2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim acaip tatli istio doktora dedim sanirim yicem die asla yemiceksin dedi 🤦🤦 annemi tembihledim doguma gittigim gun bana bu tatliyi yap ve hastaneye gelirken getir bi tencere yemezsem neyim 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende geçen eşime dedim gece uyandırıp😆. Doğumda gelirken şu şu tatlıyı al yoksa kızı göstermem dedim😆 rüyanda mı gördün hayırdır diyo dedim zor duruyom iyi oldu erken söylediğin ben onu doğuma kadar unuturum diyo bana sıkıyorsa unutsun bakalım 😆😆😆

Kızlar selam,banyo yaptıktan sonra rahmimde bir basınç iğne batması gibi bir batma ve hafif akıntı oldu . Ne yapmalıyım bu durumda ? 🤦🏻‍♀️🤔😔

Merhaba kızlarrr bugun doktor randevum vardı yolcudur abbas artk bağlasan durmaz 22sine gün verdi sezeryana pazartesi haftaya korona testne giricem aşiri iltihap varmıs fitil yazdı cocuğa enfeksiyon geçmesın dıye enfeksiyonlu doğmasın dıye neyse işte ay benı bi heyecam sardı cocugum suan 3550 kılo herşeyi haftayasına uygun fakat kafası önde gitmesi devam cihaz ölcemefi koca kafalı oğlumu 😊 41olmus kafamız alttan muane etti biraz allahtan hazırlıklı gitmısım bebegn kafası büyük oldugundan çatiya girmemıs zaten kenardaymıs size oğulcugumun resmini atyim bana dua edın ınsallah güzel şekılde kucagıma alayım yavrumu
Maşallah subhanallah☺️Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım☺️

Ben de ne güzel geziyordum çişim geldi diye eve dönmek zorunda kaldım 😂
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ya dışarı çıkar çıkmaz başladı bizim kız vurup durdu oturdum biraz dinlendim bu sefer karnım taş gibi oldu çoğu şeyi alamadan geri döndük 🥺 ayaklarım havada uzanıyorum ama heryerim ağrıyor özellikle belim kalçam ve göbüküm ağrıyor 😔
Neyseki en önemlisi alındı anneannesi künye aldı kuzusuna 🤣

😂 Ya şeker olmasa kiloyu çok sallamıcam hamilelik sonuçta ama insan korkuyor işte yine dikkat edebildiğimiz kadar,
Aynen aynen et et dikkat bende ediyorum sakaya gelmez ani bebek ölumu olabiilr diolar bunu kendi doktorumda soyledi yoksa arada kaciriyordum gercekten az kaldi sikalim disimizi sonra hunharca yeriz kismetse 🤭🤭

Back
X