Ben de ilk oğlumda prima kullanmıştım iyice büyüyene kadar . O da geceleri güzel uyurdu. Primayı gece kullanmayı deneyeceğim yeniden.

her 2 saate bir uyanıyor emiyor. Bazen gazdan azıcık emiyor 1 saate uyanıyor . Az emdiği için süt tam boşalamıyor şişiyor tanzik oluyor . ..bir kaç gündür fışkırmalara geri döndüm.ama böyle taş gibi fışkırırken daha zor emiyor. Memeyi ağzından çıkarıyor her taraf batıyor,sinirleniyor bir de.

şişmiş meme daha zor bence.
53 ile hamile kaldım. 70 ile doğum yaptım . 58 kiloya kadar indim. Ama hiç sıkılaşma yook

göbek deliğim kocaman . Gündüz evde biraz spor yapayım diyorum. Ama enerjim olmuyor. Kısır döngü.
. 3 hafta süt diyeti (yumurta,et dahil) yaptım gazı çok diye acaba mı ? Dr da deneyelim dedi. 3 gündür ayranla açtım diyeti bakalım nasıl olacak. Başka belirtti yoktu. Süt alerjisi için ... dr kontrol aç gözlemle durumunda farklılık artış olursa anlarsın dedi.
.kimyon çayı vs önermiyor bebek için bizim dr .. uzun vadede kabızlığa sebep olabilir dedi.
.kıyafet ben de alacağım 3,6,veya 6, 9 ay alırım heralde çünkü bazı aldıklarımı 1 ay bile zor giydi. Hızlı büyüyorlar .