2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kiz nasil becerdiniz bu 3 kilo 5 kilo almayi masallah
Siz dogumdan sonra
Eski kilonuzunda altina düşeceksiniz
Ben cok
Sistim malesef
İyiki dogum
Oncesi zayıflamışım
Verdigim 20 kilo hooooop🤦🏼‍♀️
Allahtan emziriken zayiflayabiliyorum
Keşke öyle olsa ben 2 hamileliğimde de az kilo almama rağmen emzirme döneminde kilo alıyorum🥴

Kızlar selam geçmeyen ishalimin nedeni sanırım dizanteriymiş. Bugün kanlıya döndü çünkü. Çok afedersiniz. Doktor bu sıra gebelerimde çıkıyor dedi. Dikkatli olun sizler de. Meyve sebzeyi iyi yıkayın, pastörize olmayan inek sütü içmeyin(ben ondan olduğumu düşünüyorum).
Cok gecmis olsun

Ilkinde WCye gitmistim. Pecetede igne ucu kadar kan gordum. Nokta kadar gercekten. Alla alla bu ne derken bir adim attim su geldi, aa cisimi mi yapiyorum fln derken ikinci adimda daha da fazla su fln oyle gittik hastaneye. Ama ne sanci ne acilma. Prenses gibi gittim sezeryanimi oldum.
Sanirim nisan veya suyun gelse farkedersin ama icine sinmezse doktoruna sor tabi.
İlkinde bende lekelenme falan olmadı .Ben de son zamanlar gece çok şık tuvalete gidiyordum .40+2 deydim .Ne açılma ne de bir sancı vardın.En son artık doktorum sabah gel suni sancı verelim dedi .Gece yarısı lavaboya kalktım yataktan kalktım bir su bosaldi.Ben de altıma kaçırdım sandım .Lavaboya gittim idrar olmadığını anladım .3 saat sonra da sancım başlamıştı ama normal doğum yapamadım .Çatım dar olduğu için .

Bende anneme oyle diodum da dinleyen var mi camasor bulasik yikama paklama hergun sil supur kadin resmen gundelikciye dondu 🤦🤦 kiziyorum aliniyor susuyorum vicdanim sizliyor ama durmuo kadin elinde degil bi lokma da temizlik hastasi sayilir zaten 🤭🤭 hani diodum ya ev daginik bilmem ne die simdi gor jilet gibi hersey ama cani cikti resmen uzuluyoruum
Bizimki de aynı şekilde şu anda ev tertemiz yapma diyip kendim yapmaya başlayınca alınıyor yaptığımı beğenmiyorsun diye. Bide şey dedi dogurunca yaparsın ben bebeğe bakarım şimdilik beni idare et 🤣🤣🤣

Bizimki de aynı şekilde şu anda ev tertemiz yapma diyip kendim yapmaya başlayınca alınıyor yaptığımı beğenmiyorsun diye. Bide şey dedi dogurunca yaparsın ben bebeğe bakarım şimdilik beni idare et 🤣🤣🤣
Hehhh bide alinmalari yokmu vala bazen nefes almaya korkuyorum alinicak die 🤭🤭 oturup aglio sonra 🤦🤦 sen diorum iyiki geldin erken dogurucam sayende 🤣🤣🤣🤣🤣

İlkinde bende lekelenme falan olmadı .Ben de son zamanlar gece çok şık tuvalete gidiyordum .40+2 deydim .Ne açılma ne de bir sancı vardın.En son artık doktorum sabah gel suni sancı verelim dedi .Gece yarısı lavaboya kalktım yataktan kalktım bir su bosaldi.Ben de altıma kaçırdım sandım .Lavaboya gittim idrar olmadığını anladım .3 saat sonra da sancım başlamıştı ama normal doğum yapamadım .Çatım dar olduğu için .
Haa senin 2. Miydi. Ben ilk bebek sandim da oyle anlattim. Sen zaten tecrubelisin👍 O minik nisan sanirim herkeste oluyo da bazen suyla gidince farkedilmiyo cok minik bisi cunku. Bakalim bu kez nasil bir tecrube olacak.

Benimde dediğin gibi ilk doğumu yukardan bastırarak yaptılar o yüzden çok yırtılmam olmuştu dikiş ata ata bitirememislerdi kaç dikisim var diye sorduğumda sayısını onlar bile bilmiyordu çok dikişin var diye gecistirmislerdi
Hangi hastanede yapmıştın doğumunu devlet mi, özel mi? Ay bir de bastırma işi mi var 😣

Benimde ne zamandır beyaz sulu akıntım var . Yarın kontrolüm var bi sorayım ne diyecek doktor. Ben normal zannediyorum idrarda ağrı olmadığı için enfeksiyon değildir diye hiç sormadim

Hehhh bide alinmalari yokmu vala bazen nefes almaya korkuyorum alinicak die 🤭🤭 oturup aglio sonra 🤦🤦 sen diorum iyiki geldin erken dogurucam sayende 🤣🤣🤣🤣🤣
Ya bişey söylemeye korkuyorum 🤣 gerçekten . Tamam senin annen gelmiş canım benimki kayınvalide 🤣🤣🤣 annem olsa yine atişirim tartışirim laf eder yine unutur . Kayınvalide olunca insan ekstra dikkat ediyor 🤣🤣🤣

Ya bişey söylemeye korkuyorum 🤣 gerçekten . Tamam senin annen gelmiş canım benimki kayınvalide 🤣🤣🤣 annem olsa yine atişirim tartışirim laf eder yine unutur . Kayınvalide olunca insan ekstra dikkat ediyor 🤣🤣🤣
Ayy evet haklısın annedir 2 dk sonra unutuyor wala sukur 🤭🤭

36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.

Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.
Bebeğin özel bir durumu yoksa kesinlikle uyandirmayin kendisi inanın bu dengeyi sağlıyor açıkip ağlamaya basliyor bebeğinize güvenin. Çok sağlam içguduleri ile doguyorlar

Haa senin 2. Miydi. Ben ilk bebek sandim da oyle anlattim. Sen zaten tecrubelisin👍 O minik nisan sanirim herkeste oluyo da bazen suyla gidince farkedilmiyo cok minik bisi cunku. Bakalim bu kez nasil bir tecrube olacak.
Bende 2 cm acilma vardi ama nisan vs gelmedi 🤭🤭 zaten acilmayida farketmedim kontrolum vardi hoppp doguma ben şok 🤣🤣 2 cm ile eve birakamam risk demislerdi

Kızlar selam geçmeyen ishalimin nedeni sanırım dizanteriymiş. Bugün kanlıya döndü çünkü. Çok afedersiniz. Doktor bu sıra gebelerimde çıkıyor dedi. Dikkatli olun sizler de. Meyve sebzeyi iyi yıkayın, pastörize olmayan inek sütü içmeyin(ben ondan olduğumu düşünüyorum).
Ayy dizanteri çok ağrı yapar, çok geçmiş olsun 🙏 ben geçirdim berbat Bi hastalık, tuvaletimi yaparken ağlardım, bol bol dinlenin inşallah benimki kadar şiddetli olmaz sizin 🤲🥺

Kızlar göbek deliğinin hemen üstünde baya bi sertlik var ve inanılmaz bi ağrı yapıyor neden acaba ?

Kızlar göbek deliğinin hemen üstünde baya bi sertlik var ve inanılmaz bi ağrı yapıyor neden acaba ?
Agri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende de 🤦🤦 tabi bu bilgi google amcaya gore 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X