2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar, beyaz kremsi akıntı ne anlama geliyor, tecrübeli olan veya yaşayan var mi?
Nette mantar fln yaziyoda, kaşıntı yanma gibi bi durum7m yok

Selamlar
çok iyi ya bebek için onların bi yararı yokmuş sanırım zaten.
Ben de 3 kg almışım, beslenmeme de pek dikkat etmedim. senin yemediklerin benim temel gıdalarım olmuş

Ya bayramda benimde temel gidalarim onlardı ama dedim kızim kendine gel zaten tombiş hamile kaldın 4 kg ye yakin almış gözüküyordum bayram dönüşünde .İlk 4 aya vurursan aya 1 kg ama hiç almamam gereken zamanlar ama son 2-3 ay sapıtmayi düşünüyorum oyun büyük bende
Kızlarr, genelgeye gore hamile kamu çalışanlarına idari izin olacak ya o 23+ da mi başlayacak yoksa 24+ da mı

24+0 ve 32+0 olunca ayrilirsin hiç +2 3 yapma tam dolduğu gün ayrıl benim 25 eylüle denk geliyor cumartesi günü neyse ki haftayı bölmek zorunda kalmıyorum.

24.haftada izne ayrilirken bir evrak vermek gerekiyor mu? Ben öğretmenim, okuldaki idarecimin haberi bile yoktu, bu durumdan

24.haftada izne ayrilirken bir evrak vermek gerekiyor mu? Ben öğretmenim, okuldaki idarecimin haberi bile yoktu, bu durumdan

Dilekçe ve doktordan 24.hafta olduğuna dair rapor yeterli .

Ama öğretmenlerde farklı bir uygulama var mı bilmiyorum.Sağlik bakanlığı bu şekilde istiyor bizden.

Ayak ağrısı olan var mı ? 16. Haftadayım uyandığımda ayağa kalkınca ayak tabanlarım inanılmaz ağrıyo
Geçmiş olsun ayak ağrısı da uykudan uyandırır insani.
Benim ayağım değil de el bileğim ağrıyor dr.calcium magnesium verdi bide el bileği sar daima dedi biraz iyi geldi

Memuriyette bu zaman dilimi dha da erken mi yaa özelde 32. Haftadan snra dşye bilşyorm
Normalde kamuda da 32.haftadan sonraydı izin ancak pandemi sebebi ile genelge yayınlanarak hamilelerin izni öne çekildi. Bazi özel şirketler de uyguladı bu izin olayını ama tabi hepsi yapmıyor

Merhaba kızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ?
palmers çatlak kremi Aldım onu baya övmüşler gerginliğide azaltıyormuş kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…