• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben baya kilolu hamile kalmistim ama canim zaten aklimdaydi diyet basliyim derken gebe kaldım. İcimde kalmıştı yani 🤭🤭 sen dediklerimi yaparsan max 2 ayda cok rahat verirsin surmez bile...
Pazartesi başlıyorum 😂
Sağlıklı beslenmeye inşallah.. başka kilo vermek isteyenler varsa beraber başlasak ya burdan birbirimizi gazlarız 😂 en çok kim kilo verecek falan sağlıklı tarifler de yazsak dicem de ne alaka bu topikle 😂

Pazartesi başlıyorum 😂
Sağlıklı beslenmeye inşallah.. başka kilo vermek isteyenler varsa beraber başlasak ya burdan birbirimizi gazlarız 😂 en çok kim kilo verecek falan sağlıklı tarifler de yazsak dicem de ne alaka bu topikle 😂
Neden pazartesi gel yarin basla...
Ben cuma baslamistim mesela erteleme. Var misin ?

Pazartesi başlıyorum 😂
Bizim topikte hersey mubah 🤣🤣🤣🤣🤣 kari koca kavgasi kv bezginligi cis kaka gaz ne ararsan var simdide diyet gel vatandas 🤣🤣🤣🤣🤣

Pazartesi başlıyorum 😂
Ben istiyorum inşallah aldığımız gibi hızlı gider . Ben korse taktım doğumdan bu yana her gün kirkima kadar takip sonra çıkarticam çok sıkıldım artık. Ama faydası oldu göbeğimin porsukligini aldı duzlesti baya

Pazartesi başlıyorum 😂
Bence de çok iyi olur.. Topikle de çok alakalı olur😍 çünkü hepimiz neredeyse aynı dönemlerde hem kilo vermek hem de sütümüzü arttırmak istiyoruz..

Pazartesi başlıyorum 😂
Ben varım 😂 hatta bir listeye uyabileceğimi zannetmesemde instagramda 2 yıldır takip bir diyetisten var çok güzel kilo verdiriyor fiyatları bana biraz tuzlu 🤣🤣 ama 1 haftalık emziren anne diyeti diye bir listesi var izleyip duruyorum hatta link atayım 🤣🤣🤣

Eti form biskuvi bandir hahahahahaa
Gun icinde saglikli beslen oda senin kacagin olsun he 3 gunde degil 5 gunde verirsin ama verirsin yani 🤣

Yok petibör olacak 😀 varsa arasına lokum

Gebelik öncesine göre daha zayıf olmama rağmen göbek var ,sağlıksız beslenme göbek yapıyor dikkat etmeye çalışırsam da mutsuz oluyorum .

Spor yapsam düzelir belki ama ona da Gücüm yok. yazın bu bebeler daha az yorar umarım 😊 en azından öyle hayal ediyorum .

Kızlar benim kızda 3 gündür eskisine göre çok kusuyor daha huzursuz neden acaba bu kusma fazlalaşması
Aynı durumdayız 3 gündür epey fazlalastı yavrum yüzünü eksitip duruyor su gibi çıkarıyor refluden şüphe etmişti doktor bu kontrolde soracağım tedaviye başlasın artık her beslenme sonrası kusuyor 😶

Back
X