2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Öyle alabilecek arkadaş olunca çok iyi oluyor gerçekten. Benim arkadaşlarım sağ olsunlar sabırsız çıktılar hamile olduğumu öğrenene kadar hepsini sattılar Ben de park yatak bebek arabası falan bakmıştım. Geçen hafta 999 olan park yatak bugün 1399 olmuş. Bebek arabası da yine öyle en az 300 lira zamlanmış.
Bende Aralık indirimini beklicem ,aralikda e bebekde çok iyi indirim oluyor
Aralık'a kadar sabredemem sanırım

NEEE %40 mı zamlanmış yuuhh... Tekrar okdr zam yapamazlar ama ya neden bukdr zam yapmışlar ki önceden dolar kurunu yansıtmamışlardır şimdi yansıtmışlardır ondan olmuştur 1 ay sonra bi %40 daha olmaz inşallah tabi dolarda bi anormallik olmaz ya da birden bire bi vergi gelmezse...

merhaba kızlar ankara'da devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırabilen var mı? şehir hastanesinde randevu yok diyorlar.
Ya bende 16sına normal randevu almıştım şehir hastanesine gidince ayrıntılı için randevu alırım diyordum. Bana birde etlik Zübeydehanımda yapılıyor dediler oraya bakmadım hiç. Kızımda Zekai Tahirde yatırmıştım ayrıntılıyı oda şehir hastanesinin yakınına taşınmış sanırım bulamazsam gitmişken orayada bakarım artık

Park yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba

O daha zor sanırım Allah kolaylık versin

ben geçen haftalarda devlet hastanesinde girişim olsun diye şehir hastanesine gitmiştim. doktor ayrıntılı ultrason randevusu al bankodan dedi. gittim bankodaki kız eylüle kadar ayrıntılı ultrason randevusu dolu dedi. e o zaman da günü geçmiş oluyor. sami ulus beştepede var mı acaba..

Tüh ya bende şehir hastanesine güvenmiştim. Bende senin gibi kayıt açtırmak için yenimahalle devlet hast. Gitmiştim iyi bi doktor denk geldi baya ilgilendi detaylı baktı filan ona sordum şehir hast ve etlik de yapılıyor ben şehir hast öneririm dedi beştepeyi arayıp sormak lazım hiç bilmiyorum

Aynen baksana ekran görüntüsü almıştım. Haziran ayinda ana kucagi fiyatı ayni sitede simdiki fiyati. Park yatak da simdi ile bir hafta oncesi

Eklentiler

• BE1D4186-5051-432F-BE51-71FAD3FABC9C.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 0EC8124A-761E-49C4-8EF0-52732611F1D6.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 88FFFDDF-C5F2-487E-BB5E-1BDC7944EC89.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 4C56F063-2798-4BCE-BEF7-6806126718F9.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 73
bence anne yanı beşik varsa şuan için park yatak çok gereksiz, zaten anne yanından ayırdığınızda kendi odasına geçirirsiniz, oraya büyük bebek beşiği alabilirsiniz veya yine park yatak alacaksanız o zaman alırsınız benim görüşüm. çok da aşırı zam gelmiyo ben oğluma 5 ay önce aldım. indirimde yine aynı fiyat. tabi indirimleri iyi takip etmek gerekiyo. yani pahalanır diye şimdiden almak mantıklı gelmedi bana

Park yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba
kraft calipso elite almıştım ben 1,5 yaşındaki oğlum için. gayet memnunum, daha küçük bebekler için üstünde bir asma kat gibi bir şey var. kızımda da onu kullanmayı düşünüyorum nasipse

Aynen baksana ekran görüntüsü almıştım. Haziran ayinda ana kucagi fiyatı ayni sitede simdiki fiyati. Park yatak da simdi ile bir hafta oncesi
Ben de babybjorn ana kucagi almayi dusunuyodm hatta aa iyi indirim varmia diyodm..

Bu ikisi arasindaki fark biri daha sunger destekliymis 3d olan

Belki de dediğin şeyden kaynaklanıyordur, yani umarım öyledir

Eğer oda alıcaksanız şimdiden alın. Biz oğlumuzda takım almıştık ekimde getirin demiştik. Öylede yaptılar. Taksitli alınca doğmadan taksiti bitsin diye baya baya erken almıştık . Ha şimdiki aklım olsa oda almazdım ama ilk çocuk heyecanı. Kimseyede almak istediği zaman gereksiz almayın demiyorum neye hevesiniz varsa alın diyorum valla.

eğer ilk cocuksa oda yapmak bence de mantıklı cunku beş altı aylıkken falan ayırıyorsunuz zaten odasına. hem uykusu daha rahat oluyor bağımsız odada olunca hem kendi yerini yatağını biliyor. daha geç ayıranlar genelde hep sorun yaşıyorlar ayırmakta. o nedenle ben iyi ki oda yapmışım diyorum. imkanım olsa bu bebeğime de yaparım ama evde başka oda yok biraz büyüdüklerinde aynı odayı paylaşacaklar bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…