- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Tamam övdün mü buradakaç günde geliyor
Övmek benim işim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam övdün mü buradakaç günde geliyor
her eşimle ortak yapıyoruz evden çalışmasının avantajı
yemekleri ya akşamdan hazırlar sabah ocağa koyarım ya da hazırlarım eşim pişirir ben müsait değilsem mutfakta çalışıyor bazen .Temizlik içinde hafta sonu yine ortak yapıyoruz ya da kız uyursa üstten süpürüyorum.
Kitaba öncelik veriyorum bulaşıklar duruyor meselaoğlum okulda gündüz ,kızım da uyumuş olursa uzun uzun okuma yapıyorum hatta kitap sarmışsa emzirirken de okuyorum. İyi geliyor okumak disari çıkamaz oldum hava da buz .Baktım temizlik yemek iş güç sonu yok bana da faydası yok saldım iyice
![]()
kaka olayı daha ilginçmiş :)) doktorda bir değişikmiş.Ne bileym vardir benm kv.nin tuhaf inanclari bilincaltinda bebek rahatsiz mi olurmus ne. Bi kere de bana sey demisti bi dr ona erkek bebek kakasini yapinca hemen almaya kalkma homoseksuel egilimi olur demisbekletmek gerekir biraz kicinda kakayi demis. Gercekten bi doktor soylemjs bunu bu arada esim bebekken. O da hic suzmez sorgulamaz ne duysa inanir ayet gibi, gelir boyle konusur sonra
ben aklıma geldikçe veriyorum. aç tok çok bakmıyorum .Kızlar d vitaminini aç mı veriyosunuz tok mu ?
Bu devirde böyle bacımAnket bulunca affetmem hepsine katılırım bir de denebunu diye bir yer var ordan da bedava ürün geliyor her ay çıkmasa da 2 ayda bir oraya da üye olun
Belescilik kazanacak![]()
Ben başladım 2 haftadır sizi gazlayabilirimPazartesi başlıyorum
Sağlıklı beslenmeye inşallah.. başka kilo vermek isteyenler varsa beraber başlasak ya burdan birbirimizi gazlarızen çok kim kilo verecek falan sağlıklı tarifler de yazsak dicem de ne alaka bu topikle
![]()
Reflüsü mü var acaba4.aya kadar artarak devam edermiş 4.ayda pik yapıp sonra azalmaya başlarmış bebek reflüsü.
Reflü her beslenme sonrası mı? Bizimki her beslenmede değil huzursuzlen kusuyorAynı durumdayız 3 gündür epey fazlalastı yavrum yüzünü eksitip duruyor su gibi çıkarıyor refluden şüphe etmişti doktor bu kontrolde soracağım tedaviye başlasın artık her beslenme sonrası kusuyor![]()
Boyle değildi canım 3 gündür ne hikmetse fazlalaştı. Gündüz kusmadi dun mesela mutlu oldum babası gelince kusmaya başladı haftasonu doktora gidicez randevuyu öne çektik başlasın artık tedaviye cocuk doğru düzgün kusmadan kilo alamıyorBen başladım 2 haftadır sizi gazlayabilirim
Reflü her beslenme sonrası mı? Bizimki her beslenmede değil huzursuzlen kusuyor
Okdr kitap okuduguna gore senin kiz baya uyuyo masallah ztn hep diyosn gerci kolay kizim diye. Bizimki gunduzleri cogunluk kucakta geciriyo. Pert oluyorm aksama kdr bjsey yapmadm saniyorm ama uyutmaya calis uyansin sonra evi gezdir bidaha emzir uyutmaya calis kucagmda sirtim mirtim agriyo ama inaniyorm yavas yavas gunduz uyumaya baslicakBende emzirirken dizi izliyorum,uyursa kitap okuyorum ocak ayından beri 6 kitap okumuşum.Gecen sene 60 kitap okumuşum 1 yılda .Şimdi o kadar okuyamam da yine yarısı olur sanırım.Kiz uyurken ben uyumayi tercih etmiyorum kendime ne katarsam kar![]()
Anam neresi orasi hahahaha beles en sevdigimAnket bulunca affetmem hepsine katılırım bir de denebunu diye bir yer var ordan da bedava ürün geliyor her ay çıkmasa da 2 ayda bir oraya da üye olun
Belescilik kazanacak![]()
Banada sade bu anket geldi direkt fiyatına baktım doldurmaya değermi diye inşallah gelirBanada gecenlerde Penti regl kilosu ile ilgili anket geldi katıldım ınsallah gelir250 300 lira civarındaymış fiyati
Kızlar d vitaminini aç mı veriyosunuz tok mu ?
Okdr kitap okuduguna gore senin kiz baya uyuyo masallah ztn hep diyosn gerci kolay kizim diye. Bizimki gunduzleri cogunluk kucakta geciriyo. Pert oluyorm aksama kdr bjsey yapmadm saniyorm ama uyutmaya calis uyansin sonra evi gezdir bidaha emzir uyutmaya calis kucagmda sirtim mirtim agriyo ama inaniyorm yavas yavas gunduz uyumaya baslicak
Kitap onersene bu arada benm elimde suan hep bebek bakimla alakali kitaplar var okuyabilirsem. Roman bayilirim
Anne sütü ile mi besleniyor sadece bebeğin. Doktorlara göre normal işte bu durum
Pera palasa bende başladımAllahım Netflixtem dizi izledim bide bitirdim
İnanamiyorrum
Pera palası vakti olan
Olursa
Ben begendim tavsiye ederim![]()
Aferin bak arada Kavga istiyorlar demek kiKizlar dun gece kocam utu yapti a dostlar hemide ben soylemeden hahahahahaha masayi actim baslicam birak ben yapayim ddemesin mi ben sokhandolsun 6 yilda ilk kez bahahaha gerci sadece bebeginkileri yapti ama olsundu
Ben şok ben iptalKizlar dun gece kocam utu yapti a dostlar hemide ben soylemeden hahahahahaha masayi actim baslicam birak ben yapayim ddemesin mi ben sokhandolsun 6 yilda ilk kez bahahaha gerci sadece bebeginkileri yapti ama olsundu
Zar zor taktım gerçekten sonucum güzel olsun diye yoksa hiç takasim yoktu. Allah'tan kış ayındayız yazın doğuranlarin Allah yardımcısı olsunŞu korseyi takamıyorum fenalık geliyor.
Aaa tabiki coraplarina kadar ince detayli utu yapiyorum 1 yasa kadar yaparim oglum 4 yasinda cok nadirdir utusuz giydigi biseyAferin bak arada Kavga istiyorlar demek ki
Siz bebişin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz? Ütü de yapsam kafayı yerim ben.