- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Aynen bende takip edıyorum şaka gibi napalım bez de mi alıp stoklasak dusunuyorum artıkKızlar şimdi bebişe yatak, ana kucağı vs bir şey almadık az daha geçsin öyle alalım şimdi erken diye düşünüyoruz ama her şeye de sürekli zam geliyor sinir oluyorum. Bir haftada iki haftada değişir mi fiyatlar çok sinir bozucu
Park yatak için ilk zamanlar zor oluyor diyorlar, bebek seviye olarak yataktan daha asagıda kalıyormuş, gece çok fazla karın kasını zorluyor diyorlar, özellikle sezeryanlılar için.. ben chicco next2me tarzında birsey düşünüyorum, hem reflü için eğimde veriyormuş ..ahşap beşik içinde 4-5 aylıktan sonra bebek hareketlenince eli kolu çarpıyormuş, kafasını sıkıştıran varmış. Gece 2 saatte bir uyanıcaksak, sanki next2me tarzında birsey daha pratik gibi geldi bana. Farklı markaların da var , ama reflü özelliği özellikle arayacağım..Öyle alabilecek arkadaş olunca çok iyi oluyor gerçekten. Benim arkadaşlarım sağ olsunlar sabırsız çıktılar hamile olduğumu öğrenene kadar hepsini sattılarBen de park yatak bebek arabası falan bakmıştım. Geçen hafta 999 olan park yatak bugün 1399 olmuş. Bebek arabası da yine öyle en az 300 lira zamlanmış.
Aralık'a kadar sabredemem sanırım
Park yatak için ilk zamanlar zor oluyor diyorlar, bebek seviye olarak yataktan daha asagıda kalıyormuş, gece çok fazla karın kasını zorluyor diyorlar, özellikle sezeryanlılar için.. ben chicco next2me tarzında birsey düşünüyorum, hem reflü için eğimde veriyormuş ..ahşap beşik içinde 4-5 aylıktan sonra bebek hareketlenince eli kolu çarpıyormuş, kafasını sıkıştıran varmış. Gece 2 saatte bir uyanıcaksak, sanki next2me tarzında birsey daha pratik gibi geldi bana. Farklı markaların da var , ama reflü özelliği özellikle arayacağım..
Park yatak için ilk zamanlar zor oluyor diyorlar, bebek seviye olarak yataktan daha asagıda kalıyormuş, gece çok fazla karın kasını zorluyor diyorlar, özellikle sezeryanlılar için.. ben chicco next2me tarzında birsey düşünüyorum, hem reflü için eğimde veriyormuş ..ahşap beşik içinde 4-5 aylıktan sonra bebek hareketlenince eli kolu çarpıyormuş, kafasını sıkıştıran varmış. Gece 2 saatte bir uyanıcaksak, sanki next2me tarzında birsey daha pratik gibi geldi bana. Farklı markaların da var , ama reflü özelliği özellikle arayacağım..
Chicco nun ki evet çok pahalı, aynı tarzda daha ekonomik markalar da var, ben de chicco düşünmüyorum , örnek olarak vermiştim.6 ay yatacağı anne yanı yatak için 2500 çok geldi bana. Hem anne yanı hem normal beşik olan ahşap ya da ucuz yollu bir anne yanı beşiği bakacağım.
Park yatakta Bebeğin yatağı sizinkiyle sıfıra sıfır oluyor mu? Ben incemelere bakmıştım, genelde zorlandıklarını yazmışlar, o zaman biraz daha inceleyeyimPark yataklar 2 kademeli ilk zamanlar kolaylıkla bebeği alıp bırakabiliriz dönmeye başlayınca kademeyi aşağı indiriyoruz o zaman kendini atma şansı olmuyor.Reflü özelliğinden kasıt esasen kafa kısmının yüksek olması ,bunu yatak altına hafif destek vererek sende yapabilirsin aşağı doğru meyil olsa yetiyor ilk gebeligimde o şekilde yapmıştım mesela .
Ben anne yani yatağı ile ana kucağını ikinci el almayı düşünüyorum çok temiz kullanip satanlar var zaten bu ürünler ilk altı ay kullanılıyor bildiğim kadarıylaPark yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba
Cok gecmis olsunAntibiyotik kullanıyordum idrar yolları için dün kasık ağrısıyla acile gittim bana doğum yapıyor olabilirsin elle açıklığa bakmam gerek dediler ama benim haftam küçük olduğu için ben baktırmak istemedim idrar tahlili aldılar lökosit 23 çıkmış antibiyotiğe rağmen geçmemiş malesef
Bugün ben de gittim yanmam var diye antibiyotik yazdı bir tanede şase. İnşallah geçer. Bol su ve limonata içmemei önerdi. Şeker içemiyorum limonlu su olurmu dedim olur dedi. Başka enfeksiyona ne iyi gelir acaba?Cok gecmis olsunbenimkide pek gecmis gibi degil
Park yatakta Bebeğin yatağı sizinkiyle sıfıra sıfır oluyor mu? Ben incemelere bakmıştım, genelde zorlandıklarını yazmışlar, o zaman biraz daha inceleyeyim
Sirkeli su ile silebilirsin ben onu da denedimBugün ben de gittim yanmam var diye antibiyotik yazdı bir tanede şase. İnşallah geçer. Bol su ve limonata içmemei önerdi. Şeker içemiyorum limonlu su olurmu dedim olur dedi. Başka enfeksiyona ne iyi gelir acaba?
Kasılman nasıl canim, gecti mi insallahSirkeli su ile silebilirsin ben onu da denedim
Benim ilk de ocaktaydi inan cok sicak oluyor evde fenalik geciriyo insan. Zaten bebek var diye aile buyukleri tam gaz acacak kaloriferişimdi gördüm indirim var diye bakıyodm chakrada da çok gzl modeller var. Modal pamuk kumaşları çok gzl oluyo. Acaba kışın doğurucaz ya uzun kollu gecelik mi almak gerekir gerçi artık evler hastaneler hep sıcak sabahlıkları da var ama? Yoksa şimdi indirimden alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?