2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cekimi bayan mi yapacak canım 😅 ben kapali yaptiririm ya açık yaptıramam kim cekecek ne olcak belli olmaz🤣
Benim hastanede çekim ücreti 3 bin TL. Ben çekim yaptırmayacağım onun yerine biz eşimle kızımda da doğum gününde organizasyon yapıp fotoğrafçı çağırıyoruz hem onlarca fotoğrafımız oluyor hem konseptli olduğu için doya doya da paylaşabiliyoruz. Bunda arkadaşım çekecek hatıra olarak sadece hastanede sonradan 1 yaş doğum gününde Buna da çekim yaptırırım aile boyu 😇🥰

Bende hamileyken soğuyanlardan oldum çok itici geliyor , üç kez içtim o günler hep bulantı ve kusma yaşadım korktum sonra da , ama sana doktor demişse muhakkak faydası vardır ondan tavsiye etmiştir canım , ishalin için verdiği ilaçları kullan kendinde bebekte susuz kalmasın
İlacı içmeyim diye inat ettim ilaç alerjimde var ne olur ne olmaz dedim ama 1 hafta sürdü, bulantıdan bişeyde yiyemedim yoğurt çorbası muz haşlama patates zorla,çok şükür geçti ama bu kezde hiç gelmiyor terse döndü 🙈

Onlar için de zor gerçekten ya anlayabiliyorum.
Annem de evini özledi ama napsin mecburen bekliyor. Uzak şehirde yaşıyorum o gitse bakacak kimse yok.
Mesafe uzun olunca gidip gelemiyor da.

Hepsinden Allah razı olsun 😊
Benm annemle aramda 40 km falan fark var. Ona rağmen kadın evini özledi 3 haftadır yanımda. Yatağını yorganını özlemiş. Biraz huzursuz. Ama yapacakta birşey yok . 40 ı çıkana kadar mecbur yanımda biri olmalı 🤷🏻‍♀️

Kızlar göğüs uçlarım çok ama çok acıyor. Atletime değdiği için acıyor. Sütyende taksam aynı. Kremliyorum ama sürttükçe sertleşiyor ağrıyor acıyor. Bu göğüs kalkanını şimdiden kullanmaya baslayacağım galiba 😔 baska çaresi varmı
Geçmiş olsun canım kabuk yani deri değiştirtiyor göğüs uçların merak etme bi süre sonra azalacaktır , kremlemeye başlaman iyi olmuş , göğüs kalkanı hangisinden aldınız ? Gümüş kapaklar Mı yoksa phlips avent göğüs kapakları var ikili o tarz bişey mi aldınız , birde naçizane bir tavsiye göğüs acısı yaşayan yada yaşayabileceğini hisseden ilk gebe arkadaşlar ya manuel ya elektrikli süt pompası alın yada ailenizde yakınlarınızda varsa temin edin , ilk bir ay deli sütü geliyor bebek emse de bitiremiyor sık sık emzirmeye çalışın, ilk hafta özellikle uyandırıp uyandırıp emzirin hem sarılıktan koruyor hem ilk süt bağışıklığı için depo oluyor bebekte . Bebeğim uyuyor diye rahat bırakmayın bebettoları burnuna dokunun altını açın uyandırıp emzirin 🥰😘

Uyuyamıyorum 🥲 normalde başımı yastığa koyar koymaz uyuyan ben, uykusuz olmama rağmen dalamiyorum. Yorgunluktan ölüyorum, bir de misafirim vardı bugün ama uykudan eser yok
Bir yerde okumuştum, vücut kendini anneliğe hazırlıyor, uykusuz gecelere, doğumdan sonra kolay adapte olmak için. Ilginç gelmişti, şu an anlar gibi oldum bu sözü 🙂
Çok doğru okumuşsun canım fizyolojik olarak Yavaştan hazırlanmaya başlıyoruz , zaten en uykuyu sevenimiz bile olsa anneliğin ilk gününden o uyku falan hikaye oluyor çok da koymuyor insana ya o bebişi emzirmek sesini duymak , bi süre sonra her yerden kapı gıcırtılı gibi o keçi seslerini duyuyor gibi olacağız , bi bakacağız uyuyor sesleri kulağımıza yapışacak inşallah hepimiz o güzel günleri hayırlısyla yaşarız sağlıkla mutlulukla huzurla 🙏🏻💐

Yaa düşüncesi bile paniğe yetiyor eşim hep sen covıd olsan hastalıktan değil panik ataktan gideceksin diye haklı adam çok tedirgin oluyorum :KK43:
İnşallah sıradan bir soğuk algınlığıdır, zamanda geçmiş ama şuan nasılsın ? Vitaminlerin vardır düzenli C ve d3k2 kullan çok fayda sağlıyor geçmiş olsjn 🤲🏻

