- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Aynen 10+6'yım ama ultrasonda 11+2 çıktı bebişAy dur ama sen daha 11 haftalık bile değilmişsin o yüzden yanıltıcı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 10+6'yım ama ultrasonda 11+2 çıktı bebişAy dur ama sen daha 11 haftalık bile değilmişsin o yüzden yanıltıcı olabilir.
Ben de öyle tahmin etmiştim nubu baya ortada çünkü. ultrasonda ileri çıktığı belli maşallah bebişeAynen 10+6'yım ama ultrasonda 11+2 çıktı bebiş
Aynen hem nub hem Ramzi kız dedin ikisine de bakalım diğeri ne çıkacakAa
Ben ikisi de kız demiştim değil mi
Hayırlı olsun gözün aydın bizde bir sende iki kat heyecan![]()
Canım benim doktorumda fetal dna önerdi tek olmasına rağmen yanılma payı yok denecek kadar az dedi nifty ve nice firmalarının broşürlerini verdi satış temsilcileri ile görüştüm 3400 tl ve 3500 tl fiyat verdiler. Sanırım bu hafta yaptırıcam bende ama forumlarda farklı fiyatlar gördüm hep şehre göre değişiyor mu anlamadım gitti.Kızlar benim bebişlerin ense kalınlıkları normal çıktı ama ikili test ikizde önermiyorum yanıltıyor istersen fetal dna bide genoks mi ne dedi onları yaptırabilirsin dedi nerede yaptırabilirim yaptıran var mı
Canım benim doktorumda fetal dna önerdi tek olmasına rağmen yanılma payı yok denecek kadar az dedi nifty ve nice firmalarının broşürlerini verdi satış temsilcileri ile görüştüm 3400 tl ve 3500 tl fiyat verdiler. Sanırım bu hafta yaptırıcam bende ama forumlarda farklı fiyatlar gördüm hep şehre göre değişiyor mu anlamadım gitti.
Canım benim doktorumda fetal dna önerdi tek olmasına rağmen yanılma payı yok denecek kadar az dedi nifty ve nice firmalarının broşürlerini verdi satış temsilcileri ile görüştüm 3400 tl ve 3500 tl fiyat verdiler. Sanırım bu hafta yaptırıcam bende ama forumlarda farklı fiyatlar gördüm hep şehre göre değişiyor mu anlamadım gitti.
Gecen hafta ben de ayniydim maalesef bezdirio. Parol.icip uyumaktan baska bisi yapamadim. Ama enseye buz torbasi koymak, basini bir esarpla sarmak, cig patatesi dilimleyip alin ve sakaklara koyup sarmak gibi seyler var eskiden denedigim ve hafifleten ama benim hicbirini yapmaya takatim olmadigi icin sadece ilac icip yattim.Merhaba , benim gibi surekli bas agrisi ceken var mi.
10. Haftada migren atagi ile basladi , gun asiri bas agrisi cekiyorum, 4 haftada 14 tane parol ictim, hic bir faydasi yok, bulantilari mi da tetikliyor, bas agrisindan cektigimi bulantidan cekmedim, 1 aydir bezdim artik , ustune birde agzimin icinde 2 tane aft cikti. Bas agrisi cekenler ne yapiyor nasil geciriyor..
Nane yagi, dus al yat disinda bir cozum var mi
Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?
Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?
Canım senin kaçıncı gebelik? Benim 3 cü gebelik 2 kızımda tek sabahları bulantı olmuştu bu gebeğilimde son 2 gündür hamd olsun azaldı yok denecek kadar ama ilk aylar mahvolmuştumKızlar midem allak Bulak kusmalarım devam ediyor. Günde 1 defa olsa bile resmen bütün günümü mahvediyor.
mide bulantısı bir tek uyurken yokİşin kötü tarafı ben dogurana kadar böyleyim
Sadece azalma oluyor. Rabbim yardım etsin hepimize inşAllah.
18-23 haftalar arası canımKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?
Evet aynilarini yapiyorum , maalesef olmuyor sanirim norolojiye gidicem artik ..akupunktur vs diyorlar hic guvenemiyorum.Gecen hafta ben de ayniydim maalesef bezdirio. Parol.icip uyumaktan baska bisi yapamadim. Ama enseye buz torbasi koymak, basini bir esarpla sarmak, cig patatesi dilimleyip alin ve sakaklara koyup sarmak gibi seyler var eskiden denedigim ve hafifleten ama benim hicbirini yapmaya takatim olmadigi icin sadece ilac icip yattim.
Sana da amniyosentez ya da gen testi önerdi mi doktor?18-23 haftalar arası canım
Ama en ideali 21-22 diye biliyorum.
Benim ikili testte biraz risk yüksek çıktığından bana 18.haftada yaptır dedi doktorum.
Yok canım önermedi.Sana da amniyosentez ya da gen testi önerdi mi doktor?
Ben geçen pazartesi ankarada 3200 tl ye yaptırdım genoksCanım benim doktorumda fetal dna önerdi tek olmasına rağmen yanılma payı yok denecek kadar az dedi nifty ve nice firmalarının broşürlerini verdi satış temsilcileri ile görüştüm 3400 tl ve 3500 tl fiyat verdiler. Sanırım bu hafta yaptırıcam bende ama forumlarda farklı fiyatlar gördüm hep şehre göre değişiyor mu anlamadım gitti.
Ahh ah herkesi yipratti bu surec. Ben de hic iyi diilim cnm. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. En kisa zamanda normale donelim insallah. Ben bu haftadan cok umutluydum ama hic bi degisiklik yokAy kızlar ben suan 10. Haftamdayım adetime göre 11 ama ulturasona göre 10 her hafta geçer diye umutla bekliyorum geçmiyo mutfagım kokuyo resmen bana oturdum ağladım ya sinirimden annem calısıyo gelemiyo kadın eşim calısıyo böyle varya yeterki acıkmayayımda mutfaga girmeyeyim diyorum bu ne zaman geçer Allah askına![]()