2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de tam tersi dusunuyorum cok mutluyum karnımdayken evet Sorunlar var hareket ozgurlugum yok hala kusuyorum vs ama hareketleri hıssedıyorum kimseden korumak zorunda degılım sadece bana ait suan😍🥰
Yiiaa 🥰🥰🥰
Hamileliği yeterince tatmadik mi amaa öpüp koklama faslına geçmeyelim miiiiii 😍😍

Oyle deme yaaa daha kıyafet almadığını söyleyen bir arkadaş vardı grupta gecen günlerde 😅Senin gayet geçerli sebeplerin vardı🤭
😱 Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde
H

Herkes degil ben de bitirmedim:KK43: ne esyalar yerlesti ne cantayi yaptm bi turlu vaktm olmuyo cok canim sikiliyo bu ise
Bnm de ama bitti nasıl oldu anlamadım bir başlarsan sonu gelir inşallah cnm

Kızlar ben ne zaman balık yağı ilacını içsem fenalasiyorum bildiğiniz fenalasiyorum ama dün gene içeyim deneyeyim dedim aman allahm istifra etmekten içim dışıma çıktı bu saat tek bile istifra etmek için kalkiorm yataktan siz icebiliyormusunuz balık yağını

Kızlar ben ne zaman balık yağı ilacını içsem fenalasiyorum bildiğiniz fenalasiyorum ama dün gene içeyim deneyeyim dedim aman allahm istifra etmekten içim dışıma çıktı bu saat tek bile istifra etmek için kalkiorm yataktan siz icebiliyormusunuz balık yağını
Balık yağı içeren multivitamin kullanıyorum. Regenesis max ,Kokusu rahatsız ediyor ama bir kaç saniye nefesimi tutuyorum.
Size dokunuyor demek ki, başka takviye isteyin.

Ay geçmiş olsun:KK43: Ben de düşündüm acile gitmeyi aynı şekilde. Karnı inenlerde mide rahatlıyor diyorlardı. Benim karnım da indi galiba ama rahatlama olmadı :KK43:
Valla ben inip inmedigini de çözemedim sanki öyle çok büyük bi karnımda yok gibi geliyor ama bilmiyorum ama şunu farkettim bebek mideye doğru kendini topladığı zaman sanırım ayaklarıyla falan midemi sıkıştrinca çok kötü oluyorum yediğim şeylerde çok etkiliyor son 9 günüm kaldı doguma geri sayım başladı bazen doğsa da hafiflesem diyorum😅😊

Valla ben inip inmedigini de çözemedim sanki öyle çok büyük bi karnımda yok gibi geliyor ama bilmiyorum ama şunu farkettim bebek mideye doğru kendini topladığı zaman sanırım ayaklarıyla falan midemi sıkıştrinca çok kötü oluyorum yediğim şeylerde çok etkiliyor son 9 günüm kaldı doguma geri sayım başladı bazen doğsa da hafiflesem diyorum😅😊
Çok az kalmış senin☺️ Ben bi süre daha çekeceğim gibi duruyor ama bakalım hayırlısı olsun🥰

Günaydın uykusuz anneler , günaydın sabaha kadar wc sorunsalı yüzünden yarım yamalak uyksuyla ayakta olanlar , günaydın hepinize günaydın 😂 kalkınnn yoklama vaktii 🤣🤣
Günaydın zorla uyananlar o zaman. Bildim bileli kendimi hep uykuyu severim şimdi zorla kalktım eşime kahvaltı vericem 🤣 dayak yemiş gibiyim bıraksalar uyusam en çok çocuk olunca düşündürüyor beni bu uyku sorunu napicam ben diyorum

Back
X