2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nefessiz kalıyorum, normal hastaneye gidince de kalabalıksa su içiyorum kendimi rahatlatıyorum ama Doğum anında nasıl yaparım bilmiyorum.
Tünelden falan geçerken de yine o şekilde kendime telkinde bulunuyorum. Biliyorum birazdan geçecek. Ama işte Doğum ne zaman olacak belli değil o belirsizlik beni daha da panik yaptırır mı . Bilmiyorum .
Durum o zaman farkli... Doktorunu dinle kendini en iyi sen tanirsin risk alma o halde. He tabiki dogumda 1 saatte olabiir 10 saattede yine gececek bir sure ama ben olsam direk genel anestezi ile sezeryan isterim bu sartlarda.

Ben de çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam demişim 😂😂
Bebeği görünce sarhoş olmuşum resmen mutluluktan 😂
Ben cok bisi anlamamistim ya getirdiler yanagima temas ettirdiler ama pek kendimde degildim sonra da 4 saat musaade de kaldim gormedim bebegi sonra odama gecince ask yasamaya basladik 🥰🥰

Canım 14.günümüzdeyiz ben 35+0’da doğum yapmıştım, dün gece ilk kez uyurken emziğe başlattım ufaklığı memeden çekince uyumuyor 😅 salı günü sağlık ocağına çağrıldık tartılacağız en son geçen hafta pazar 2020 grama düşmüştük:KK43: deli gibi süt sağıp veriyorum memeden çok ememiyor minik doğduğu için. İnanılmaz yoğun ve aynı geçiyor günler. Fırsat buldukça uyumaya çalışıuorum. Biraz büyüse rahat olur mu acaba banyoya girmek lüks oldu 😬😅
çok sevindim canım iyi olmanıza 🙏🏻😍
Hastanenin ıcınde özel muayene yapıyorlar devlet hak tanıdı ya doktorlara. Pandemi nedeniyle mecbur kaldım resmen bu adama Ankara gıbı yerde unv hastanesınde gebe takıbı yapan doktor yok. Hepsı ozel muayehanelerınde bakıyor. Daha techızatlı dıye unv hastanesi tercih ettim guya hem de dıger kontrollerim de yapılır dıye ama kesınlıkle kımseye tavsıye etmem hacettepe unv nı. Su dogumu hayırlısıyla yapayım onumden bıle gecmeyecegım 🙈😉
ben ilk gebeliğimde bir kez hacettepeye muayeneye gittim tirodim var diye oxapar (kan sulandırıcı) iğne verdi doğuma kadar kullan dedi sanırım asistandı ben de ne ilacı aldım ne önünden geçtim. bu arada özel hocanın takiplisi olsan bile doğuma girmiyorlar diye duydum.
ben ilk doğumumu ankara şehir hastanesinde yaptım çok memnun kaldım tek kişi doğum yaptım tek kişi kaldım. doğum ekibi çok iyiydi öyle acıya dayanabilirsen demek hiç hoş değil herkes her acıya dayanır mecbur kalınca
daha teçhizatlı olduğunu da bilmiyorum 3 sene önce hiç öyle bir halleri yoktu değiştiyse bilemem. ama sana şehir hastanesini öneririm doğum için. doğuma gelen her vatandaşı kabul etmek zorunda ve alıyorlar

A
Hayırlısı neyse öyle olsun canım, benim de aşağıda baskı iyice arttı, neredeyse her hareketinde tuvalet ihtiyacı hissediyorum.
Bakalım önce hangimiz doğuracak 😂
Kapisalim senle 1 2 gun var arazmida zaten. 🤭🤭 vala benimkide gece olunca gene basladi ayaklariyla ittirip kafayi asagiya vuruyor bit kadar velet dersin bide 🤣🤣

A
Hayırlısı neyse öyle olsun canım, benim de aşağıda baskı iyice arttı, neredeyse her hareketinde tuvalet ihtiyacı hissediyorum.
Bakalım önce hangimiz doğuracak 😂
Al bendende o kadar. Kontrolüm yarın dra diyeceğim bir sıkıntı okmicaksa doğurmak istiyorum yeter 😅

Valla sıkıldım oturmaktan yatmaktan. Ayın 15 i geçsin spor yapmaya başlayacağım. O tarihten sonra doğarsa doğsun, İyice pelte gibi oldum.
Yürüyüşe çıktım yarım saatte geri dönmek zorunda kaldım tuvalet yüzünden ☹️
Bende yeni yıla kızımla girelim istiyorum ama benim daha çok var 🙈 o yüzden dursun şimdilik. Ama seninki 15 inden sonra gelse birşey kalmamış oluyor dene o yüzden 😍

Back
X