2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
hastaneye gidemiyorum hastanenin sisteminde de sonuçlar görünmüyor. doktordan göndermesini istedim gönderirse sizinle beraber bakarız. ense kalınlığı burun kemiğine falan baktığında bi sorun görmemişti böyle bi sonuç beklemediğim için belki de şok oldum. o zaman bize kağıt imzalattı testin güvenilirliği % 60-70 oranında yazıyordu kağıtta
Eğer doktorun göndermezse Hastaneyi arayıp test sonucunu mail isteyebilirsin canım ben öyle yapmıştım göndermişlerdi

ama doktorlar para kazanmıyorki testi yapan şirketler kazanıyor.
durumu müsait olan yaptırır benim arkadaşım bir ay önce 12bine doğum yaptı 2 bin yanında makul göründü bana
Peki önerme amaçları ney ozaman danışıklı döğüş kesinlikle nasıl ilaç firmalarıyla görüşüp o ilaçları yazıyorlarsa ondanda alıyorlardır

ama doktorlar para kazanmıyorki testi yapan şirketler kazanıyor.
durumu müsait olan yaptırır benim arkadaşım bir ay önce 12bine doğum yaptı 2 bin yanında makul göründü bana
Ama herkesin 2000 TL bırak 100 lira muayne olamıcak insanlar var canım herkesin durumu. Belli rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

ben de ankaradayım. şehir hastanesinden çok zor randevu bulabildim. rasgele bi doktor seçtim haftaya cuma gideceğim. allah yardımcımız olsun bu stresle 6 ay çok zor.
Hangi doktordan aldın ben Necati hocanın hastasıyım o zaten ısrarla önerdi fetal i oda yine önerirse yıkım yaşama canım ben ayrıyeten batıkentdeki bilgi tıpa gittim Mehmet hocaya aklında bulunsun

Peki önerme amaçları ney ozaman danışıklı döğüş kesinlikle nasıl ilaç firmalarıyla görüşüp o ilaçları yazıyorlarsa ondanda alıyorlardır
Arkadaslar hic birimiz yasamadigimiz icin boyle bir cocuk dogurmanin zorlugunu ve getireceklerini bilmiyoruz, ama doktorlar biliyor. Bence parasal oldugunu dusunmeyin.down sendromu tamam belki aldirmak istemezsiniz ama bazi sendromlar var sanirim trosomi, bebegin yasama sansi olmuyor. Dogmayacak ya da dogsa da yasamayacak bebegi karninda 9 ay tasimak, dogursan da belirsiz surelerce kuvezde aci cekmesini gormek ve olmesini beklemek var allah kimseye yasatmasin ama yasayan var. Karnindaki bebegin olecegini bilmek ve beklemek ne kdr zor bisey ben bilirim.. bundan dolayi doktorlara hak veriyorum. Risk varsa ben fetal dna ya da amniyo yaptirirdm. Amniyosentezdeki dusuk riski binde 1. Ben yaptirdim yaptiran da cok biliyorm. Ignenin girdigi yerden sivi sizmasi olma riski var sadece o da cok kck bi risk ve amniyosentez olduktan snr uzaniyosun1 gun boyunca zaten. Allah hepimize saglikli bebekler versn umarim kimse bunlara mecbur kalmaz ama malesef bazi gercekler de var

İnşallah en kısa sürede cevap gelir canım strese sokma kendini de minigini de inşallah hersey yolunda gider sonuçta bu kesin net bişey değil

test sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin

Screenshot.webp

Arkadaslar hic birimiz yasamadigimiz icin boyle bir cocuk dogurmanin zorlugunu ve getireceklerini bilmiyoruz, ama doktorlar biliyor. Bence parasal oldugunu dusunmeyin.down sendromu tamam belki aldirmak istemezsiniz ama bazi sendromlar var sanirim trosomi, bebegin yasama sansi olmuyor. Dogmayacak ya da dogsa da yasamayacak bebegi karninda 9 ay tasimak, dogursan da belirsiz surelerce kuvezde aci cekmesini gormek ve olmesini beklemek var allah kimseye yasatmasin ama yasayan var. Karnindaki bebegin olecegini bilmek ve beklemek ne kdr zor bisey ben bilirim.. bundan dolayi doktorlara hak veriyorum. Risk varsa ben fetal dna ya da amniyo yaptirirdm. Amniyosentezdeki dusuk riski binde 1. Ben yaptirdim yaptiran da cok biliyorm. Ignenin girdigi yerden sivi sizmasi olma riski var sadece o da cok kck bi risk ve amniyosentez olduktan snr uzaniyosun1 gun boyunca zaten. Allah hepimize saglikli bebekler versn umarim kimse bunlara mecbur kalmaz ama malesef bazi gercekler de var
Öyle tabi Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş hiçbirimizi sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

test sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin

Eki Görüntüle 2883546

Eki Görüntüle 2883546
anladığım kadarıyla trisomi 21 riski görülmüş ama 315te 1. 1/250ye yüksek risk, 1/250den 1/1000e kadar orta risk deniyor sanırım ve sendeki orta risk. Çok yüksek bir risk değil yani. Ama yine de doktorun fetal dna ya da amniyosentez önerebilir

Back
X