Dün rutin kontrolum vardı. Bebeği en son 20haftalıkken görmüştük, bir sonraki ultrason ne zaman dedim, rutin değil ama 32de gönderebilirm dedi. Sizleri oludukça acaba böylesi daha mı iyi diye düşünüyorum. Ultrasonda da mesela bana hiç detay bilgi vermiyorlar, sağlıklı, günü ile uyumlu aralıkta bu kadar. Onu da aralık olarak söyliyor, gun olarak değil. 2-3 gün önde mi geride mi hiç bir fikrim olmuyor. Zaten bilsem de kafaya takmaktan başka elden bir şey gelmiyor. Acıkcası galiba bu rahatlığı seviyorum. Bebek de çok hareketli, o da bana güven beriyor bir aksilik olmadığına dair.
Burada bebeğin pozisyonundan hiç bahsetmiyorlar mesela şu anda. Ben geçen hamileliğimde pilatese gidiyordum, orada artık 40haftalık biri vardı, bebek tersti, dönsün diye çabalıyorlardı, bebek ders esnasında dönmeye başladı, çatır çutur :) eğitmen ebeydi aynı zamanda, gitti o kişinin yanına, resmen hepimiz kocaman bebeğin doğum pozisyonu almasına şahit olduk :) 1-2 gün sonra da doğum oldu. Yani şimdiden pozisyon için endişelenmeye hiç gerek yok, ben bunu kendi gözlermle gördüm.