- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Yaaaa bayilirim bu arada ama hakkaten rugan kirmizi ayakkabim hic olmadiBenim hiç kötü emellerim olmadı hepsi iyi emellerdi
Kırmızı topuklu rugan wuhuuuuuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa bayilirim bu arada ama hakkaten rugan kirmizi ayakkabim hic olmadiBenim hiç kötü emellerim olmadı hepsi iyi emellerdi
Kırmızı topuklu rugan wuhuuuuuu![]()
tuvalette otursam olcak zaten uykumda yokUykusuz her geceeee yorgun olesiyeeeeya bu saate kadar 3678 kere kalktim tam ohh rahatim azcik uyuyim dedim yarim saat dalmisim gene ciş
biraz sonra alarm calacak uyuduğuma degmez kontrol icin 8.5 ta hastanede olacagim
![]()
Hadi yaaa senin daha kötü, Du bakalım belki uyurum ben dahaBenim uyku vaktim yeni geldi
iyi geceler![]()
Ruya gorme bende kesildi... Aynen degmez ama delilige vurdum gene endiseliyim rahatlamaya calisiyorum bi sekildetuvalette otursam olcak zaten uykumda yokay garip garip rüyalar
bencede yatmaya değmez güzel haberlerle gel inşallah
![]()
Yok stres manasında demiştim. Bana stres yapan oydu size başka şeydir tabi. Cok geçmiş olsun eşiniz ve oğlunuzaOlabilir evet ama benim doktorum dan sıkıntım yok çok memnunum, benim stresim evde karantina var, eşim oğlum pozitif, birazda yoruldum sanırım onların etkisi,![]()
Yok canım hissetmemiştim. Benim gündüzleri ayakta iş yapıyorsam ya da yürürken falan kasılıyor genelde.Canım sen sancıları hissetmişmiydin nstde görünenleri, benim doktorda tam tersi, diyorum evde çocuk var ben yatamam, benim yatış vermem gerekir senin kararın dedi,benim geceleri yatınca çok oluyor kasılma, bakalım çarşamba yine kontrol var,
![]()
Çok geçmiş olsun. Maalesef okula giden olunca evden hastalık hiç geçmiyor. Bizim baba ve çocuklar okulda bakalım nasıl koruyacağız minnağıGunaydın canlarım, kızımın atesi dusmuyor dunden bu yana gece hıc uyuyamadım cocugumun hastalıgına uzulmenın yanısıra bana bulastırmasın dıye strese girdim bir debogazı kotu oksurugu de var baya ama kovıd testı falan yapmadılar hastanede. Vıcdan azabı duyuyorum bır yandan kendımı de duusndugum ıcın. Okula giden cocuk varken kış bebegını hastalıklardan korumak cok zor olacak bellı ki
![]()
Kizlar selam
Ciktim hastaneden. Nst de sanci cikti dogumhaneye yonlendirildim tabi ben agla agla gittimacikliga bakildi aciklik yok. Suyuna bakmadilar bebegin bugun. Sali gunu tekrar gelecegim kontrole.
Yanliz dogumhaneye bi acil dogum geldi kadin cikti catala yemin ediyorum sadece 2 ikinma yaklasik 1 veya max 1.5 dk da dogurdu soka girdim birde aglama krizine orda girdim![]()
Suan sancilar hala var az az artarsa gelecegim yeniden
Hissediyorum tabii ama bence suni sancidan cok farklilar sanci oldugunu dusunmemistim benAboow Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Senin hormonlar nirvanaya ulaşmış tabi hakkında hayırlısı olsun canım sen bu sancilari hissediyor musun peki ?
Doktora dedim o nasi guzel bir dogumdu neden dedi dedim 2 dk surmedi asla guzel bisi degil dedi 10 dk gec kalsa sokakta dogururdu kadin sagliklisi bu degil dediAboow Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Senin hormonlar nirvanaya ulaşmış tabi hakkında hayırlısı olsun canım sen bu sancilari hissediyor musun peki ?
Devlöt bize bahmirrrrGünaydın, hayırlı cumalar sevgili hamiş arkadaşlarım
Doğumdan sonra devlet bize emzirme parası doğum parası verecek mi?
Şunu atayım o zamanDevlöt bize bahmirrrrsut parasi adi altinda cok kucuk bir odeme var calisanlar haric onlarin odemesi baska