• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Geçmiş olsun. Umarım Sağlıkla kucağına alırsın. Bebek iyiyse sorun olmaz artık

Geçmiş olsun size de öncelikle , benimde şeker 50 mg yükleme testim de 162 çıktı , doktor hemen diyet dedi dün diyetisyene gittim liste yaptı onu uygulamaya başladım , daha sonra ne zaman bakılmalıyım yada o takip için bende devlet hastanesinde endokrine mi çıkayım acaba , özel hastanedeki kadın doğum doktorum bişey demedi kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim korktumda internette olumsuz bi çok şey yazıyor kendimce hemen diyetisyene koştum . Sizce ne yapmalıyım?
Normal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?
Şeker yüklemesinde farklı bir değeri var mı acaba?

Çok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Durur durur inşallah sen hiç kendini yorma sürekli uzan durur o.
Sancı çıkmamış bak ne güzel.
Sıkıntılı haftalar geride kaldı Allah'ın izniyle bir şey olmaz ☺️

Normal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?
Şeker yüklemesinde farklı bir değeri var mı acaba?
Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorum

Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorum
Anladım canım sağol teşekkür ederim.
İnşallah diyetle yoluna girer hallolur hemencik

1964 grama normal dedi canım da 32den sonra haftada 200 250 alır bebek yazmışlarda 1 haftada 54 gram almış aklımı o karıştırdı 😳
İki ölçümü de aynı doktor mu yaptı ? Net bir kilo bilgisi veremiyo hiç bir makine aşağı yukarı hesaplıyo zaten hiç kafaya takmayın ☺️ Ben de bir hafta arayla gitmek durumunda kalmıştım iki farklı doktor iki farklı ölçüydü o kadar kilo almasıda imkansızdı yani 👍

İki ölçümü de aynı doktor mu yaptı ? Net bir kilo bilgisi veremiyo hiç bir makine aşağı yukarı hesaplıyo zaten hiç kafaya takmayın ☺️ Ben de bir hafta arayla gitmek durumunda kalmıştım iki farklı doktor iki farklı ölçüydü o kadar kilo almasıda imkansızdı yani 👍
Aynı doktor canım benimde takmamaya çalışıcam teşekkür ederim ☺️

Teşekkür ederim. Mixovül başladı ama bu gebelikte 5.doz resmen. İşe yaramaz artık
Neden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorum😭

Neden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorum😭
Nasıl başladı bilmiyorum. Ben günde 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Zaten ilk günden beri düşük riski vardı sonra plesentanın önde olduğunu söylediler sonra erken doğum riski oldu ilişki hiç olmadı

Back
X