Öyle alabilecek arkadaş olunca çok iyi oluyor gerçekten. Benim arkadaşlarım sağ olsunlar sabırsız çıktılar hamile olduğumu öğrenene kadar hepsini sattılarşimdi bu büyük para tutabilecek gereçler nedir mesela bebek arabası ve beşik dışnda? Benim bi arkadaşımda altı tekerlekli anne yanı beşik varmış ondan vericek bana kısmetse, başka bi arkadaşım da bebek arabasını ve oto koltuğunu verecek. Bunlar dışında para tutacak şey var mı? mesela altı tekerlekli beşiklerden varken bir daha park yatağa fln ihtiyaç var mı? ben de ne alacağım konusunda çok kararsızım. İlk 6-7 ay bebek ztn benim yanımda uyuyacağı için oda yaptırmak konusunda da henüz kararsızım. ztn bi tane boş odam var içinde sadece bir dolap var orda bizim eşyalarımız var ama onları toparlayıp dolabın bir kapağını komple bebeğe ayıracağım en fazla o odaya bi beşik koyarım daha sonradan. zaten taşınma durumumuz var henüz belirsiz ama inşallah doğana kdr o da ne zaman olacak belli olur ona göre oda eşyasını belki taşındıktan sonra alırım. Kısacası sanki kısa vadede zam gelebilecek almam gereken başka bi şey yok gibi geliyor. Var mı bana tavsiye edeceğiniz şeyler.
Alasım var ama tutuyorm kendimi belki fark etmişsinizdir=)
Aralık'a kadar sabredemem sanırımBende Aralık indirimini beklicem ,aralikda e bebekde çok iyi indirim oluyor
Canım iyi düşün inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Allah büyüktür.Kızlar saat 2de doktor randevum var benim bebekte anomali riski var ne olur dua edin bize sabah beri stresten yerimde duramıyorum
NEEE %40 mı zamlanmış yuuhh... Tekrar okdr zam yapamazlar ama ya neden bukdr zam yapmışlar ki önceden dolar kurunu yansıtmamışlardır şimdi yansıtmışlardır ondan olmuştur 1 ay sonra bi %40 daha olmaz inşallah tabi dolarda bi anormallik olmaz ya da birden bire bi vergi gelmezse...Öyle alabilecek arkadaş olunca çok iyi oluyor gerçekten. Benim arkadaşlarım sağ olsunlar sabırsız çıktılar hamile olduğumu öğrenene kadar hepsini sattılarBen de park yatak bebek arabası falan bakmıştım. Geçen hafta 999 olan park yatak bugün 1399 olmuş. Bebek arabası da yine öyle en az 300 lira zamlanmış.
Aralık'a kadar sabredemem sanırım
Ya bende 16sına normal randevu almıştım şehir hastanesine gidince ayrıntılı için randevu alırım diyordum. Bana birde etlik Zübeydehanımda yapılıyor dediler oraya bakmadım hiç. Kızımda Zekai Tahirde yatırmıştım ayrıntılıyı oda şehir hastanesinin yakınına taşınmış sanırım bulamazsam gitmişken orayada bakarım artıkmerhaba kızlar ankara'da devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırabilen var mı? şehir hastanesinde randevu yok diyorlar.
Park yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acabaÖyle alabilecek arkadaş olunca çok iyi oluyor gerçekten. Benim arkadaşlarım sağ olsunlar sabırsız çıktılar hamile olduğumu öğrenene kadar hepsini sattılarBen de park yatak bebek arabası falan bakmıştım. Geçen hafta 999 olan park yatak bugün 1399 olmuş. Bebek arabası da yine öyle en az 300 lira zamlanmış.
Aralık'a kadar sabredemem sanırım
O daha zor sanırım Allah kolaylık versinBenim doktorum kullanabilirsin dedi, doktor kontrolünde olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum. Tek sorunum ilaç tokken alınması gerekiyor ama ben kendimi doyuracak kadar yiyemiyorum. İki kaşık yemek yiyip yarım saat dinleniyorum resmen. Midemden ötürü.. yoksa çıkarıyorum
ben geçen haftalarda devlet hastanesinde girişim olsun diye şehir hastanesine gitmiştim. doktor ayrıntılı ultrason randevusu al bankodan dedi. gittim bankodaki kız eylüle kadar ayrıntılı ultrason randevusu dolu dedi. e o zaman da günü geçmiş oluyor. sami ulus beştepede var mı acaba..Ya bende 16sına normal randevu almıştım şehir hastanesine gidince ayrıntılı için randevu alırım diyordum. Bana birde etlik Zübeydehanımda yapılıyor dediler oraya bakmadım hiç. Kızımda Zekai Tahirde yatırmıştım ayrıntılıyı oda şehir hastanesinin yakınına taşınmış sanırım bulamazsam gitmişken orayada bakarım artık
Tüh ya bende şehir hastanesine güvenmiştim. Bende senin gibi kayıt açtırmak için yenimahalle devlet hast. Gitmiştim iyi bi doktor denk geldi baya ilgilendi detaylı baktı filan ona sordum şehir hast ve etlik de yapılıyor ben şehir hast öneririm dedi beştepeyi arayıp sormak lazım hiç bilmiyorumben geçen haftalarda devlet hastanesinde girişim olsun diye şehir hastanesine gitmiştim. doktor ayrıntılı ultrason randevusu al bankodan dedi. gittim bankodaki kız eylüle kadar ayrıntılı ultrason randevusu dolu dedi. e o zaman da günü geçmiş oluyor. sami ulus beştepede var mı acaba..
