2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ?
palmers çatlak kremi Aldım onu baya övmüşler gerginliğide azaltıyormuş kullanan varmı ?
Ben de lierac başladım, ama çok pahalı, öteki ay incia bin kremini alıp denemeyi düşünüyorum, bacaklara bebe yağı ve yüzüme güneş icin solante pregna, nemlendirici olarak da Bepanthol derma kullanıyorum.

İlk gebeligimde çatlağım olmadı hiç o zaman Bepanthol losyon kullanmıştım biraz da bünye meselesi herhalde zaten yumus yumus göbeğim var esnemeye müsait

Ben normal hindistan cevizi yağı kullanıyorum o markayı duymadım hiç ama liearac var bu konuda bildiğim

Hind ceviz yağinida sölediler artk deneyip göreceğim

İlk gebeligimde çatlağım olmadı hiç o zaman Bepanthol losyon kullanmıştım biraz da bünye meselesi herhalde zaten yumus yumus göbeğim var esnemeye müsait

Hahahah benimde yumuş yumuş çekınce gelıyor hahahahah ama gerilmeye başladı bıle şimdiden doğumdan sonra buruşmasıda beni üzer puf dıye karın inince

Ayak ağrısı olan var mı ? 16. Haftadayım uyandığımda ayağa kalkınca ayak tabanlarım inanılmaz ağrıyo
Buz koy ben böyle buzla duruyorum cok iyi gelıyor şişmişti indi birde doktor sürekli ayakta durmaktan dedi .

Eklentiler

• 4F13E2F3-63E0-42B7-A51B-8189A2EFF431.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 59
Ya tebrik ederim seni
Nasıl verdin?
Bende 4 kg almışım simdiden
Bi kilolu hamile kalanda benim
Guya dikkat etmeye çalışıyorum ama
Hareketsizlikten aliyorum sanırım

Ya tebrik ederim seni
Nasıl verdin?
Bende 4 kg almışım simdiden
Bi kilolu hamile kalanda benim
Guya dikkat etmeye çalışıyorum ama
Hareketsizlikten aliyorum sanırım

Öğlen klimalar altında hastane koridorunda 30 dakika yürüyüş ,akşam 9 dan sonra 30 dakika daha yürüyüş yapıyorum.Onun harici çok katı değilim esasen ama kalorisi çok olan şeyleri hayatımdan cikardim sadece onun harici normal yiyorum .3.5-4 lt su tüketimi . Karabuğday salatası yapıyorum çok faydalı ve de tok tutuyor tavsiye ederim besleyici aynı zamanda .Mesela ev halkına kuru fasulye pilav yaptıysam ben karabuğday yiyorum yanına kızartma türevini fırında yapıyorum.

sz
Q Queen of the North ben bebek dusundugum icin baya bi kilo vermistim 20 5 kilosunu hamile kalmadan once almış bulundum şimdide bi 4 kg
Eski halime donmek istemiyorum bu hizlada gidersem cok iyi olmayacak gibi
Benimde onlem almam lazım
Seni tebrik ederim
Yürüyüş eklemeliyim hayatima tekrar
15 bin adim atiyordum gunde simdi 3 bin 4 bin

Ah ah benimde 20-22 bin olurdu adımlar 98 kg den 83 e düştüm ,sonra 2 kg aldım 85 ile hamile kaldım. En son doktora gittiğim de 90.8 çıktı .İlk gebelik 90 kg ile hamile kalıp 99.5 ile doğuma gittim 100 ü görmedim daha .Şu an vermiş halimle 87.8-88.3 arası gidiyor daha verebilir miyim bilmiyorum ama almasam bile kafi benim için .

Esasen iri bir kadınım kilo da versem iri duruyorum kime kilomu dediysem inanmıyor çünkü tek bir yerde toplanıyor kilom.Popom ayrı cumhuriyet ilan etti kendine boyum da uzun sayılır avutsun bahaneler

boyun uzunmus ordan kurtariyorsundur
Ben de o da yok
Bizim dikkat etmemiz lazım
Yoksa lohusa deprosyonuna deprosyon eklwmek istemiyorum
Hamileyken cok almıyorsun o zaman sen
Ben resmen sisiyorum su topluyo birde vucudum

Bızım daire baskanı 32. Haftaya kadar esnekte cagırdı hamıle arkadasları. Bakalım beni ogrenınce napacak kesın cagıracak 2 gun de olsa

boyun uzunmus ordan kurtariyorsundur
Ben de o da yok
Bizim dikkat etmemiz lazım
Yoksa lohusa deprosyonuna deprosyon eklwmek istemiyorum
Hamileyken cok almıyorsun o zaman sen
Ben resmen sisiyorum su topluyo birde vucudum

Esasen pis boğazımi tutabiliyorum doğumdan hemen sonra da eski halime iniyorum ama benim eski halim bile şişman ya en son zayıf olduğum evleneceğim zamandı herhal . Hepimiz ölecez içimde yiyemedigim bir şey kalmasın

Ya ayak tabanı ağrısı bende de var 1 haftadur neden o

Yürümekten dıyor ama Doktor bana duvara daya ayaklarını dedi yürüme fazla dedi bende ne yapcagımı şaşirdim . hamilelikte hem yürüyün diyorlar yatmayın spor yapın dıyorlar hemde iki yürümeye dana gbi tuzlu yeme dedi birde

Bızım daire baskanı 32. Haftaya kadar esnekte cagırdı hamıle arkadasları. Bakalım beni ogrenınce napacak kesın cagıracak 2 gun de olsa
Genelge çok açık, size uzaktan görev verebilir ya da iş için ara sıra çağırabilir ancak kişi fiilen görevini yapmış sayılacak şekilde idari izne ayrılır diyor.

Kaç gündür yürümüyorum ben yine ağrıyor

Kizlar cok erken biliyorum ama pijama takimi icin gebelik veya lohusalik kaliteli marka onerir misiniz? Uzerimde abuk subuk dursun istemiyorum. Dantel fln derdim degil de kaliteli kumas/penye/pamuk pesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…