• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya bende 15+4 gittim kızların biri 16+4 biri 16+5 çıktı gram olarak da 160 küsür çıktı ikisi de 15 haftaya göre bana da biraz fazla geldi benim ki zararı olmaz heralde demi hoca da maşallah falan deyince çok yiyorum ondan mı acaba😂😂 şimdiden 6 kilo aldım ben 7 ye yol aldık
bende ben çok kilo aldım sanıyordum. bende 17 haftadayım ve 6 kilo almışım. doktorum bu sefer uyardı çok almaya devam edersen beyin bu sefer sana odaklanıyor ve kiloyu anne bebekten çok alıyor ve bebek çok gelişemiyor dedi. o yüzden orantılı gitmem gerekiyormuş ve aylık 1 kilodan fazla alma dedi. aylık1 kiloda az geldi bana:)))
ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım.

Ayyy yalnız degilmisim.Ben de herkes öğrendi bir ben kaldım sanırım diyordum .Kıza ya da erkeğe benzetti mi canım?Seninki de mi bacağını acmiyor ?🙂

Ben de bunu merak ediyorum ve doğru çıkıyor mu o tahmin?Benim bebeğim de bacağını acmiyor bir türlü ama doktor kıza benziyor ama bacağını acmiyor emin değilim dedi.Neye göre söylüyorlar acaba .Kızım da 16.haftada da kızım için erkeğe benziyor demişti ama tutmadı 1 hafta sonra kızımız olacağını öğrenmiştik .İskelet yapısından tahmin ediyor olabilirler diye düşünüyorum .
Bende tam anlamadım canım ama benim doktor tanıdıktı kırmamak için yorum yaptı 12 haftalık çok erken ama kıza benziyor dedi, hazırlık yapma 16 da sölicem dedi haftaya çarşamba gidecektim ama şuan karantinaya girdik inanılmaz şaşkınım eşim covid pozitif çıktı bana hamileyim diye test yapmıyorlar aynı belirtiler bende de var ama ilaç alamayacağım için yapılmadı şimdilik şoktayım umarım geçip gider nasıl oldu anlamadım başından beri o kadar dikkatliydim ki bunca zaman sonra nasıl buldu beni anlamadım

Bende tam anlamadım canım ama benim doktor tanıdıktı kırmamak için yorum yaptı 12 haftalık çok erken ama kıza benziyor dedi, hazırlık yapma 16 da sölicem dedi haftaya çarşamba gidecektim ama şuan karantinaya girdik inanılmaz şaşkınım eşim covid pozitif çıktı bana hamileyim diye test yapmıyorlar aynı belirtiler bende de var ama ilaç alamayacağım için yapılmadı şimdilik şoktayım umarım geçip gider nasıl oldu anlamadım başından beri o kadar dikkatliydim ki bunca zaman sonra nasıl buldu beni anlamadım

Geçmiş olsun aşılımıydi eşin ve sen ?

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun 😕

Cok cok gecmis olsun hemen atlatin insallah ikiniz de

C0F22A2B-545D-4560-9E83-E65BEF22EAF6.webp
ne olur yorumlayın Allah aşkına doktor riskli dedi başına böyle birşey gelen varmı ne olur yazın.

Bebek için alışverişlere ben 24. Hafta ve sonrası başlamayı düşünüyorum hem yaşam sınırı diye geçiyor hem ücretli izne ayrılcam tamamen kafamı verebilirim az daha büyüsünler alınır hepsi bence aceleye gerek yok 😂
Ben de 24ten sonra dusunuyorm ama sen ikizsin 24ten sonrasi sana zor olmaz mi belki cok zorlanmaya baslarsin biraz daha erken basla istersen

bende ben çok kilo aldım sanıyordum. bende 17 haftadayım ve 6 kilo almışım. doktorum bu sefer uyardı çok almaya devam edersen beyin bu sefer sana odaklanıyor ve kiloyu anne bebekten çok alıyor ve bebek çok gelişemiyor dedi. o yüzden orantılı gitmem gerekiyormuş ve aylık 1 kilodan fazla alma dedi. aylık1 kiloda az geldi bana:)))
ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım.
Bu haftalarda özellikle çok aldım ya bende inşallah bu hızla devam etmez 😂

Ben de 24ten sonra dusunuyorm ama sen ikizsin 24ten sonrasi sana zor olmaz mi belki cok zorlanmaya baslarsin biraz daha erken basla istersen
Yetişir ya hallederim ben temel şeylerden başlarım önce zaten bebek arabası gibi ilk etapta kullanamayacağım şeyleri şubatta e bebek indiriminden alcam 😊

Geçmiş olsun aşılımıydi eşin ve sen ?
Sağol canım, ben daha vurulmamıştım, biraz daha ilerlesin hamilelik vurulurum diyordum, eşimde birinci dozu vurulmuştu biontech ama geldi buldu işte neyse çok şükür iyi hissediyorum şimdilik
Herkesi etiketleyemedim geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar

Canım hayırlısı olsun.Saglikla gelsin .Daha önce doktorun şuna benziyor kıza ya da erkeğe falan demiş miydi ?Aynı tahmini mi oldu?Benim de belli değil de ondan soruyorum canım 🥰
Erkeğe benziyor ama daha küçük bekleyelim demişti...Çok tecrübeli bi doktordu Zeynep Kamil de şeflik yapmış yıllarca sanırım anlıyorlar onlar kemik yapısından falan da...eşimde hekim o da gördüm dedi ama ben burdaki arkadaşlarıma daha çok güvendiğimden sanırım onlara da sordum kadın dayanışması blinci sonuçta😂

Bugun gttm kontrole cok sukur smdilik her sey yolunda gorunuyor plAsenta da gayet iyi gorunuyor dedi gecen sefer daha kucuk ve kalindi bu sefer daha genis bi alana yayilmis dedi doktorum umarim boyle devam ederiz. Yine de kesin konusamio doktorum ama bence bu sefer bisey olmicak demis olmasi bile mutlu etti.

Back
X