- 13 Aralık 2017
- 99
- 60
- 88
- 42
Çok teşekkür ediyorumDoğruluk payı yüksek evet . Çok fazla genetik test türü var belki bazılarinda bakılmıyor olabilir doğrudur.Ben sadece Genox un 73 parametreli olan nifty testini yaptırdım ekstra başka bir şey yaptırmadım .Onda da cinsiyeti öğrenme imkanım oldu biraz insiyatif aldılar :) :) fakat ,bunu rapora yazmiyorlar hatta yurt dışında çalışilan genetik testlerde Türkiye'ye gönderilen sonuçlarda direk cinsiyeti yazıyormuş ama buradaki laboratuvar siliyormuş ailelerin sonuca göre aldırma kararı almasını engellemek için .Hatta direk kız erkek demiyorlar mavi ya da kırmızı kalp şeklinde belirtiyorlar :) :)
Genoksun kendisi ile görüştüğüm de doktorumun adı ve saglikci olmamdan dolayı 3000 TL fiyat verdiler .Daha sonra kuzenim vasıtasıyla özel bir hastanede onların kendi genetik merkezinden sağlıkçı +personel yakını indirimi ile 2800 e fiyat aldık testi yine Genox çalıştı ama hastane üzerinden olmuş oldu .
Tam olarak yaptırdığım tarih 10+5 günlüktü.10+ dan sonra yaptırmak doğruluk payını biraz daha yükseltiyormuş