Merhaba doktor ilaç verdi onu kullandım. 1. ayda dozu az geldiği için 2. ayda yükseltti öyle düzeldi ilacın ismi levotiron genelde tsh için onu veriyolarTsh yi nasıl düşürdünüz acaba
Hayır adetin 4. Günü yaptırmıştım tahliliAdetin kaçıncı gününde 28 çıktı 21.günde mi
Dozu kaçtıMerhaba doktor ilaç verdi onu kullandım. 1. ayda dozu az geldiği için 2. ayda yükseltti öyle düzeldi ilacın ismi levotiron genelde tsh için onu veriyolar
Adetliyken yüksek çıkması normal miymiş doktor ne dediHayır adetin 4. Günü yaptırmıştım tahlili
14. Günden sonra net sonuç alırsınız diyolar ama inşallah vardırBenim 11 gün oldu aşılama yapalı dün evde test yaptım çift çizgi çıktı ama çok silik bir şekilde yani çok dikkatli bakınca gözüküyordu sonradan pişman oldum yaptığıma ama inşallah vardır
Evet pazartesi gidicem kan vermeye bakalım belli olacak. İnşallah sizinkide tutar14. Günden sonra net sonuç alırsınız diyolar ama inşallah vardır
Hayirlisi gecmis olsunKızlar ben hala iğneleri kullanıyorum yumurtam büyümedi inat etti sanki dozu yükseltti doktor salı kontrolum var
30 a kadar normal kabul ediyoruz dediAdetliyken yüksek çıkması normal miymiş doktor ne dedi
ilk başta 25 mg verdi çok düşmeyince 50 mg ile düştüDozu kaçtı
5.gunum benimde kasik cok az batiyo gibi bazen giguslerim biraz sisti uclari bi tuhaf herhalde ilaclardan baska bisey yokAşılama yaptıran kizlar ne durumdasiniz asilamadan sonra ağrı var mi ? 7. Günüm halaa bel ağrım var. Kasiklarima kramp girer gibi batan bi ağrı var ama ara ara.
Canim benimde 11.gun ilk silik cift cizgi cikti sonra 15.gunde netlesti şimdi beta takibindeyim artisa bakiyoruz .Benim 11 gün oldu aşılama yapalı dün evde test yaptım çift çizgi çıktı ama çok silik bir şekilde yani çok dikkatli bakınca gözüküyordu sonradan pişman oldum yaptığıma ama inşallah vardır
Beslenmene dikkat et sağlikli seyler ye d3 balikyagi falanda kullananlar var.Kızlar ben hala iğneleri kullanıyorum yumurtam büyümedi inat etti sanki dozu yükseltti doktor salı kontrolum var
Hayirlisi olsun inşallah haberlerini bekliyoruzCanim benimde 11.gun ilk silik cift cizgi cikti sonra 15.gunde netlesti şimdi beta takibindeyim artisa bakiyoruz .
Guzel haberlerini bekliyoruz canın darısı başımızaCanim benimde 11.gun ilk silik cift cizgi cikti sonra 15.gunde netlesti şimdi beta takibindeyim artisa bakiyoruz .
Belki erkendir ya moralini bozma kan tahlili yaptirinca ogrenirsin inşallah sonuc guzel cikarBenim de 12.günüm. Bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba erken mi? 3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam. Reglime de 1 hafta var aşılamadan bu yana karnım çok ağrıyor acaba benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?