Valla tek korkum o baş ağrısı sezeryan dan daha çok korkuyorum ama hiç bişey hissedilmiyor süper bişeyDeme oyle deme deme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tek korkum o baş ağrısı sezeryan dan daha çok korkuyorum ama hiç bişey hissedilmiyor süper bişeyDeme oyle deme deme![]()
Heehh iste benimde sinmez vicdan azabindan itiraf ederim bi sure sonra bu sefer benimki buyuk kavga cikarir bana yalan soyledin dieOlmaz işteyalanla isim mi koyulur kız içime sinmez
![]()
Spinal ve epidural olabiliyorsa onları tercih et bence. Ben genel oldum. Ayrılma süreci çok kötüydü. Hatırlıyorum sadece her sorulana söylenene ağrım var diye cevap verdiğimi. 15 dk filan dayanirsan geçiyor sonra eskisi kadar ağrı olmuyor. Bir de benim bebek narkoz yemiş biraz baana da sonradan söylediler. Korkutmak istemiyorum kimseyi tabiki ama başıma bunlar geldi. Üzerinden 6 gün geçti çok çok iyiyim.Deme oyle deme deme![]()
Evet genel anestezide oyle bir durum olabiliyormus duymustum. Sukur sagliklisiniz yaSpinal ve epidural olabiliyorsa onları tercih et bence. Ben genel oldum. Ayrılma süreci çok kötüydü. Hatırlıyorum sadece her sorulana söylenene ağrım var diye cevap verdiğimi. 15 dk filan dayanirsan geçiyor sonra eskisi kadar ağrı olmuyor. Bir de benim bebek narkoz yemiş biraz baana da sonradan söylediler. Korkutmak istemiyorum kimseyi tabiki ama başıma bunlar geldi. Üzerinden 6 gün geçti çok çok iyiyim.
Herkesin tecrübesi farklı belki doktorun cerrahlığıyla da ilgili olabilir benim bir arkadaşım 15 günde zor toparlamıştı ama ben hemen ayaklandım bana hiç sorun olmadı salı sezeryan oldm cmt kardeşimin düğününde topuklu ayakkabılarlaydım. Bir arkadaşım önce doğum sancısı çekip sonra acil sezeryana alındı sezeryan ağrısı doğum sancısının yanında hiçbişey değil dedi mesela=)Kizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa
Korkunun ecele faydası yok he diyip geçin her iki dogumunda kendine has bir zorluğu elbette vardır. İlk doğumum olacak inanın araştırmayı bırakın kimseyi dinlemiyorum herkesin ağzında normal doğum cok iyi o ağrıyı sancıyı çekmeden anneliği anlamıyorsun gibi cümleler. Kale almamak lazımKizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa
Topuklu ayakkabi ve son cumle beni mest ettiHerkesin tecrübesi farklı belki doktorun cerrahlığıyla da ilgili olabilir benim bir arkadaşım 15 günde zor toparlamıştı ama ben hemen ayaklandım bana hiç sorun olmadı salı sezeryan oldm cmt kardeşimin düğününde topuklu ayakkabılarlaydım. Bir arkadaşım önce doğum sancısı çekip sonra acil sezeryana alındı sezeryan ağrısı doğum sancısının yanında hiçbişey değil dedi mesela=)
Ay yok artik evet bir kisimda sezeryani dogum olarak gormuyor warmi oyle bir dunya yaaa cok kiziyorum gercekten agzi olan konusuyor haklisiniz ama elde degil iste dusunmeden edemiyor insanKorkunun ecele faydası yok he diyip geçin her iki dogumunda kendine has bir zorluğu elbette vardır. İlk doğumum olacak inanın araştırmayı bırakın kimseyi dinlemiyorum herkesin ağzında normal doğum cok iyi o ağrıyı sancıyı çekmeden anneliği anlamıyorsun gibi cümleler. Kale almamak lazım![]()
Bunu diyenlerden biri de kayınvalideciğimAy yok artik evet bir kisimda sezeryani dogum olarak gormuyor warmi oyle bir dunya yaaa cok kiziyorum gercekten agzi olan konusuyor haklisiniz ama elde degil iste dusunmeden edemiyor insan![]()
Hic merak ee gorumcen normal doguramaz allah boyle konusanin basina veriyor emin olBunu diyenlerden biri de kayınvalideciğimgörümcecigim normal doguramazsa bunları bir bir hatırlatacağım kendisine tatlı tatlı
![]()
Offf asm deki ebe de korkuttu beni yaaakontrolde acil alabilir hazirlikli ol dio
elalem bitti bunlar basladi agizlarina vurcam bitane o olcak
![]()
Yani şöyle ki hangi konuda bu şekilde davransa full hd olarak kızında görüyor ama uslanmıyor o çeneciğini bir tutsa iyi bir kadın ama işteHic merak ee gorumcen normal doguramaz allah boyle konusanin basina veriyor emin olyinede saglikli ve hayirlisi olsun tabi o ayri
Bavul bavulHer kontrole Doğum çantasıyla git![]()
Tobe estf. Negatifsin die bulas tasimadigin anlamina gelmiyorki boyle boyle yayiliyor iste bu meret hastalikYa kızlar bu annem beni sinir ediyor, benim oğlum eşim karantinada, dün kasılmalarım var diye doktor yatış verdi ben çocuk evde ateşi oluyo diye yatamadım evde dinlenmeye çalışıyorum, hafta sonu 1 saatlik yol uzaklığında halama gezmeye gidecekler iş bana diyorki sen gelcen mi, anne ev karantinada önümüzdeki hafta cumaya kadar eşimin devam ediyor ve benim kasılmalarım var, eee sen negatifsin ne olacakmış diyor, kayınvalidem zaten pozitif karantina bitsede Bi hafta kadar gelmicekmiş ki zaten bir aydır ne geldi ne Bi işin ucundan tuttu, annemde geziyor sağolsun oda yakalanacak bu gidişle, ya sinirden doğuracam![]()
Kizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa
Geçer inşallah biran önceTeşekkür ederiz. Yok daha oturmadı düzen. Sarılık hala devam ediyor. Bazen geceleri uykusuzuz bazen gündüzleri. Keyif bebeğiçokta inatçı. Ama belli sarılığı geçsin bize kök sokturecek.