- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 34
Aunen valla sorma bilmiyodum öldüm öldüm asla daha yemem yaniCanım 5.haftada ben de öyleydim. Karnıbahar yeme zaten gaz yaparLahana, enginar, brokoli vs. Bunlar hep gaz yapar. Ben de brokoli yemiştim. 2 gün gazdan duramadım çok fenaydım. İnternete gaz yapan yiyecekler diye yaz onlardan uzak dur. Bir de gün içerisinde mutlaka bir tabak da olsa çorba iç. Çorba çok rahatlatıyor.
Bana da haftaya gel dediBenim doktorda tam tersi canım aşırı garantici o yüzdende zaman koyuyo araya galiba hani git gel olmasın diye bakalım hayırlısıyla insallah 2 hafta beklicez mecbur♀
Hadi hayırlısıyla insallahBana da haftaya gel dedi
O uyuma isteği 2-3 gündür bende de var. Tv karşısında bile uykum geliyo gündüz. Dayanamıyorum. Hamileliğimin ilk günlerinde de uyuyamadığım halde sabah erken kalkıyodum.Kızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyusata göre baştan beri 3 gün geriden giriyoruz. devlet hastanesi ve özel bir poliklinige gidiyorum tek doktora bağlı kalmamak için. Fakat iki doktorunda direkt söyledikleri ağır bir iş mi yapıyorsun oluyor 1kutu da progestan bitirdim.2.kutumdayim . Çalışıyorum ama masa başında 2kere lekelenme olduğu için acile gittim zaten aşırı korkuyorum bişey olcak diye Doktorlar da sürekli aynı şeyi söyleyince huzursuz oluyorum aslında. Şükür bende mide bulantısı baş dönmesi vs yok sadece aşırı derece uyumak istiyorum sizde de uyku istediği var mı
Bende uyku ve halsizlik yapıyorMerhaba kızlar
Prilam 10 mg kullanıp yan etkisini gören oldu mu?
Q folin kullanıyorum benFolik asit olarak aldığınız takviyeler hangisi kızlar
Akşamları özellikle bel ağrınız oluyor muO uyuma isteği 2-3 gündür bende de var. Tv karşısında bile uykum geliyo gündüz. Dayanamıyorum. Hamileliğimin ilk günlerinde de uyuyamadığım halde sabah erken kalkıyodum.
Bana doktorum previt positive verdi hem icinde folik asit var hem de baska vitaminler varFolik asit olarak aldığınız takviyeler hangisi kızlar
Newlife efa mom alıyorum bir de bu sabah itibariyle dvit oral damla almaya başladım :)Folik asit olarak aldığınız takviyeler hangisi kızlar
Bu haftalarda bende de olmuştu ama geçiyor merak etme .Progestan fitil kullanıyorum çok şükür bir kaç güne geçti .Bnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelim
Bel ağrım gün içerisinde de oluyo. Akşam da oluyo ewt. Uzun süre devam etmiyo azcık ayaklarımı uzatıp istirahat ettiğimde geçiyo. Normal ama bel ağrısı.Akşamları özellikle bel ağrınız oluyor mu
Canım bn aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanın yapıldığı günden beri progestan sabah ve gece yatarken vajinal kullanıyorum. Progestanı koyduktan sonra bnim karnım ağrıyo. İlaç kalıntısıyla birlikte lekelenmem oluyo. Dr umda devam et bişi olmaz dedi.Bu haftalarda bende de olmuştu ama geçiyor merak etme .Progestan fitil kullanıyorum çok şükür bir kaç güne geçti .
Ewt insan kendini kaldıramıyo. Artık esnek çalışmada bitti full time çalışıcam. Napıcam bilmiyorumUyku sorunu bende de var .Acayip bir şey gerçekten karşı koyamıyorum damardan sakinleştirici verilmiş gibidün akşam 8 gibi yattım ,eşim kaldırdı ama gözümü açamıyorum fitili almam lazım mecbur tek gözü kapalı umarım doğru yere koymuşumdur fitili
Ewt insan kendini kaldıramıyo. Artık esnek çalışmada bitti full time çalışıcam. Napıcam bilmiyorum
Dr um bana vitamin, folik asit falan vermedi. Keseyi göremeyince betam da yüksek olunca dış gebelikten şüphelendi sanırım. Kimyasal olamaZ demişti. Keseyi gördük kalp atışından sonra mı verecek acaba. Gebelikten önce 3 ay folibol kullanmıştım ben.
Hayirli olsunKızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyusata göre baştan beri 3 gün geriden giriyoruz. devlet hastanesi ve özel bir poliklinige gidiyorum tek doktora bağlı kalmamak için. Fakat iki doktorunda direkt söyledikleri ağır bir iş mi yapıyorsun oluyor 1kutu da progestan bitirdim.2.kutumdayim . Çalışıyorum ama masa başında 2kere lekelenme olduğu için acile gittim zaten aşırı korkuyorum bişey olcak diye Doktorlar da sürekli aynı şeyi söyleyince huzursuz oluyorum aslında. Şükür bende mide bulantısı baş dönmesi vs yok sadece aşırı derece uyumak istiyorum sizde de uyku istediği var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?