- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Gecen bi yerde terlik bakiyorum esim dioki hala terlik mi bakiosun yuru cabukŞu kapaklı kutu da oyuncaklar için güzel duruyor
O değil de terlik yok mu bu hafta terlik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen bi yerde terlik bakiyorum esim dioki hala terlik mi bakiosun yuru cabukŞu kapaklı kutu da oyuncaklar için güzel duruyor
Aynen kapakli kutu benimde ilk aklima gelen oyuncaklar olduŞu kapaklı kutu da oyuncaklar için güzel duruyor
Bence o sesler miden den geliodur canimKizlar bisi sorucam gulmeyin
karninizdan citirti gibi mi desem su sesi gibi mi desem tam tarif edemiyorum ama bu tarz sesler geliyor mu?
Geçen gün eşime arkadaşı orda ki nisa hastanesinin iyi olduğunu söylemiş. Bende olabilir duymuştum o hastaneyi dedim. Senin niye için bulandı?Evet ya hamdolsun. Sadikonukta ayni doktoru bulmak genelde zor ama cogunluk aysun fendal tunca ya denk geldim ama degistigide oldu asistanin baktigida vb .
Nisa da ise muhabbet hanima gidiyorum cok naif sakin bi doktor ama hastane olarak benim icim bulandi o sebeble suan sadikonuga daha sicak bakiyorum dogum icin resmen ama son dk hangisine giderim cok net değilim hala ikisinede duzenli devam ediyorum gitmeye
Büyümezmi ah ah 40 numara ayaklarım 41 oldu umarim kalıcı olmaz
Buyur tabikiiii oglumda 38 di hamilelikte 40 oldu suan 40 numarada skiyor ayagimiozel uretim ayakkabiya kalmazsam iyidir
![]()
Evet büyüyor malesef inşallah kalıcı olmaz koca ayak oldum![]()
Teşekkür ederim kızlar içime su serptinizBenim ilkinde büyüdü yarım numara kadar kaldı öyle eski haline de dönmedi
Sporlar botlara bi şekilde sığdım da, topukluları bir daha asla giyemedim
Bunda da hafif sıkmaya başladı yine ama ilkinki kadar değil.
Esenyurt da etik life’a geliyorum cihan bey’e. Başından beri memnunum. Hastane de temiz ve sakin. Detaylıya esencana gitmiştim. Aman allahım o ne kalabalıktıSen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Bizim de oyuncak dolabı var gruplandırılmış halde ama şu peluşlara bi çare bulamadım. Hepsini yatağına dolduruyor yatacak yeri kalmıyor sonraAynen kapakli kutu benimde ilk aklima gelen oyuncaklar oldugerci acik rafli bir dolabi var odasinda butun oyuncaklari cins ve modeline gore gruplandirilmis seffaf kapakli kutularda ama cocugun ruhunda daginiklik war gecen baska buyuk oyuncak kutusu gordu hepsini icine karistirdi daha da toplamadim wala
Fena alışkanlık yaptıO degilde burda ki dedikodulari kacircam die bakmaktan is yapamiyorum resmen hahaha ( bahane ariyorum oturmaya o ayri ) var mi benimle olan![]()
İşime gücüme başlamadan önce buraya bakayım dedimO degilde burda ki dedikodulari kacircam die bakmaktan is yapamiyorum resmen hahaha ( bahane ariyorum oturmaya o ayri ) var mi benimle olan![]()
Bebeğin eklemlerinden gelen ses canım bende bayadır geliyor ilkinde de oluyordu kızım doğdu hatta bir aylık olana kadar hala ses geliyorduKizlar bisi sorucam gulmeyin![]()
karninizdan citirti gibi mi desem su sesi gibi mi desem tam tarif edemiyorum ama bu tarz sesler geliyor mu?
oha kendi annemi gördüm hahaha...demek hepsi aynı. Birebir aynı laflar ben düzensizim eşim zaten dağınık ona bişey demiyorum. Bugün bebeğin eşyalarını getircekler inşallah şifonyeri ve beşiği vardı, eşim ben geleyim mi dedi annem gelicekmiş dedim ozaman ben kaçayım diyoGunaydin kizlar
Bu evin daginikligindan tam anlamiyla bihhhhhtimm bihhhtimmmmm
Gun boyu topluyorum aksam genelde esim ve oglum sagolsun market alisverisi vs oluo bi sekil de heryer birbirine giriyor enerjim kalmio gece toplayamiyorum sabah sar basa simsir tarak huni var mi huni takicam
Bugun annem gelio cok sukur ama onunda isyan edip kacmasindan korkuyorumo gelmedende toplayip supurmek silmek istiyorum 5 kamyon yukuyle laf eder duzensizsin de boyle olurmuda tamam hamilesin de kocan yapsinda oglana ogret ayy tamam tamam sustum
![]()
Evet bende oyle duyup baslamistim nisaya dogum uzerine koklu bir hastane diye. Ancak gecen oylesine bi arastirma yaparken sikayet varda bir sikayet ile karsilastim bebeklerin karismis olma ihtimalinden bahsediliyordu buz kestim yargi yolu bilmem ne ...Geçen gün eşime arkadaşı orda ki nisa hastanesinin iyi olduğunu söylemiş. Bende olabilir duymuştum o hastaneyi dedim. Senin niye için bulandı?
Ahahahaha yeminle ayni hem hamilesin gunah yapma der uzulur ben gelirim der gelincede hem yapar hem laf giydiriroha kendi annemi gördüm hahaha...demek hepsi aynı. Birebir aynı laflar ben düzensizim eşim zaten dağınık ona bişey demiyorum. Bugün bebeğin eşyalarını getircekler inşallah şifonyeri ve beşiği vardı, eşim ben geleyim mi dedi annem gelicekmiş dedim ozaman ben kaçayım diyoDolapların içi çok dağılmıştı ben normalde baharda toplardım bu sene martta sakatlandım nisanda da hamile kaldım yapamadım ekimde annem geldi yaptık bi ton laf işittim bakalım ne zaman darmadağın edicekmişim ya niye hakkımı yiyosun hamileyim diye yapamadım normalde bu kdr dağılmazdı diyorum.. hayır sanki o sakat ve hamile halimle yapsam izin vericekti.
O degilde burda ki dedikodulari kacircam die bakmaktan is yapamiyorum resmen hahaha ( bahane ariyorum oturmaya o ayri ) var mi benimle olan![]()
Teşekkür ederim kızlar içime su serptinizkalıcı olma ihtimalide varsa geçmiş olsun al bi masraf daha
kışın ayağıma gitmeye botum yok botum
doğuma terlikle gitcem yada bi 38 numara ayakkabı alcam
![]()
Ben gidiom sanirim bir 3 ay gelemem hahahaha vaksaniza yaa gunah banaseytan hepsini tik buyuk ve tek kutuya dio ayirma
![]()
Bir bot kac tl olmus haberin varmi senin sksada otur giy hahahahhahahaaBende bıraktım işi gücü çalışmayacam bugün
Bizler su serpmek için varız her daim![]()
Kartpostal olmazsa vallaha darilirimBacımsu bız sana mektup yazarız sen merak etmedoğurup toplu foto bile atarız
![]()