Doğum sonrası 3 gece 4 gün uzun bir sure 1 gece sonra eve gidiliyor özel bir durum varsa 2 gün kalınıyor. Bulgaristan da böyle mi.
Simdi doğum öncesi normal dogumda açılma süreci tamamlanırken ara ara gelen kan ve su olabiliyor onun icin demek istedim canim. Doğum sonrası gelen kanama degil. Doğum sonrası kanamadan ped yetmeyince ben hasta kulodu aldirmistim ama 2 gün yoğun kanama oldu sonra geçti. Hasta külot bezleri çok daha rahat oluyor geceliğine yatağına bulaşma riski yok
Beni de görüntü rahatsiz ediyor. Sarktı goguslerim birde emzirirken daha da sarkacak galiba

toplatir diklestiririz artık
Normal doğum öncesi suyunuz gelirse diye dedim canim. Doğum sonrası kanama degil. Ama doğum sonrası kanama için 1 paket hasta külot bezlerinden alin bulasti sızıntı yapti derdi yol çok daha iyi oluyor. Doğumdan çıkar çıkmaz bu bez kulodu giyin.
Kafanda normal dogumu kendine sartlandirirsan gerçekten olur. Buna destek olarak yürüyüş ve egzersiz yap nefes çalışmaları yap. Benim kızım 41. Haftada hala doğmadı suyum gelmedi, sancim yok ama normal doğum yapmayi çok istedim. Çatı genisligimde uygundu. Suni sancı verdiler, suyumu ebeler patlattı ve 4 saatte açılma oldu ben normal dogum yaptım isallah hepimiz kolay doğumlar yapariz. Ayrıca normal doğuma cinsel iliski yardmci oluyormuş

eşlerden de yardım alabilirz
1 ay kalmış hayırlısıyla bu 1 ay güzel geçsin isallah
Kanaman varmiydi? Kanaman oluyorsa idrar örneğine kan girdiyse kan çıkıyor diye biliyorum.