• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sağol canım, ben daha vurulmamıştım, biraz daha ilerlesin hamilelik vurulurum diyordum, eşimde birinci dozu vurulmuştu biontech ama geldi buldu işte neyse çok şükür iyi hissediyorum şimdilik
Herkesi etiketleyemedim geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar

Sayılar tırmanıyor yine Allah korusun .Bu ara yakın çevremde de duymaya başladım .Cok dikkat et sende ,eşinde bir an önce iyileşsin inşallah

T tulperde Cinsiyeti öğrendik kızım geliyor😍 Nub tuttu. Çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi, anahtar testi hepsi doğru çıktı 😄 Beni de listeye ekleyebilirsin ☺️
Ayy allah sağlıkl nasip etsin arkadaş bi bende tutmadı zaar 😂😂 o kadarda hissediyodum kesin kız diye ama erkekmiş😂😂

T tulperde Cinsiyeti öğrendik kızım geliyor😍 Nub tuttu. Çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi, anahtar testi hepsi doğru çıktı 😄 Beni de listeye ekleyebilirsin ☺️
Hayırlı olsun canım bütün hurafeler tutmuş sende 😂
sen nifty testi yaptırmış mıydın bu arada?

Ayy allah sağlıkl nasip etsin arkadaş bi bende tutmadı zaar 😂😂 o kadarda hissediyodum kesin kız diye ama erkekmiş😂😂
Kız nasıl tutmadı senin nub bariz erkekti zaten 😂
Senin inanasın gelmemiş demek.
Ben de hala inanamıyorum.. çarşamba bir daha erkek derse ikna olcam sanırım 😂😂

Ayyy yalnız degilmisim.Ben de herkes öğrendi bir ben kaldım sanırım diyordum .Kıza ya da erkeğe benzetti mi canım?Seninki de mi bacağını acmiyor ?🙂
İkili teste kıza 15.haftada erkeğe benzetti canım bakalım 7 ağustosa kontrole gitcem o gün belli olacakmı diye bekliyorum 😊

Bende tam anlamadım canım ama benim doktor tanıdıktı kırmamak için yorum yaptı 12 haftalık çok erken ama kıza benziyor dedi, hazırlık yapma 16 da sölicem dedi haftaya çarşamba gidecektim ama şuan karantinaya girdik inanılmaz şaşkınım eşim covid pozitif çıktı bana hamileyim diye test yapmıyorlar aynı belirtiler bende de var ama ilaç alamayacağım için yapılmadı şimdilik şoktayım umarım geçip gider nasıl oldu anlamadım başından beri o kadar dikkatliydim ki bunca zaman sonra nasıl buldu beni anlamadım
Çok geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın umarım 🙏

Gunaydinlar kızlar bebek kiyafetlerini nerelerden almayı düşünüyorsunuz daha erken ama bir fikir olsun istiyorum...🤔

Bende Perşembe günü gideceğim ins kontrole bu sefer bebeğim gösterir cinsiyetini bende anahtar yüzük testi yaptım bakalım tutacak mı🤭🤭🤭🤭
Canım en son ne zaman gitmiştin?Kaç haftalıkken görünmedi?Ben de 18. Haftadayim daha bilmiyorum .Gitsem mi tekrar diyorum .Belli olur mu acaba ,?

Canım en son ne zaman gitmiştin?Kaç haftalıkken görünmedi?Ben de 18. Haftadayim daha bilmiyorum .Gitsem mi tekrar diyorum .Belli olur mu acaba ,?
En son 14+3 de gittim sırtını dindu yattı dönmedi bacağını bile kaldırmadı zıpır😂😂😂Perşembe 17+4 olacak ins gösterir senin belli olur 18 haftada

Gunaydinlar kızlar bebek kiyafetlerini nerelerden almayı düşünüyorsunuz daha erken ama bir fikir olsun istiyorum...🤔
Ben beğendiğim herşeyi marka, mağaza, pazar önemsemeden alırım. Ancak yeni doğanda cartersın bedenleri çok güzel oluyor. Kızım 3900doğmuştu, ilk bir ay üzerine bir tek carterslar tam oturmuştu, o nedenle yenidoğan için carters alacağım kısmetse.

Ben geçen hafta gittim .17+,5 de göremedi doktor şansıma .Ondan sordum canım tekrar gitsem mi diye çok emrsk ediyorum .🙂😂
İns bana bebeğim öyle yapmaz😂😂gerçekten öncelik sağlık ister istemez merak ediyor insan cinsiyetini benim daha ilk ve yıllar sonra olunca daha da hevesli oluyorum🤭🤭🤭
Ben beğendiğim herşeyi marka, mağaza, pazar önemsemeden alırım. Ancak yeni doğanda cartersın bedenleri çok güzel oluyor. Kızım 3900doğmuştu, ilk bir ay üzerine bir tek carterslar tam oturmuştu, o nedenle yenidoğan için carters alacağım kısmetse.
Saol cnm tecrübeli anneler var diye yazdım bunu arastiracagim teşekkürler🥰

Back
X