2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oda yapmayacağız simdilik. Az daha büyüsün ayıracağımız zaman oda alalım diye düşünüyoruz. Evdeki dolaptan bir bölüm ayırmayi planlıyorum. O sekilde birkac ay idare edecegiz

Sizin arabanız beşiğiniz varmış gerek yok
6. Aydan sonra normal beşik ya da yatak alırsınız. Sizin alışveriş yapmanıza gerek yokmuş kıyafet alırsınız güzel güzel

3lü test için kan veren var mı ? Biz bugun 16 haftalık olmuşuz o yüzden kan vermemi istedi doktorum

3lü test için kan veren var mı ? Biz bugun 16 haftalık olmuşuz o yüzden kan vermemi istedi doktorum
Bende afp istedi devletteki sonucum 12 çıktı kendi doktoruma söyledim burnunu kıvırdı onlara hiç takılma dedi üstünde değer kaç diye bile sormadı

Gozunaydin çok şükür bu sene kız senesi diyorlar ama arada pasarda olsun yani analı babalı büyüsün...

Gozunaydin çok şükür bu sene kız senesi diyorlar ama arada pasarda olsun yani analı babalı büyüsün...
Allah razı olsun canım benim ben hep kız hissediyordum hep kız kıyafetleri bakıyordum kız isimleri bakıyordum pipisini görmesem hala kız derdim doktora inat. Rabbim bütün herkesin bebeklerini sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah

Yok öğlen gitmistim zaten sormadı benim randevum cumaydı aslında daha fazla beklemeden bugün gidip öğrendim
Ben de hep ac karna gidiyordum simdiye kadar ama bebek tokken daha kıpır kıpır oluyor diyorlar. O yuzden bu sefer tok gitsem tahliller açısından sıkıntı olur mu diye düşünüyordum o zaman ben de tok gideyim

Suwen'e soyle bir goz attim sade hos modeller var gercekten
şimdi gördüm indirim var diye bakıyodm chakrada da çok gzl modeller var. Modal pamuk kumaşları çok gzl oluyo. Acaba kışın doğurucaz ya uzun kollu gecelik mi almak gerekir gerçi artık evler hastaneler hep sıcak sabahlıkları da var ama? Yoksa şimdi indirimden alınır

ben martta doğum yapmıştım, uzun kollu ama ince bi pijaması vard bende suwenin onu giymiştim. ama hormonlardan mı nedendir bilmem çok çok terlemiştim alta zaten bir şey giymiyorsunuz ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…