Aynen baksana ekran görüntüsü almıştım. Haziran ayinda ana kucagi fiyatı ayni sitede simdiki fiyati. Park yatak da simdi ile bir hafta oncesiNEEE %40 mı zamlanmış yuuhh... Tekrar okdr zam yapamazlar ama ya neden bukdr zam yapmışlar ki önceden dolar kurunu yansıtmamışlardır şimdi yansıtmışlardır ondan olmuştur 1 ay sonra bi %40 daha olmaz inşallah tabi dolarda bi anormallik olmaz ya da birden bire bi vergi gelmezse...
Ben yoykoya bakıyordum anne yanı olarak da kullanılıyormusPark yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba
bence anne yanı beşik varsa şuan için park yatak çok gereksiz, zaten anne yanından ayırdığınızda kendi odasına geçirirsiniz, oraya büyük bebek beşiği alabilirsiniz veya yine park yatak alacaksanız o zaman alırsınız benim görüşüm. çok da aşırı zam gelmiyo ben oğluma 5 ay önce aldım. indirimde yine aynı fiyat. tabi indirimleri iyi takip etmek gerekiyo. yani pahalanır diye şimdiden almak mantıklı gelmedi banaşimdi bu büyük para tutabilecek gereçler nedir mesela bebek arabası ve beşik dışnda? Benim bi arkadaşımda altı tekerlekli anne yanı beşik varmış ondan vericek bana kısmetse, başka bi arkadaşım da bebek arabasını ve oto koltuğunu verecek. Bunlar dışında para tutacak şey var mı? mesela altı tekerlekli beşiklerden varken bir daha park yatağa fln ihtiyaç var mı? ben de ne alacağım konusunda çok kararsızım. İlk 6-7 ay bebek ztn benim yanımda uyuyacağı için oda yaptırmak konusunda da henüz kararsızım. ztn bi tane boş odam var içinde sadece bir dolap var orda bizim eşyalarımız var ama onları toparlayıp dolabın bir kapağını komple bebeğe ayıracağım en fazla o odaya bi beşik koyarım daha sonradan. zaten taşınma durumumuz var henüz belirsiz ama inşallah doğana kdr o da ne zaman olacak belli olur ona göre oda eşyasını belki taşındıktan sonra alırım. Kısacası sanki kısa vadede zam gelebilecek almam gereken başka bi şey yok gibi geliyor. Var mı bana tavsiye edeceğiniz şeyler.
Alasım var ama tutuyorm kendimi belki fark etmişsinizdir=)
kraft calipso elite almıştım ben 1,5 yaşındaki oğlum için. gayet memnunum, daha küçük bebekler için üstünde bir asma kat gibi bir şey var. kızımda da onu kullanmayı düşünüyorum nasipsePark yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba
Ben de babybjorn ana kucagi almayi dusunuyodm hatta aa iyi indirim varmia diyodm..Aynen baksana ekran görüntüsü almıştım. Haziran ayinda ana kucagi fiyatı ayni sitede simdiki fiyati. Park yatak da simdi ile bir hafta oncesi
Belki de dediğin şeyden kaynaklanıyordur, yani umarım öyledirBen de babybjorn ana kucagi almayi dusunuyodm hatta aa iyi indirim varmia diyodm..
Babybjörn Balance Bliss Ana Kucağı Cotton /Midnight Blue
BabyBjörn Balance Bliss Ana Kucağı Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0-2 yaş (3,5 – 13 kg) Günlük denge bebeğinizin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olduğunu bilmekten ve aynı zamanda yapılması gereken tüm günlük işlerinizi yapabiliyor olmaktan gelir. Sallanmak sadece eğlenmek ve swww.babybaby.com.tr Babybjörn Balance Bliss Ana Kucağı Cotton 3D Jersey / Light Grey
Babybjörn Balance Bliss Ana Kucağı Cotton 3D Jersey / Light Grey ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları babybaby.com.tr'de!www.babybaby.com.tr
Bu ikisi arasindaki fark biri daha sunger destekliymis 3d olan
Teşekkür ederim, sağlıcakla gelsinlerde bunlar hep geçici inşO daha zor sanırım Allah kolaylık versin
Eğer oda alıcaksanız şimdiden alın. Biz oğlumuzda takım almıştık ekimde getirin demiştik. Öylede yaptılar. Taksitli alınca doğmadan taksiti bitsin diye baya baya erken almıştıkKızlar şimdi bebişe yatak, ana kucağı vs bir şey almadık az daha geçsin öyle alalım şimdi erken diye düşünüyoruz ama her şeye de sürekli zam geliyor sinir oluyorum. Bir haftada iki haftada değişir mi fiyatlar çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?