- 31 Temmuz 2021
- 1.353
- 3.068
- 53
- 26
Ayda bir bile zor gelirken gün aşırı iyiymişHayirlisi ile gelsinler ☺ yürüyüş hareket etmek değilde beni korkutan söylediği gün aşırı ilişki konusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayda bir bile zor gelirken gün aşırı iyiymişHayirlisi ile gelsinler ☺ yürüyüş hareket etmek değilde beni korkutan söylediği gün aşırı ilişki konusu
2 saat gündüz annemle, 2 saat de gece eşimle yürüyorduk.4 saat miiii masallah kizz ben 30 dak zorlaniorm 35te birakiyorm valla 4 saat dinlene dinlenedir heralde dmi
Gebeliğin en başında kanama sorunu yaşadığımız için zaten temkinli ilerledik bir süredir de o defter kapanmıştıAyda bir bile zor gelirken gün aşırı iyiymiş![]()
İlişki de korunmasız olması gerekiyor, spermlerin salgıladığı bi maddeden dolayı doğum tetikleniyormuş, rahim ağzının açılmasını sağlıyorlarmış ama bi onu yapamamıştım ben. Korunmasız ilişki sonuçta enfeksiyon riski var o yüzden son haftalar riske atmak istemedim.Hayirlisi ile gelsinler ☺ yürüyüş hareket etmek değilde beni korkutan söylediği gün aşırı ilişki konusu
Evet korunmasız olmalı dedi. Bende bunu göze alamam bu secenek hariç diğer herseye tam gaz devamİlişki de korunmasız olması gerekiyor, spermlerin salgıladığı bi maddeden dolayı doğum tetikleniyormuş, rahim ağzının açılmasını sağlıyorlarmış ama bi onu yapamamıştım ben. Korunmasız ilişki sonuçta enfeksiyon riski var o yüzden son haftalar riske atmak istemedim.
37 den sonra demis ama doktorlar icin 38 h lik bebek olgunlasmis bebektir derler o nedenle sakinca degil yarar var dio doktorlarBugün kontrolüm vardı bebis baş aşağı dönmüş artık kontrole haftada bir geleceksin dedi doktorum nstde sancı çıkmadı haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi. Bol bol yürü eğil çömel dedi birde 37.haftadan sonra gün aşırı ilişki önerdi erken doğumu tetikler diye korkmuyor değilim![]()
Yaa neden ?? Itiraf et cok mu acicaakkBenim ilki normal, doktor buna da normal diyor, ben de normal istiyorum ama bazen de doktor sezaryen olmak zorundasın derse içten içe mutlu olacakmışım gibi geliyor
Hayırlısı olsun hepimiz için de.
Evet ya cocuk yapis yapis pislik bisey olur dusunseneBu ebeler ya çok biliyor yada bildiğini zannediyor . Tamam okumuş olabilirler eğitimli sonuçta da şampuan olmadan olurmu çocuk kokar bi kere konaklanir o yağlar surulunce normal suyla çıkmazki .![]()
Dillendirmiyim demistimBenim ilki normal, doktor buna da normal diyor, ben de normal istiyorum ama bazen de doktor sezaryen olmak zorundasın derse içten içe mutlu olacakmışım gibi geliyor
Hayırlısı olsun hepimiz için de.
Yaa neden ?? Itiraf et cok mu acicaakk![]()
![]()
Yok kız deme öyleDillendirmiyim demistimsezeryan missss missss
![]()
Ya el kadar bebenin ne pisliği olacak. Terlemez, kokmaz, saçı başı yağlanmazEvet ya cocuk yapis yapis pislik bisey olur dusunsene![]()
Valla kış olmasa her gün yıkarım yine durumuma göre bakicam çünkü ne kadar yikarsam o kadar temiz çocuk olacağını düşünüyorum ilerde . Sonuçta nasıl alisirsa öyle gider diye düşünüyorum bu çok önemli. Temiz kendine bakımlı olması ilerisi içinEvet ya cocuk yapis yapis pislik bisey olur dusunsene![]()
Ben normal doğum için epidural olmayı düşünüyorum belli bir açılmadan sonra sancısız oluyormuş. Şu an tek beklediğim pozisyon alması daha ters duruyor benimki
Benim abartıldığı kadar acımamıştıaman ikisinin de artısı eksisi var anne için. Bebek için normal daha iyi tabi, ben artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Daha erken dönebilir hala merak etme :)Ben normal doğum için epidural olmayı düşünüyorum belli bir açılmadan sonra sancısız oluyormuş. Şu an tek beklediğim pozisyon alması daha ters duruyor benimki
Erkek bebekler geç dönüyor diye duydum o yüzden bekliyorum oğlum dön anana sürpriz yap diyeDaha erken dönebilir hala merak etme :)
Oyleymis ama elimde degil 16 saatten sonra bana asiri cazip geliyorYok kız deme öyle
Onda da sonrası zor oluyor diyorlar![]()
Yerleri daraldıkça zorlaşıyormuş ama doğum sancılarıyla beraber bile dönen bebekler varmış. Senin daha zamanın var merak etme yürüyüş yap bol su iç demişti bana doktor dönmesi içinErkek bebekler geç dönüyor diye duydum o yüzden bekliyorum oğlum dön anana sürpriz yap diye![]()
Benim pek başım falan ağrımaz ama senede bir defa falan göz migreni yaşıyorum inan doğumdan daha zor geliyor, doğum sancısı onun yanında cennet derim yaniOyleymis ama elimde degil 16 saatten sonra bana asiri cazip geliyorya ok suan o 16 saat nerem agridi nasi gecti zerre hatirlamiyorum kabul degisik bisi hakkaten allah tarafindan unutuyorsun ama yinede sezeryan candir gerisi heyecandir hahahahahha