Selam kizlar, benim kiz 1940 g olmus. Biraz tombik mi anlamadim, alttaki takvimde 1700 fln yazio. Suyum sinirda cikti. Biraz su ic dedi ki ben cok icerim. Demek ki iciyosun ve gidiyo vucut tutmuyo dedi. Biraz tuz ilave et dedi. Ben tuz da cok yerim aslinda.. Ben de havuc suyuna basliim bari:)
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ,32. Hafta bugün bitti,bebek gelişimi iyi ,2010 Gr ve 43 cm olmuş, herhangi bir sıkıntı yok ama boynuna bir kere kordon dolanmis, doktorum pek üstünde durmadı ,olabiliyor falan dedi, takip ederiz daha fazla da dolanabilir dedi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı acaba ,
Var benim ilk hamileligimde 3 tur dolanmisti. Bir zarari yok merak etme. Cok dolanirsa bebek kanala ilerlemez normal dogum olmaz diyen var, alakasi yok diyen var. Kesin nedir bilemiyorum. Ama tek tur dolanmada bi engel olmaz eminim.
Aralık annelerinde doğum yapan biri sütü bol geliyormuş kızı da maşallah hep emmek istiyormuş meme uçları yara olmuş artık.. Ona rağmen memeleri taş gibi olmuş acıyormuş o da sağmıştı. Mesela sağdaki memeyi emdiği zaman, soldakini de boşaltmak gerek ki aynı anda dolsun yazanlar var kafam karıştı vallahi.. Mastit olmak gözümü korkuttu. Acilen de ayva çekirdeğinden jel yapıp sürmeye başlamam lazım
Bebekten bebege degisir heralde ama ben mesela oyle bisi yasamadim. Bir sag bir sol 2-3 saatte emzirince aslinda bisi olmuyo ama belki basinin sutu cok olup bebek tam bitiremiyodur. Ben ilkinde sut sagma makinasi aldim. Calisiyodum mecburen. Sonra arkadasima verdim geri de almadim. Simdi de makina almicam.cunku zaten calismiyorum. Ben bi de makina yuzunden emzirme isini layikiyla yapamadigimi dusunuyorum. Kafami karistirdi:) Simdi sadece 2 saatte bir emziricem. Insallah tabi.
Selam kizlar, benim kiz 1940 g olmus. Biraz tombik mi anlamadim, alttaki takvimde 1700 fln yazio. Suyum sinirda cikti. Biraz su ic dedi ki ben cok icerim. Demek ki iciyosun ve gidiyo vucut tutmuyo dedi. Biraz tuz ilave et dedi. Ben tuz da cok yerim aslinda.. Ben de havuc suyuna basliim bari:)
Havuç suyu içmeyen kalmasın bebeler turuncu kafa doğacak zannımca bende içiyorum ama ama içeceğim 1 bardak havuç suyu için milyon tane bulaşık çıkıyor ya bazen üşeniyorum
Havuç suyu içmeyen kalmasın bebeler turuncu kafa doğacak zannımca bende içiyorum ama ama içeceğim 1 bardak havuç suyu için milyon tane bulaşık çıkıyor ya bazen üşeniyorum
Günaydınnnnnn
2 posta okula cocuk götürdüm
Birde metroya eş bıraktım
Bugün serviscilik bana kaldı
Tüm gece uyuyamadım zaten
Simdide iyice uykum açıldı
Bebemin kıyafetlerini mi yikasam bende
Daha duruyorlar
Günaydınnnnnn
2 posta okula cocuk götürdüm
Birde metroya eş bıraktım
Bugün serviscilik bana kaldı
Tüm gece uyuyamadım zaten
Simdide iyice uykum açıldı
Bebemin kıyafetlerini mi yikasam bende
Daha duruyorlar
Bir yerden başla benim 2 gün sürdü ki kurutma olduğu halde ,bazı ürünleri kurutmaya atmadım onlar hala kurumadi desem inanır mısın? Oda içine asmadim yemek kokusu filan siniyor diye kapalı balkona koyduydum içeri aldım bugün kurur bir posta daha ütü loadinggg
Bir yerden başla benim 2 gün sürdü ki kurutma olduğu halde ,bazı ürünleri kurutmaya atmadım onlar hala kurumadi desem inanır mısın? Oda içine asmadim yemek kokusu filan siniyor diye kapalı balkona koyduydum içeri aldım bugün kurur bir posta daha ütü loadinggg
Yazın havuç yağı ile bronzluk yapmaya çalıştığımiza göre dozunda olursa karoten iyi abartmayalım bari
Kurutmada kuruttun mu
Bende atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum
Bu havada da kurumazki
Hala erken geliyor ya
Digerlerinde bir ay once hazırlamıştım
O cantaya bakıp doguramadikca sinir oluyodum
Aralık annelerinde doğum yapan biri sütü bol geliyormuş kızı da maşallah hep emmek istiyormuş meme uçları yara olmuş artık.. Ona rağmen memeleri taş gibi olmuş acıyormuş o da sağmıştı. Mesela sağdaki memeyi emdiği zaman, soldakini de boşaltmak gerek ki aynı anda dolsun yazanlar var kafam karıştı vallahi.. Mastit olmak gözümü korkuttu. Acilen de ayva çekirdeğinden jel yapıp sürmeye başlamam lazım
evet ya mastit olayı çok kötü. ilk gebeliğimde 2 defa olmuştum resmen hasta gibi oluyorsun. bide ilk defa başıma geldiğinden çok korkmuştum. duş ve pompa falan anca toparlamıştım. ayva çekirdeği olayıda bence yararlı.
benimde dün akşamdan beri adet ağrısı gibi bir ağrım var. ama böyle sancı gibi değil devamlı ağrıyor ve çok hafif. doktorada cumartesi gideceğim. sizde oluyormu adet ağrısı gibi?
benimde dün akşamdan beri adet ağrısı gibi bir ağrım var. ama böyle sancı gibi değil devamlı ağrıyor ve çok hafif. doktorada cumartesi gideceğim. sizde oluyormu adet ağrısı gibi?