Bende gorememistim o sekilde canımKızlar siz ikili tarama testi çizelgesine nereden ulaşıyorsunuz ?Benim sonucum cıkmış ama ben bakamadım
Oranlar yoktu
Hastaneden alabildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gorememistim o sekilde canımKızlar siz ikili tarama testi çizelgesine nereden ulaşıyorsunuz ?Benim sonucum cıkmış ama ben bakamadım
Hmm bayramdan sonraya kaldı ozamanBende gorememistim o sekilde canım
Oranlar yoktu
Hastaneden alabildim
Bu arada dogum tarihlerimiz aynıymışBende gorememistim o sekilde canım
Oranlar yoktu
Hastaneden alabildim
Muhtemelen oyle olur bilemedimHmm bayramdan sonraya kaldı ozaman![]()
Ben Çarşamba gunu gittim canımBu arada dogum tarihlerimiz aynıymışSen kaçıncı haftada teste girmiştin
Ben persembe verdim canım 11+5tiMuhtemelen oyle olur bilemedim
Hastaneye gitsen alabilirsin belki
Ben Çarşamba gunu gittim canım
Cuma günü sonuc çıkmıştı
Sonucumu aldım
Dr um yoktu ama
Baska bi dr a gosterdim ayakustu
Bayramdan sonra çıkar tatil giriyo demişlerdi ama cabuk çıktı
Sen ne zaman vermiştin
Güzel sonuclar gelir insBen persembe verdim canım 11+5ti
Herkese günaydın
Salı gecesi memlekete gelmiştik , serin olur diye buralar bile yanıyortemiz hava ve hormon etkisi sebebiyle saat 6 da ayaktayim
Dünkü öneriler için teşekkür ederim.Dün aradım ilk gebeligimde gittiğim perinatolog doktor için şimdiden şansımı deneyeyim randevu açarlar mi dedim Eylül'ün 6 sına yer buldumtam 21.haftaya denk geliyor.Doktorlariniz yoğun çalışan biriyse erken almakta fayda var .
Günaydııınnn
Kaçta uyursam uyanayım 7 bucukça mutlaka uyanıyorm son 1 haftadır. Seninde yazdığını görünce hormonların böyle bişey yaptığını anladım![]()
Ben gece baya geç yattım bugün ama yinede 8.30 da uyandım. Vücut bir rutin oluşturdu istersen sabah 5de uyu 8.30 da uyanacaksın diyor resmenGünaydııınnn
Kaçta uyursam uyanayım 7 bucukça mutlaka uyanıyorm son 1 haftadır. Seninde yazdığını görünce hormonların böyle bişey yaptığını anladım![]()
İyiyim çok şükür enfeksiyon var muhtemelen fitile devam bugn akıntım pek yok. Hafta içi uyanmak nasıl zorsa iş için hafta sonu da o kadar dinç kalkıyorm. Tuvalet uyandırıyor zaten böyle bi alışkanlık olduİş için bende erkenciyim normalde ama 6 nedir ya hu dinlenmeye geldik şurayabugün pazar üstelik günleri bile unuttum
Sen nasıl oldun bu arada ?
Demek ki vücut bebek için kendini erken uyandırmaya alıştırmaya başladı iyi çok zorlanmayızBen gece baya geç yattım bugün ama yinede 8.30 da uyandım. Vücut bir rutin oluşturdu istersen sabah 5de uyu 8.30 da uyanacaksın diyor resmen![]()
İyiyim çok şükür enfeksiyon var muhtemelen fitile devam bugn akıntım pek yok. Hafta içi uyanmak nasıl zorsa iş için hafta sonu da o kadar dinç kalkıyorm. Tuvalet uyandırıyor zaten böyle bi alışkanlık oldu
Demek ki vücut bebek için kendini erken uyandırmaya alıştırmaya başladı iyi çok zorlanmayız![]()
Yeme bence çünkü hamilelikte bitkilerin bilinmeyen etkileri olabiliyor daha bir sakınmak gerekiyorSelam kızlar memleketteyiz biz de.. çarkıfelek toplamış yengemler sizce yesem bişey olur mu? Pasiflora diye de geçiyor. Bilgisi olaaann ?![]()
Günaydın, ben de aynı durumdayım, gebeliğin başından beri ayaklarım soğuk suda yaşıyorum,alev gibi yanıyor ayak tabanlarim. Ki normalde ayaklarım hep üşür , soğuktur, ama gebelikte böyle oldu. Hipotiroidi bende gebelik öncesi vardı zaten, kontrol altında doz arttırarak ilerledik.. Bu arada benim de kız bebek, genetik testi sonucu öğrendik. Hepimiz için hayırlısı olsun.GünaydınGebeliğin en başından beri ellerim ayaklarım tabiri yerindeyse ateş gibi hormonlardan kaynaklı olabileceğini duymuştum birde kız bebek belirtisi denmişti kızmış cidden 16+4 olduk
Netten bakiyim dedim gebelik şekeri ve hipotiroidi belirtisi olabilir diyorlar şuan tatildeyiz ağustosun başında kontrolüm açıkçası tedirgin oldum
Benimle aynı durumu yaşayan var mı
Beni anlatıyorsunuz resmen elleri ayakları hic ısınmayan biriydim yaz kışGünaydın, ben de aynı durumdayım, gebeliğin başından beri ayaklarım soğuk suda yaşıyorum,alev gibi yanıyor ayak tabanlarim. Ki normalde ayaklarım hep üşür , soğuktur, ama gebelikte böyle oldu. Hipotiroidi bende gebelik öncesi vardı zaten, kontrol altında doz arttırarak ilerledik.. Bu arada benim de kız bebek, genetik testi sonucu öğrendik. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ben adet görmüyoruz diye düşünüyordum hepGünaydınGebeliğin en başından beri ellerim ayaklarım tabiri yerindeyse ateş gibi hormonlardan kaynaklı olabileceğini duymuştum birde kız bebek belirtisi denmişti kızmış cidden 16+4 olduk
Netten bakiyim dedim gebelik şekeri ve hipotiroidi belirtisi olabilir diyorlar şuan tatildeyiz ağustosun başında kontrolüm açıkçası tedirgin oldum
Benimle aynı durumu yaşayan var mı
Ay oyle olsun inşallah İnternet felaket tellalı gibi mübarekBen adet görmüyoruz diye düşünüyordum hepbir nevi menapozlu gibiyiz ya ateş basması normal diye düşündüm. Oğlumdada böyle olmuştum gece 2-3 kez uyanıp ayaklarımı soğuk suya tutuyordum. Bundada öyle
![]()