Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gelecek Almanyadan çakma bu
Bende onu alcam sanırımDüşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var![]()
En iyisini yapmışsın canım yalnız katlanmıyor öyle yer kaplamayacak sanma ama hantal gibi de değil. Ayaklık bulursan bana da söyle, kızımda bilmiyodum ayaklarını sallaya sallaya yedirdimDüşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var![]()
Ben baktım ona annemin evine almak için. Stokta yok bitirmişlerBende onu alcam sanırım![]()
Takipte olalım alalım hemenBen baktım ona annemin evine almak için. Stokta yok bitirmişler![]()
En iyisini yapmışsın canım yalnız katlanmıyor öyle yer kaplamayacak sanma ama hantal gibi de değil. Ayaklık bulursan bana da söyle, kızımda bilmiyodum ayaklarını sallaya sallaya yedirdim![]()
1 tane de annenlere miTakipte olalım alalım hemen2 tane almam lazm benmde
Minder al derim, benimki pilsan bu uyuyo mu ki hepsineBu oluyor ikea sandalyesine. Rahat edemezse minderde alır takarım![]()
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus Faros Orzo - Fiyatı, Yorumları
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus Faros Orzo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bakiyim canım benim pilsana uyacak mı
Trendyol mu?Ben baktım ona annemin evine almak için. Stokta yok bitirmişler![]()
Al pilsana uyumluBakiyim canım benim pilsana uyacak mı
Trendyol mu?