2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaç TL mis ki trendyoldan aldiydim dün geldi bir de onlara bakayım fazla organizer göz cikarmaz bir yer organize eder 🤢🤢🤢🤢 espri için sooriyy ama ben güldüm 🤣🤣
Tulperdenin aldigi mesela 24 tl digerlerinin fiyalari degiisio pencereli hurclar vs var baza alti duzeni icin mukemmeller mesela

Kaç TL mis ki trendyoldan aldiydim dün geldi bir de onlara bakayım fazla organizer göz cikarmaz bir yer organize eder 🤢🤢🤢🤢 espri için sooriyy ama ben güldüm 🤣🤣
Boyle daha iyi odlu sanirim 🤭🤭

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-02-10-36-38-25_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    Screenshot_2021-12-02-10-36-38-25_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 71
Günaydınn hamişlerr🌺
Karnım iyice ağırlaştı ya, artık koltuktan kalkmak bile o kadar zor geliyor ki.. hele geceleri yatakta dönmek ve kalkmak.. bir de minnoşun tekmeleri öyle güçlenmiş ki arada nefesm kesiliyor😂 yine de ona değer tabii ki🤗🌺 dün gittik doktora nanakları ne kadar dolmuş ponçiğimin😂😍 mide yanmalarım devam ediyor☹️ Sizde durumlar nasıl? Hepimize kolaylıklar diliyorum valla

Günaydın 😍
Bugün hastane çantası hazırlama günü 🙈 dünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Başka hazırlamayan kaldı mı?
Benim de herşey hazır da çantaya yerleşemedik daha 😂 kargo bekliyorum gelsin hemen yerleştirecem bende 🤩

Günaydınn hamişlerr🌺
Karnım iyice ağırlaştı ya, artık koltuktan kalkmak bile o kadar zor geliyor ki.. hele geceleri yatakta dönmek ve kalkmak.. bir de minnoşun tekmeleri öyle güçlenmiş ki arada nefesm kesiliyor😂 yine de ona değer tabii ki🤗🌺 dün gittik doktora nanakları ne kadar dolmuş ponçiğimin😂😍 mide yanmalarım devam ediyor☹️ Sizde durumlar nasıl? Hepimize kolaylıklar diliyorum valla
Aynisindan aynisindan 🤦🤦 gece 3576 defa cise uyanip wc gitmisken su icme...
Resmen asker gibi yat kalk surun modundayim 🤣🤣 mide yanmalarim benim epey siddetli gunde 2 tane sade soda iciyorum dayanamiyorum arada reniie tablet aliyorum berbat midem gercekten sac cikio derler koca karilar diorum benimki kesin rapunzel olacak cikar cikmaz kuaofr ihtiyaci olacak dogruysa 🤣🤣

Resmen asker gibi yat kalk surun modundayim 🤣🤣 mide yanmalarim benim epey siddetli gunde 2 tane sade soda iciyorum dayanamiyorum arada reniie tablet aliyorum berbat midem gercekten sac cikio derler koca karilar diorum benimki kesin rapunzel olacak cikar cikmaz kuaofr ihtiyaci olacak dogruysa 🤣🤣
Benim oğlanın saçları da adaşı merhum Barış amcası gibi böyle olcak heralde bu gidişle hahahaj:KK70::KK70:

Eklentiler

• 13F54D3C-0AA2-4B94-9E38-ADBA8C1D8451.webp
    13F54D3C-0AA2-4B94-9E38-ADBA8C1D8451.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 29
Ben de rennie yi cok sık almak istemiyorum soda iyi mi geliyomuş yanmalara

Tulperdenin aldigi mesela 24 tl digerlerinin fiyalari degiisio pencereli hurclar vs var baza alti duzeni icin mukemmeller mesela
Ben 45 e aldım :(
Ama baya sağlam duruyor öyle her an yıkılacakmış gibi değil. biminkiler nasıl acaba bakayım bi yarın gidebilirsem. 3 set aldım ama hala olsa yok demem 😂

Kızımda 25.haftadan doğuma kadar mide yanması yaşamıştım, gece hiç yatamıyordum arkama yaslanarak oturarak uyuyordum. Kızım uzun ve sık saçlarla doğdu.
Bunda tam tersi hiç mide yanmam olmadı ama ultrasonda saçlarını gösteriyor doktor her gittiğimde 😍

Kızlar hamilelikte ayak büyür mü? Botlarım olmuyor ayağıma.
Benim ilkinde büyüdü yarım numara kadar kaldı öyle eski haline de dönmedi 😂
Sporlar botlara bi şekilde sığdım da, topukluları bir daha asla giyemedim :(
Bunda da hafif sıkmaya başladı yine ama ilkinki kadar değil.

Back
X