2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba acıbadem Atakent de sgk anlaşması yok diye biliyordum ben acaba doktorun mu kendi anlaşması var ?
Yok cnm orasi mehmet ali aydinlar universitesi atakent hastanesi diye geciyo sgk indirimi yapiyolar yine cok ucuz diil tabi ama diger acibademlere gore cok daha uyguna geliyor

bende normalde doktorum acıbademde müberra namlı kalem. detaylı için benide aytaç hocaya yönlendirdi. siz detaylı yaptırdınız mı ?
Evet ben ztn ona gidiyorm onceden kaybim oldugu icin ztn her muayenemi ayrintili gibi yapiyo sagolsun onceki hamilelgimde ona gitmemistm ama preeklampsi cikinca ona yonlendirdiler orda hastanede yattm sezaryanimi da o yapti. Cok sevdm sonra, simdikinde direk ona basladm gecmisimi de biliyor diye. Gecmisimi bilen diger doktorlara gidesim gelmedi bi tek aytac beyi istedm. Her muayenede kan akisina plasentaya butun organlara ayrintili bakiyor. Detayci bi doktordur.

Cnm ins 17 sinde güzel haber alıcaksın gönlünde ferahlayacak bebeğin annesiyle sağlıkla gelişip kucağına gelecek ins böylece gelmiş geçmiş olsun ins ins bol bol inşirah suresi oku yada dinle rahatlatır esmaul Hüsna dinle ins yüreğine ferahlık dolsun sonu güzel olsun...

bazı doktorların sgk anlaşması var. bende oraya doç. dr gidiyorum onunda anlaşması var.
bazı doktorların mı? Ben hastanenin kendisinde var sanıyodm senelerdir ne zaman oraya gitsem sgk'dan indirim alır öyle öderim hamilelik öncesinde de herhangi bir muayene için gittiğimde ya da tahlillerde fln hep indirimli ödedim açıkçası.

Bende öğrenemedim hala cinsiyetini 14. Haftada bacağının arasında kordon var ama kıza benzettim demişti sonra başka doktora gittim hala bacak arasında kordon var buda erkeğe benzettim dedi. Merak etmemek elde değil benim hislerimde karmakarışık :)
Gecen hafta karnimda baya baya pitpitlar hissediyordum hemen hemen her gun. 2-3 gundur hicbir sey hissetmiyorum. Endiselenmeli miyim bilmiyorum..
Bende erken hissedenlerdenim bebeğimi geçtiğimiz 2 hafta içerisinde çok uzun aralıklarla birkaç kez hissettim sadece bende telaşlandım ama henüz çok küçük yeri geniş hava çooook sıcak malum onlarda etkileniyorlar sıcaktan ve henüz gece gündüz ayrımı yapamadıkları için gündüzleride uzun uzun uyuyabiliyorlar bunları öngörünce sakinleştirdim kendimi. Kızımda da 20. Haftalarda hiç hissetmiyorum diye ağlayarak koşmıştum doktora da uyuyormuş sıpa meğerse :)

s
Ayni durum bendede var hatta simdi benzer bisey okurum diye girdim topige. Asla bi kipirti yok. Cok asiri tedirginim ben her an bisey mi oldh kalbi mi durdu moddayim ((((((
elinizi koyup hafif bastırdığınızda hissedebilirsiniz belki kıZlar
Hani de ultrasonla bakarken biraz bastırıyor ya
Benim bebis hep soldaydı
Bugun ortaya dogru gecmis
Zaten tekmeleme seklinde daha. Cok kucukler
Ama elimi koydugumda eger hateket ediyorsa cok rahat hissedebiliyorum

Arkdşlar dişim çok ağrıyordu doktorum dişçiye gidip lokal anestezi ile işlem yapılmasının sakıncası olmadığını ve ilaç olarak da tamol içebileceğimi söyledi habernz olsn

Arkdşlar dişim çok ağrıyordu doktorum dişçiye gidip lokal anestezi ile işlem yapılmasının sakıncası olmadığını ve ilaç olarak da tamol içebileceğimi söyledi habernz olsn
Canım benim disimi burda yapmadılar
Dr dan kağıt istedi
Randevumda 10 gun sonra
Sana imzalı olur verdi mi

pardon yanlış ifade ettim. bazı doktorların sgk ile anlaşması yok. hastanenin genelinin var ama bazı bölümlerde bazı doktorların anlaşması yoktu.

çok iyi. bende daha önce hamileliğime başka doktordaydım. o bebeğim sağlıcakla geldi. ama sonraki 3 hamileliğimde de aynı doktora gittim ama 3 düşüğüm olunca doktor güvenim çok sarsıldı. şimdi başka doktordayım ve memnunum oda inceliyor devamlı. birde herşeyi rahat konuşuyorum. enerjisi çok iyi. bakalım 3 hafta sonrada Aytaç hocaya gideceğim detaylı için.

Ben de 3bck hafta snr gidicem 31 agustosta. Insallah gzl sonuclar alirz

Yok cnm orasi mehmet ali aydinlar universitesi atakent hastanesi diye geciyo sgk indirimi yapiyolar yine cok ucuz diil tabi ama diger acibademlere gore cok daha uyguna geliyor
Ben sürekli gidiyorum atakent acıbademe özel sağlık sigortam var ama bana hep oradaki kızlar sgk anlaşması yok dediler çok şaşırdım şimdi gebelik teminatım başlamadan hamile kaldım bende sorucam bu indirimi teşekkürler

Selamlar
çok iyi ya bebek için onların bi yararı yokmuş sanırım zaten.
Ben de 3 kg almışım, beslenmeme de pek dikkat etmedim. senin yemediklerin benim temel gıdalarım olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…