Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde
Ben iki çantam hazirladim .İlk dogumumdaki gibi.Biei benim ,biri bebeğimin ..
Benim çantamda ; Bir lohusa pijaması ,sabahlık ,yedek alt ve üst ,Bir hırka ,depend emici külot bir paket,havlu kağıt ,ıslak mendil ,2 çift çorap ,emzirme atleti,emzirme sütyeni ,crocs terlik aldım hastanede rahat oluyor ,makyaj çantası ,nemlendirici krem..
Bebeğin çantasında ;bir ameliyathaneye verilecek paket hazırladım ayrı hastane çıkışı var içinde .İçeriği şöyle ,bir yarım kollu çıtçıtlı body ,atlet,iç zıbın,patikli alt,penye battaniye ,nohut battaniye ,bir çift çorap ,eldiven ,şapka ve bir adet bebek bezi varBunlari ayrı paketledim ameliyathaneye verilecek .
Bir adet yedek penye ve nohut battaniye daha aldım .iki tane 5 li hastane çıkışı aldım .5 tane ağız mendili ,3 çift yedek çorap ,pişik kremi,1 paket ıslak mendil ,10 tane bebek bezi,süt sağma makinesi ,biberon,mama,emzik,çıkarken giymesi için hazır polar kundak ,bebek yatağına sermek için bir adet çarşaf aldım .