Cümleten günaydın çok ağır bir şekilde geçirdim covidi aman dikkat edin olmayın daha bugün acabildim gözümü tat koku yok ne zaman gelir bilmiyorum .Sütüm bile kesilecekti nerdeyse hiç dolmadı göğsüm,yine olanı emdi yetti demek ki huzursuzluğu olmadı çok şükür
T
tulperde
teşekkür ederim canim,aldım dün 2 ve 3 numaradan.Premium care 2 bedeni sleepy 3 e denk geliyor yaklaşık olarak .Baby turco ,sleepy ,jelly welly (bim) hepsini denedim ve sonuç ilk 6 ay premium care kullanmaya karar verdim en azindan geceleri ve disari çıktığımız zaman.Harici zamanlarda yine diğer bezlerden kullanmaya devam ederim.Diger bezlerde sızdırma oldu hep ,kati gıdaya geçince en azindan hangisi olursa fark etmez .
Kızımla uyku düzeni oluşturduk, umarım bozulmaz ,gün içinde uymadığı vakit disari çıkıyoruz,yağmur haric her gün çıkmaya dikkat ediyorum .Doğduğundan beri emzirip yatağına bıraktım hep ,orda debelenip debelenip uyuyor ,tabi keyfi yerinde ve ağlamamasi şartıyla yoksa kucakta duruyor .Gaz sorunu yok denecek kadar az ama hep böyleydi oğlumda çok zorlanmıştım, erkek anneleri çok iyi anlıyorum sizi.Onda da çareyi dışarıda bulmuştum temiz hava çok iyi geliyordu.