2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğumdan önce gümüş kapak kullanmaya başlayan var mı öyle muhabbetler var youtube kanallarında bilemedim nasıl yapsam bende ağrı sızı da yok göğüslerim de şuan inşallah gelir hemen süt 🤣
Ben günde bir kez sabahlari lansinoh gogus kremi sürüyorum.Aksam ise yatana kadar gümüş kapak.Doktorum da başla dedi gecen hafta .Ben iki haftadır kullanıyorum

Alkolsuz bira icmeli 🤣🤣🤣🤣🤣 esimde deedi hep gel suna bi damla raki verelim sabaha kadar uyusun die 🤣🤣🤣🤣🤣 berbat uykusuz bi bebekti gaz icin sampsiplex ve bio gia ile bu uyudu resmen
aynen biogaia ve sab simplex kullanıyorduk kızımda bunda da doğumdan önce alıcam bu hafta alayım hatta ne kaldı şurda 🙈

Ben sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
Kuzenimin bebeği 3buçuk kilo doğdu 1ayda 200tane 1 numara bez bitirdi.. Ben de her ihtimale karşı 210lu 1numara aldım.. 210lu da 3 numara bezi görümcem aldı.. :)

Selam bayanlar. İlk doğumum normaldi. Ancak şimdi sezeryan doğum istiyorum. Ancak bulunduğum ilçede doktor yok. Gideceğim en yakın hastane 1 saatlik yolu var. Birgün hastanede kalacaksam ertesi gün araçla geri dönmek riskli olur mu? Dikişlerime zararı olur mu sizce?

Catı muayenesi zor mu? Nasıl yapıyorlar?
Kendinizi kasmadığınız sürece zor değil daha önce alttan muayne olmuşsanız ondan farkı yok rahat olmaya gayret gösterin. Sonrasında biraz kasık ağrısı ve lekelenme oluyor ama korkulacak bir durum değil durumumdan dolayı beni 2 farklı doktor muayne etti belkide ondan dolayı bende bu etkiler oldu. Umarım sizinki sorunsuz geçer ☺

Kendinizi kasmadığınız sürece zor değil daha önce alttan muayne olmuşsanız ondan farkı yok rahat olmaya gayret gösterin. Sonrasında biraz kasık ağrısı ve lekelenme oluyor ama korkulacak bir durum değil durumumdan dolayı beni 2 farklı doktor muayne etti belkide ondan dolayı bende bu etkiler oldu. Umarım sizinki sorunsuz geçer ☺
Teşekkür ederim ☺️ Elle mi bakıyorlar yoksa bir aletle mi

Gece gece gereksiz bin tane sey okuyup psikolojimi bozdum kendimi tebrik ediyorum. Su SSVD olanlar, olamayanlar, riskler, sigorta karsilayacak mi vs. derken cildirdim.. Cuma kontrole kadar nasil beklicem acaba. Cehalet mutlulukmus ne guzel ben laylaylom gidip geliyodum doktora.

Benim gibi ssdv dusunen ya da yapan onceden kimler var aramizda? Haydi birbirimizi sakinlestirelim :)

Allah Allah hic duymamistim sorayim bakayim. Eger karsilamiyosa hastanede mahsur kalma ihtimalimiz var cunku😄
Ssvd bayağı pahalı bnm hastanede doğum 3500 ssvd 7500 keşke sigortam karşılamış olsaydı kesinlikle denemek istiyordum
Gece gece gereksiz bin tane sey okuyup psikolojimi bozdum kendimi tebrik ediyorum. Su SSVD olanlar, olamayanlar, riskler, sigorta karsilayacak mi vs. derken cildirdim.. Cuma kontrole kadar nasil beklicem acaba. Cehalet mutlulukmus ne guzel ben laylaylom gidip geliyodum doktora.

