- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.610
- 63
Benim 13 haftalık daha belli değil.Belli olan var mı kizlar ??Kızlar sizin cinsiyetler artık belli olmaya başlamıştır di mi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 13 haftalık daha belli değil.Belli olan var mı kizlar ??Kızlar sizin cinsiyetler artık belli olmaya başlamıştır di mi ?![]()
Dahiliye ye değil de endokrin e görünsen daha iyi .Bu işin uzmanı onlar .Benim de iki hamileliğimde de düşüktü .İlkinde de ilaç tedavisi gördüm ,şimdi de görüyorum .Takibini düzenli yaptırıp ,ilaç kullanırsan bir sıkıntı olmuyor .Selamlar kan testimde serbest t4 az bisey dusuk cikti. Tiroid düşük dedi doktor, dahiliyeye gorunecegim ancak en erken iki hafta sonraya alabildim randevu. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi![]()
2li testte tahmin alamadık, burada 6 haftalık vajinal ultrason görüntüsü, bana da bir tahmin de bulunabilir misin?İçime erkek doğdu. Ama sadece bir tahmin tabi :)Herkese merhaba kızlar, sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah.T tulperde Ramzi teorisi tahminlerinde başarını görünce bir ricada da ben bulunayım istedim
cinsiyet her ne kadar önemli olmasa da insan merak ediyor. Eki Görüntüle 2882290 2li testte tahmin alamadık, burada 6 haftalık vajinal ultrason görüntüsü, bana da bir tahmin de bulunabilir misin?
Aslında benim içime de öyle doğuyorİçime erkek doğdu. Ama sadece bir tahmin tabi :)
Benimkide resmen solumda HepKızlar bebeğinizi sağda,solda nerede hissediyorsunuz? Benim sürekli sağımda![]()
Ben hiç hissetmiyorum ya sorun bende mi acabaKızlar bebeğinizi sağda,solda nerede hissediyorsunuz? Benim sürekli sağımda![]()
Canım ben de bir şey hissetmiyorum tek hissettiğim gazBen hiç hissetmiyorum ya sorun bende mi acaba![]()
Bende de tık yok yalnız değilsinizBen hiç hissetmiyorum ya sorun bende mi acaba![]()
İki gün önce pro-probiyotik kullandım şu an iyiyim, bir hafta sonra daha net sonucu yazarım size :)Günaydınbende de arada kabızlık oluyor uzun sürmüyor ama. Gaz da oluyor sıksık. Probiyotik kullanmadım ama. Siz ne kullanıyorsunuz doğal şeyler mi, belli bi markanın mı? Etkisini gördünüz mü?
Hangi markanınkimi kullandınız acaba ?Benim de başlarda gaz problemim olmuştu. Doktor probiyotik verdi 1 ay kullandım. Kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.
ForbiomeHangi markanınkimi kullandınız acaba ?
Aaaa bakın o benm aklıma gelmemişti ben de keşke ona başlasaydımForbiome
Ben de yaa pırt pırt mod on özellikle akşamlarıCanım ben de bir şey hissetmiyorum tek hissettiğim gaz![]()
Teşekkürler iyi olmanıza sevindim, bekliyorumİki gün önce pro-probiyotik kullandım şu an iyiyim, bir hafta sonra daha net sonucu yazarım size :)
Hayırlı olsun.Saglikla gelsin kızınız .Bana da 12.haftada erkek dedi benimki de tutar inşallah .Bu arada benim bebiş kız belli oldu demiştim
İkra Meyra ya 10 haftalık ulturason resmini sormuştum kız dedi tuttu![]()
Evet evet gerçekten öyle . Hoşbuldum inşAllahMerhaba canım
ay hic cocuksuz bu kadar halsizlikle boğuşuyorsam, 3 cocukla senin halini düşünemiyorum. Allah gayret versin
Kolaylıklar, simdiden hosgeldin bu arada memlekete![]()
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşAllah canım gözün AydınEveeeeeet neyim olacağını öğrenmiş bulunmaktayım
Ne çin takvimi
Ne Rus takvimi
Ne karnımın şekli
Ne yediklerim
Ne yüzümüzün güzelliği ( bu ara güzellik geldi erkek olacak yorumlarına istinaden)
Tüm cinsiyet belirmeye yardımcı olan bende ters çıktı ama yüzük testini denemedim
Bir kızımız olacaaaak :) T tulperde ramzi teorisine göre dediğin doğru çıktı .Bebeğim karından USG ile bakılınca sağ yerleşimliydi .Darısı diğer öğrenmeyi bekleyen anneler ben çok şaşkınım.Rüyamda 2 kez kız bebek gördüm![]()