• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya araya yıl başı ve haftasonu giriyor birde doktora ulaşmakta zor artık. Umarım pazartesiye kadar bi sakatlık yaşamayız da acilen gitmem gerekmez vallahi doğuracağız ama vakitlerinde bile gelseler biz o zamana kdar dokuz doğurduk resmen 🙄
Amin amin beklesin kuzucuk haklısın aksine tatil zamanına denk geldi bizim sancilar bunu unutmuşum tamamen bende ya rabbim yardimcimiz olsun

benim iki nurmara şişmişti hamileyken doğurunca yarım numarası benimle kalmıstı.
bu arada benim beybi de her kontrolde farklı pozisyonda 32de başaşagıydı 34te başyukarı. yine başaşağı döndü ama hissediyorum
Ayakkabı alıcaktım biraz daha sabrediyim ozaman az kaldı.

Bebek bi ara çok sert hareket etmeye başladı o ara döndü sanırım😊doğuma kadar döner belki yine ben hissedemiyorum.

Bu arada bebiş 2 kilo 200grammis magnezyum verdi üç adet iç dedi hiç içmemistim ben kalsiyumun içinde vardı ama onuda düzensiz kullandim bide karın çevresi bir hafta geride dedi burada başka arkadaşlar da yazmıştı bunu umarım herşey yolunda ilerler sancı görünce alttan baktı hemen açılma bir parmak kadar falan dedi oda bir cm mi oluyor bende stresten birşey soramadım daha fazla ama sanırım acilmam yok oda normaldir diye biliyorum

Canim usutunce öyle terliyorum ben ama tansiyonunla alakalı da olabilir diğer özel hastaneleri veya yakın olan bi şehri düşün bence canim beni anlattığın kadarıyla hic rahat ettirmedi doktorun tavrı
Hastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomus😔 nstde sanci cikmadi buseferde🤷 tansiyon cok cok düsmüs. Bugun hic ölcmemistim

kızlar osteocare i doktor günde 1 al yeter demişti ama 2 gündür agrılarım oluyı ve gece kramp giriyor bacagıma. iki alıcam arada sanki o yuzden oldu kramp aylardır olmuyordu cunku. siz kaç tane içiyorsunuz. bir de bitmiş osteocare 30 lu mu alsam 90lı mı. emzirirken de içiliyor diye biliyorum ama
Canım kalsiyum mu magnezyum mu birde senin normal doğum mu sezeryan mi olacaktı bilmiyorum ama aklıma geldi daha doğrusu doktorla konuştuk ben hiç icemedim magnezyum midem çok bulanıyor diye bundan sonra içmesende olur proteine sodana dikkat et kasılmalari etkiler tarzında bisey dedi bana normal doğum yapacak arkadaşlar sorar belki doktorlarına

Bu arada bebiş 2 kilo 200grammis magnezyum verdi üç adet iç dedi hiç içmemistim ben kalsiyumun içinde vardı ama onuda düzensiz kullandim bide karın çevresi bir hafta geride dedi burada başka arkadaşlar da yazmıştı bunu umarım herşey yolunda ilerler sancı görünce alttan baktı hemen açılma bir parmak kadar falan dedi oda bir cm mi oluyor bende stresten birşey soramadım daha fazla ama sanırım acilmam yok oda normaldir diye biliyorum
Canım banada demişlerdi öyle bisey 32 de gittiğimde ikinci dogumum dedim ebe bu önceki doğumdan kalma bi yumuşama demişti farklı oluyor sanırım bir defa acilma olunca rahim agzinda

Kızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
ilkinde dhaa koyuydu benimki bunda belli belirsiz. ikisi de kız ama aldığım kilo çok daha az ben ona bagladım

Başta 1 içiyordum, ama uyandığımda bacaklarım çok ağrıyor,sırtım zaten nerdeyse hep ağrıyor dr 2 iç dedi. Benimde bitti eşim zaten sürekli içiyorsun diyip 90 lı almış 🙈 ama hiç kalsiyum ölçülmedi kanda
tek içtiğimde agrı yaşıyorum evet tesadüf olamaz doktora sotmadan ikiye çıkatayım. haftaya kontrolde söylerim artık. sagol canım

Kızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Çok geçmiş olsun canım, umarım biraz daha sabreder prensesin ☺️
Bende de uzun yürüyünce o sertleşmeden oluyor iki gündür, sancı olduğunu bilmiyordum tedirgin oldum biraz, 8inde kontrolüm var ama bi sıkıntım yok acil gitmeme gerek yok sanırım doktora 🤷🏼‍♀️
Her şey yıkandı hazır ama daha erken diyodum, en iyisi ben de pazartesi valizi yapayım artık 😬😬

Canım kalsiyum mu magnezyum mu birde senin normal doğum mu sezeryan mi olacaktı bilmiyorum ama aklıma geldi daha doğrusu doktorla konuştuk ben hiç icemedim magnezyum midem çok bulanıyor diye bundan sonra içmesende olur proteine sodana dikkat et kasılmalari etkiler tarzında bisey dedi bana normal doğum yapacak arkadaşlar sorar belki doktorlarına
Aynen canım ilk doğumda 36da sanırım bıraktırmıstı doktor magnezyumu. Kasılmaları engellemesin diye. Ama sezeryan oldum ben şimdi bıraktırmaz sanırım doktor. Osteocarede hem magnezyum var hem kalsiyum

Back
X