- 29 Mayıs 2021
- 479
- 913
- 53
Ben gidiom sanirim bir 3 ay gelemem hahahaha vaksaniza yaa gunah banaseytan hepsini tik buyuk ve tek kutuya dio ayirma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidiom sanirim bir 3 ay gelemem hahahaha vaksaniza yaa gunah banaseytan hepsini tik buyuk ve tek kutuya dio ayirma
![]()
Kalıba koydurduk ayakkabıyı genişlesin diye ıkına ıkına giydim aferdersinBir bot kac tl olmus haberin varmi senin sksada otur giy hahahahhahahaa
![]()
Rutin topluyorum iste ayirarak ama artik cok cok zor esime kitliyordum oda yapmadi dun aksam kaldi bana ve baslayamiyorumŞeytan mı diyorben burayı görünce gözümde büyük bir kutu belirdi, hepsini içine attım.nasıl olsa yine dağıtacak
![]()
Of ya aynı benim oğlum. Dün sinirden ağladım.Ben gidiom sanirim bir 3 ay gelemem hahahaha vaksaniza yaa gunah banaseytan hepsini tik buyuk ve tek kutuya dio ayirma
![]()
Geçmiş olsun, önemli bir şey yok değil mi?Kizlar hastanenin nst odasından kolumda serum ile sizi selamliyorum. Bende yine ağrılar, zorluklar...
Geçmiş olsun var mı bir sıkıntı doktor ne dediKizlar hastanenin nst odasından kolumda serum ile sizi selamliyorum. Bende yine ağrılar, zorluklar...
Anammm hayirdirrrrr sancinmi varKizlar hastanenin nst odasından kolumda serum ile sizi selamliyorum. Bende yine ağrılar, zorluklar...
Bir bot kac tl olmus haberin varmi senin sksada otur giy hahahahhahahaa
Kartpostal olmazsa vallaha darilirim![]()
Kizlar hastanenin nst odasından kolumda serum ile sizi selamliyorum. Bende yine ağrılar, zorluklar...
Bana epey uzak esenyurt ve avcilar ya daha yakin cevre secmeye calisiyorum. Sefakoy medipolde guzel ama kalabalik gerci buyuk oldugundan pek goze batmiyor ama bir kac kadin dogumcu icin iyi seyler duymadim benim gittigim doktorda ogretim uyesiydi iyidr dedim ama fazla lakayitti neredeyse ilk aylarda dusuk yaptiricak ilac yazdi hastalari karistirdi flan ( tam 3 kez ayni seyi yapti ) bidaha da gitmedim orayaEsenyurt da etik life’a geliyorum cihan bey’e. Başından beri memnunum. Hastane de temiz ve sakin. Detaylıya esencana gitmiştim. Aman allahım o ne kalabalıktıHastane de kalabalığa gelemiyorum bu korona döneminde. Bundan memnun kalmasaydım avcılar hospital hastanesine giderdim. Biraz daha eve yakın seçiyorum
![]()
Ay evetttKizlar bisi sorucam gulmeyin
karninizdan citirti gibi mi desem su sesi gibi mi desem tam tarif edemiyorum ama bu tarz sesler geliyor mu?
Suyun sızıntı halinde gelmesi nasıl bilmem ama hepsinin gelmesi foşş diye akıyor engel olamıyorsun idrar gibi değil yani kesinlikle anlarsınKızlar size bir soru. Benim iki güne bir şeffaf sanki altına işemiş gibi epey akıntım oluyor. Daha önce de böyle akıntılar oluyordu zaten. Bu akıntı suyun gelmesinden farklıdır değil mi? Suyum gelse anlarım herhalde![]()
Kızlar size bir soru. Benim iki güne bir şeffaf sanki altına işemiş gibi epey akıntım oluyor. Daha önce de böyle akıntılar oluyordu zaten. Bu akıntı suyun gelmesinden farklıdır değil mi? Suyum gelse anlarım herhalde![]()
Heyyyyy korkutmak istemem altima isemis gibi demen beni dusundurdu benim oyle suyum sizdi bence doktoruna danis bence muhakkak kontrole cagirir he olmayadabilir ama icin rahat ederKızlar size bir soru. Benim iki güne bir şeffaf sanki altına işemiş gibi epey akıntım oluyor. Daha önce de böyle akıntılar oluyordu zaten. Bu akıntı suyun gelmesinden farklıdır değil mi? Suyum gelse anlarım herhalde![]()
Esimde dun bana gobegin cok buyudu ne zaman kuculecek baksana hep acikta gezio usumuyormusun dio bayilio gulmektenEşime dedim ki yarın sabah 9 da bimde olacaz organizer gelecek alırız .Ne yapacaksın bu kadar organizeri dedi bir yerleri organize edeceZ dedimönce kendini organize et kirli gibi geziyosun dedi
( ekmek teknesi dizisi karakteri ) ,bana dedi doğum sonrası bir organizasyon düzenleyip göndericem kendisini evden şu an işime yarıyor gözden cikarmiyim dedim
![]()