Magnezyumu yazmayi unutmusum canim ama duzenli almiyorum onu. Yemegi fazla kacirdigimda aliyorum cok rahatlatiyor.
Devletteki doktor b12 icin normal dediyse bi bildigi vardir. Bakalim benimki ne dicek. Insan kan vermeye cekiniyor hep bi korku yasiyoruz

Bu arada bence butce varsa kendiliginden sallanan bisey tercih edebilirsiniz. Annem 4mom bakiyordu gerek yok dedim. Amazon fr'de 250 euroya falan oldugunu gorunce bi heveslenmedim degil. Yani gorumcen bi baksin belki uyguna bulabilirler, tabi getirmesi zor olmazsa.
Yurtdisindakilere parasindan ziyade getirmesi koyuyor

annem kislik kiyafet, kozmetik urun cok almis. Dun aksam aldiklarini gosterdi, nasil getircem ben bunlari diye kara kara dusunuyor.

Dedim alma burada da var hersey. Astronot tulum gosterdi alayim mi diye, 40 euro diyince icime oturdu, dedim burada o parayla 2 tane kislik mont alirim. Sonra tl kazanmanin verdigi fakirlige lanet ettim

Dedim al gitsin be oglumun sekli olsun

Cok takilmadim zaten canim ya artik doktor gerekli takviyeyi yapar ya da normal der gecer. Ben haftada 1 balik yemeye calisiyordum bebek icin faydali diye ama kokusu evden 2 gun cikmayinca 2 haftada 1e indirdim.