Benim gibi ssdv dusunen ya da yapan onceden kimler var aramizda? Haydi birbirimizi sakinlestirelim :)
Canım sakin ol ya eğer gerçekten istiyor isen başarırsın ben inanıyorum kızımda ben ne sancı ne ağrı hicbsey çekmedim gelişimi durmus diye apar topar sezeryana aldılar bunda o duyguları yaşamak istedim sırf sigorta yaptırdım karşılar diye karşılamadığını öğrendim yıkıldım sezeryaninda riskleri var dis çekiminin bile var fazla nete bakma bnce kendine güven ne istediğinden emin ol ondan sonra ilerle ben çok istemiştim ama gene nasip olmadı malesef ki

Canim dur sakin ol bi benim arkadasim var oglumla yasit oglunu ssvd yapti o cok arastiriyordu ordan biliyorum az cok durumlari ve basardida. Yahu insanlar dis cekiminde bilr bazi durumlarda imza atiyorlar dusunsene her durumun riski mevcut. Gozlugum var cizdirme ameliyatinda yuzde bilmem kac kor kalabilirsin diyor doktor daha otesi sanirim yok risk anlaminda... internet malesef bilgi coplugu... Senin sigorta durumun farkli olabilir yurt disi ile turkiye farkli cunku.... ssvd yi saglikla yapan bir cok kadin varken neden sen yapamayasin. Ayrica inaniyorum ki doktorun risk almaz bakti aksi bi durum war sezeryana alir diye dusunuyorum....

Ssvd bayağı pahalı bnm hastanede doğum 3500 ssvd 7500 keşke sigortam karşılamış olsaydı kesinlikle denemek istiyordum

Canım sakin ol ya eğer gerçekten istiyor isen başarırsın ben inanıyorum kızımda ben ne sancı ne ağrı hicbsey çekmedim gelişimi durmus diye apar topar sezeryana aldılar bunda o duyguları yaşamak istedim sırf sigorta yaptırdım karşılar diye karşılamadığını öğrendim yıkıldım sezeryaninda riskleri var dis çekiminin bile var fazla nete bakma bnce kendine güven ne istediğinden emin ol ondan sonra ilerle ben çok istemiştim ama gene nasip olmadı malesef ki

Aslinda uzerinden 7-8 sene gectigi icin nedense endiselerim yoktu ama su extradan ucret istenmesi durumu beni gerdi o da sadece fiyattan degil. Deniyor ki acil bir durum icin ekip/ameliyathane hazir bulunur o hyuzden de bu fazladan ucret olarak yansir. Tamam anliyorum ama ilk dogum yapacak bir kadin da normal dogum diye gidip sezeryana donebiliyo, yine bir ekip/ameliyathane hazir bulunmuyo mu? Orada da risk yok mu sonucta o da acil olmus olacak. Neden sezeryan sonrasi icin bu kadar geriliyoruz hastalar, doktorlar, hemsireler, sigorta sirketleri fln:)

Canim dur sakin ol bi benim arkadasim var oglumla yasit oglunu ssvd yapti o cok arastiriyordu ordan biliyorum az cok durumlari ve basardida. Yahu insanlar dis cekiminde bilr bazi durumlarda imza atiyorlar dusunsene her durumun riski mevcut. Gozlugum var cizdirme ameliyatinda yuzde bilmem kac kor kalabilirsin diyor doktor daha otesi sanirim yok risk anlaminda... internet malesef bilgi coplugu... Senin sigorta durumun farkli olabilir yurt disi ile turkiye farkli cunku.... ssvd yi saglikla yapan bir cok kadin varken neden sen yapamayasin. Ayrica inaniyorum ki doktorun risk almaz bakti aksi bi durum war sezeryana alir diye dusunuyorum....
Dogru soyluyosun okumamak lazim gercekten. Doktorum iyi gidiyosun bir engelin yok diyor. Uzerinden cok gectigi icin de sanirim tedirginligi yok. Rahat gorunuyor, ben kendi kendime simdi heyheylendim. Bir tek sigorta konusunu netlestirmem lazim cunku hastanenin ucreti karsilanabilecek bir sey degil, kalirim billahi:)

Back
X