Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar ilaci 5gunden sonra icmeyip sanirim size igne verip yumurta takibi yaparak sonrasinda asilama yapicak

Aşılama yaptıran kizlar ne durumdasiniz asilamadan sonra ağrı var mi ? 7. Günüm halaa bel ağrım var. Kasiklarima kramp girer gibi batan bi ağrı var ama ara ara.

Benim 11 gün oldu aşılama yapalı dün evde test yaptım çift çizgi çıktı ama çok silik bir şekilde yani çok dikkatli bakınca gözüküyordu sonradan pişman oldum yaptığıma ama inşallah vardır

14. Günden sonra net sonuç alırsınız diyolar ama inşallah vardır

Kızlar ben hala iğneleri kullanıyorum yumurtam büyümedi inat etti sanki dozu yükseltti doktor salı kontrolum var

Aşılama yaptıran kizlar ne durumdasiniz asilamadan sonra ağrı var mi ? 7. Günüm halaa bel ağrım var. Kasiklarima kramp girer gibi batan bi ağrı var ama ara ara.
5.gunum benimde kasik cok az batiyo gibi bazen giguslerim biraz sisti uclari bi tuhaf herhalde ilaclardan baska bisey yok

Canim benimde 11.gun ilk silik cift cizgi cikti sonra 15.gunde netlesti şimdi beta takibindeyim artisa bakiyoruz .

Benim de 12.günüm. Bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba erken mi? 3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam. Reglime de 1 hafta var aşılamadan bu yana karnım çok ağrıyor acaba benim gibi olan var mı?

Belki erkendir ya moralini bozma kan tahlili yaptirinca ogrenirsin inşallah sonuc guzel cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…