- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya herkeste yapmaz, bende gaz yapıyor süt o yüzden içmiyorum.Sıcak süt gaz mı yapıyormuşBen her gün süt içiyorum
sıcak süt içiyorum ama demek o yüzden benim çocuk uyumuyor hiç..
Uykusuzluktan agladiginda asiri sjnirleniyorum yaaa hayir git uyu yani mis gibi besigin yorganin anan basinda daha ne istion sen bit kadar boyunlaMalesef aynı sorun bugün bugün bizdede var bugünün özelliği ne acebasaatlerdir susmadan aglıyor uyumuyor uykusuzluktan yine aglıyor bizdede durum aynı
Bugün benimki de çok kustu ya neredeyse her emzirme sonrası kustu gazını çıkarmaya çalışırken gazıyla beraber kustu sırf.Benimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micargece seansimiz başladı
besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama
en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor
Canım ben doğurdum hala fırsatım olduğunda uyumuyorumYaaa dimi hadi ben tecrubeliydim biliyordum ama o anlar daha zor gibi geliyordu halbuki gebelik sultanlikmis a dostlar![]()
Benimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorumBugün benimki de çok kustu ya neredeyse her emzirme sonrası kustu gazını çıkarmaya çalışırken gazıyla beraber kustu sırf.
Bunyem benimde asiri alisti uyumamaya gece 3 sabah 8 yatiyorum dadeceCanım ben doğurdum hala fırsatım olduğunda uyumuyorum![]()
Neden acaba ya, atak haftasından da olabilir bakBu akşam kızımda uyumadı saat kaç oldu en geç 11 buçukta uyurdu. Uykusunu şaşırdı. Doğru düzgün bir şeyde yemedim yani bu akşam
Valla aynısıUykusuzluktan agladiginda asiri sjnirleniyorum yaaa hayir git uyu yani mis gibi besigin yorganin anan basinda daha ne istion sen bit kadar boyunla![]()
Eşim de akşam işten geldi bu çocuk neden kusmuk kokuyor diyor, neden olacak sanki ben kustum çocuğun üstüne tövbe yarabbimBenimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorumkusmukta sut hani de tabi pis gene sonucta
![]()
De ese oglu. Fit kalsin die kusturuyorun fie itiraf etsenrEşim de akşam işten geldi bu çocuk neden kusmuk kokuyor diyor, neden olacak sanki ben kustum çocuğun üstüne tövbe yarabbim![]()
Goruldugu uzere suan hic yazamiyorum resmen hahahaahahh gidiom ben tilki uykumaDe ese oglu. Fit kalsin die kusturuyorun fie itiraf etsenr![]()
En azından ne zaman uyuyacağı belliBenimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micargece seansimiz başladı
besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama
en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor
Ya bütün bebeler mi aynı anlamadım daha önce seninle altını açarken bina kalkıyor öyle ağlıyor demiştim bir haftadır bizimki altını açınca susuyor banyoda susuyor banyo sonrası giydirip memeyi verene kadar basiyor yaygarayi gene burda aynı seyleri hepimiz yaşadığımızı okuyunca nedense mutlu oluyorum demekki normal diye.Benim oğlan da öyle, başlarda hiç sevmiyordu çıplaklığı banyoda da altını değiştirirken de ağlardı şimdi tam tersi
Bazen sırf sussun diye altını çıkarıyorum ben de, banyoyu da seviyor artık, bitince giydirirken ağlıyor
Sürekli huyları değişiyor ya.
Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor