- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.707
- 113
Activating labor, gün aşırı canım dr öyle önerdiKuzum teşekkür ederim cevabin icin, iliskiyi de her gun mu onerirsin? Zahmet olmazsa videoyu hatırlayabilir misin![]()
Bi gogellayalım 3 ay normal buzluk diye yazıyodu ama3 3 kurali var 3 saat 3 gun 3 ay anne sutu saklama sureleri
Bu konuda bir araştırma yapıp projelendirecem ama bencede çok zor olsa 4 5 tane yapmazlardı o zorluklarda. Benim annemde diyor siz böyle değildiniz.Ya kizlar dun annem ve bikac arkadasyla konustk onlarin zamaninda bebekler bi farkliymis mesela halam 3 cocuk buyuttu ben uykusuzluk nedir bilmem dedi. Annem desen cok nadir hani hasta olduklarinda biraz uykusuz kalirdm fln dedi. Bi de eline tatlisini alan lohusa ziyaretine gelirmis smdiki gbi bez de yok bez yikiyolar bi de ona ramen bukdr zor olmazmis. Cocukluk arkadasm aile dostumz bi teyze de vardi o da aynisini dedi onun kizi o cocukluk arkadasm da benden 1 gun once dogurmustu biz 2 ana butun gun bebekler memede oturduk 1 is yapmak mumkun degil allahtan ikisi de uyumadi dedm biri uyuyup digeri uyumasa kotu olurdu:) ucu de siz boyle degildiniz dediler. bebeklerin sekli mizaci degismis resmen..
Bence kremi kullamma onlar zamanla geçiyor benim kızdakiler geçmeye başladıBizim bebektede dolu. Doktoru anneden geçen hormonları atıyor normal dedi. Yatıştırıcı krem yazdı daha yeni kullanmaya başladım