var evet benim kiz cok sevmiyo emzik isini ama en cok da onu sevdi bir de aventin var onu da kabul ediyor bazen
benim buyuk kizim 3 ay gece ve gunduz uyumadi. yarim saat kestiri kucakta uyanirdi. annem esim ben pert olduk. Hic bir sorunu yoktu saglik acisindan Aglamazdi ama uyumazdi da. Kucakta gezcekmis oyle maymun gibi bakardi etrafa, deisik. Once ag..miza s.cti afedersiniz ama sonra hizli duzene girdi. 8-9 aylikken yataginda kendi uyumaya basladi oyle soyliim.
Daginiklik benim enerjimi emer bitirir. Ilk cocukta da oyle olmsutum. annem sen deli gibi bisey olmussun birak toplama nolcak ki demisti. simdi de k.validem yanimda yat kizim yapma dio ama ben duramiyorum. Seni anliyorum yani sister :)
Bitmenin ne oldugunu bilmeyenler bitti sanarlarsansa:) Bitti deme munferit bir olaydir bu birazcik azalmistir ama artar. Yoruldun, az su ictin veya uykusuz kaldin belki.
Azizinsan
miydi hunharca ye diyen. Hunharca ye toparlar ama bi de negatif dusunme. Ben bile hala pozitif olmaya calisiyirum. sagmaktan meme kopacak 30 ml anca cikiyor.