Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek yağı da sürüp bekletebilirsin saçını. Bizde olmadı konakKonak ıcın kızımda Zeytınyagı ı ısıtıyordum asiti gıtsın dıye sız suan oyle mı yapıyorsunuz? Karşında ve kulak memesi arkasında var bizim de
Ben Bebek yağı sürüyorum canim az bekletip pamukla siliyorumKonak ıcın kızımda Zeytınyagı ı ısıtıyordum asiti gıtsın dıye sız suan oyle mı yapıyorsunuz? Karşında ve kulak memesi arkasında var bizim de
Ben öyle yapmadım öyle mi yapmak gerekiyordu acaba yanlış bişey mi yaptım netten baktım ben hiç ısıtın demiyorduKonak ıcın kızımda Zeytınyagı ı ısıtıyordum asiti gıtsın dıye sız suan oyle mı yapıyorsunuz? Karşında ve kulak memesi arkasında var bizim de
Ya dr oyle demıstı ozman asiti gıtsın dıye ama aradan 8 yıl gectı ınsan yenilikleri takip edemiyorBen öyle yapmadım öyle mi yapmak gerekiyordu acaba yanlış bişey mi yaptım netten baktım ben hiç ısıtın demiyordu
Var malesef. Gün aşırı yıkamazsan gecmez dedi doktor da. Zeytinyağı sürüp bekletiyorum sonra tarıyorum. Konak taragı alcamKizlar bebekleriniz de konak var mi
SelamBebeği hergün kaka yapamayan anneler sizlerde kabızlık sorunu var mı?
Eğer zorlanmıyorsa huzursuz değilse normal diyo doktorlar onada. Benm oğlumda öyle yapmaya başladı ama huzursuz oluyor. Bende kabızlık yoktı ama bebek olunca düzen değişti kabızlık başladı. Benim kansızlığımdan da etkilenirmiş doktorumun söylediği o şekildeSelam
Benim bebegim 4 günde 1 kaka yapar..ama civik sekilde kabiz degil yani...tuvalet aliskanligi boyle
Doktor bana kan ilacı vermişti doğumdan sonra düşük diye kullanmamıştım. Doğuma kanım düşük girdimEğer zorlanmıyorsa huzursuz değilse normal diyo doktorlar onada. Benm oğlumda öyle yapmaya başladı ama huzursuz oluyor. Bende kabızlık yoktı ama bebek olunca düzen değişti kabızlık başladı. Benim kansızlığımdan da etkilenirmiş doktorumun söylediği o şekilde
Bize doktor 3.ayda dediSelam kızlar göz muayyenesine kaçıncı ayda gidiliyordu ?
Aslında yapmayan yapmaz zorla da güzellik olmuyor ben böyle kabullendim başka güzel huyları var o yüzden takmıyorum. Ben bebeği emzirip beşiğine koyuyorum sallıyor uyandımi yine sallıyor ben bir sürü işlerimi hallediyorum o o şekilde bakarken . Hem ona söyleyip sinirlenicegime kendim hemen yapıyorum. YOKSA kavga cikicakBenim eşimde asla dışarı çıkmaz bizden ayrı ne arkadaska görüşür ne kahvesi vardır hep aile olarak çıkarız ama ikinci olunca biz çıkamadığımiz için oğlanla evde kalıyoruz o kızını alıyor dolaşıyor geziyor işten eve evden işe yani bazen diyorum çık dışarı evde evde yok çıkıp napim diyor ev işlerine anca ben söyleyince ben supuruyorum sil diyorum hazırla kovayı dio hazirliorm öyle siliyor çay iceceksek müsait değilsem o indirip kaldirio ama söyleyeceksin söylemeden düşünüp asla yapmio çok şükür gene ben alışana kadar yardım etse yeter şuan tam oturtamadim düzenimi
Arkadaşlar merhabalar. Liv hospitalda doğum paketi alacağım. Nezaket Kadıoğlu, Türkan Örnek Gülpınar, Harun Egemen Tolunay, Coşkun Şimşir, Su hocalardan herhangi birine giden veya liv hospitaldaki diğer doktorlar hakkında fikirleri olan var mı, her türlü bilgiye çok ihtiyacım var. Çünkü bazı arkadaşlarımın doğum doktorları sadece ultrasona sokup gönderirken, bazıları tansiyon, kilo ölçümü yapıyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini söylüyor, güneş kremi çatlak kremine kadar bilgi veriyormuş . Değerleri iyi takip edip, doğru takviyeler yapacak birine ihtiyacım var tabi ameliyat konusunda ( sezaryen) iyi olması da çok önemli. Ne olur bilgilerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.
Bebegm cok huzurszlandi asidan sonra yaatesi 36.9 suan her seye de aglio bi uyuyo bi agliyo ne kdr surer bu sizce
Huzursuzluğu 3 gün sürdüBebegm cok huzurszlandi asidan sonra yaatesi 36.9 suan her seye de aglio bi uyuyo bi agliyo ne kdr surer bu sizce
Evet bu sabah olduRutin olarak kilo tansiyon ölçülür yani oğlumda ve kızımda başka doktorlara gittim ikiside söylediklerinin hepsini yaptı. Özellerde genelde bunlar yapılıyor güneş ve çatlak kremi ekstrem olabilir belki ama diğerleri yapılır. live hakkında bilgim yok ne yazık ki ama Anadolu yakasında iki doktor var tavsiye edebileceğim işine yararsa
Benim kızda öyle bugün tilki uykusu hep seninki de bugün mü asi oldu .