Geçmiş olsun canım kabuk yani deri değiştirtiyor göğüs uçların merak etme bi süre sonra azalacaktır , kremlemeye başlaman iyi olmuş , göğüs kalkanı hangisinden aldınız ? Gümüş kapaklar Mı yoksa phlips avent göğüs kapakları var ikili o tarz bişey mi aldınız , birde naçizane bir tavsiye göğüs acısı yaşayan yada yaşayabileceğini hisseden ilk gebe arkadaşlar ya manuel ya elektrikli süt pompası alın yada ailenizde yakınlarınızda varsa temin edin , ilk bir ay deli sütü geliyor bebek emse de bitiremiyor sık sık emzirmeye çalışın, ilk hafta özellikle uyandırıp uyandırıp emzirin hem sarılıktan koruyor hem ilk süt bağışıklığı için depo oluyor bebekte . Bebeğim uyuyor diye rahat bırakmayın bebettoları burnuna dokunun altını açın uyandırıp emzirin 🥰😘
Canımm bilgiler için çok sağoll😍 evet sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emzirmek gerekiyormus . Süt sağma pompası aldım elektrkli kiwi marka. Ne olur ne olmaz işime yarar diye almıstım🥰
Göğüs kalkanı olarakta avent tarzı aldım ama markası mycey marka. Çok kaliteliymiş valla hemde pahalı değil baya uygun. Öneririrm hava alma yeri de var slikonuda var 😊 kremlemeye basladım daha iyi gibi şimdi. Kalkanı şimdiden kullanan varmıs eğer devam ederse onları kullanmaya baslıcam .

Benm annemle aramda 40 km falan fark var. Ona rağmen kadın evini özledi 3 haftadır yanımda. Yatağını yorganını özlemiş. Biraz huzursuz. Ama yapacakta birşey yok . 40 ı çıkana kadar mecbur yanımda biri olmalı 🤷🏻‍♀️
Annelerin kıymetini her yönden bildiğimiz zamanlar gerçekten. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebişleri görünce unutacaklar yorgunlukları 😅
Bu defa da onların gidesi gelmez belki :D

Canim suyun kac çıkıyor, benimde sınırda haftalik takip yapti bebisin kg fazla idi bebis ici diyet yaptirdi derken 35 hafta olunca iğneye gerek duymadi. Nst de sancin varmiydi?
Eve yeni geldim bakacağım canım tam söylemedi sınırda dedi kilosu ise 2400 dedi, nst de sancı çıkmadı benimde önlem amaçlı artık haftada bir dedi

Yaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var🙄
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce
Üşütmüşde olabilirsin normal bir soğuk algınlığı da insanda üşüme hafif ateş yapabilir ama başka belirtiler de takip et olmazsa . Şuan nasılsın inşallah geçmiştir sıkıntıların

Kızlar benim bebiş hastanede yediği 7 tane 1 kiloluk serumdan sonra bir anda toroman olmadıysa eğer yukarıları falan tekmelemesi, aşağılara iyice baskı yapması normal mi sizce.
Doğmaya mi çalışıyor diye düşünüyorum arada 🙄

Eve yeni geldim bakacağım canım tam söylemedi sınırda dedi kilosu ise 2400 dedi, nst de sancı çıkmadı benimde önlem amaçlı artık haftada bir dedi
Ben de geliştirici iğne oldum. 2+2 mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 24 saatte iki doz oldum. Hareketlerinde yavaslama oldu bilgin olsun normalmiş

Kızlar benim bebiş hastanede yediği 7 tane 1 kiloluk serumdan sonra bir anda toroman olmadıysa eğer yukarıları falan tekmelemeye, aşağılara iyice baskı yapması normal mi sizce.
Doğmaya mi çalışıyor diye düşünüyorum arada 🙄
Nasıl 7 tane kız? Neden o kadar çok serum🤔 hepsinin içinde ağrı kesicimi vardı içeriği neydi

Doğum temizliğine başlayacağım bugün. Yikanacaklari yıkayıp 2 odamın camını sileceğim. Yarın eşim geri kalani halledecek. Perdeleri filan yıkayıp yarın asarız. O kadar gözümde büyüyor ki... Güya yardımcı alacaktık, evdeki hesap çarşıya uymadı 😒
Ah kıyamam kolay gelsin canım nasıl bitirebildiniz mi işleri kendini pek yorma uzanma etme işleri oluyor benim camlar yerden duvara kadar nasıl yapıcam bilmiyorum , mutfak dolapların içine girmem lazım banyo duşakabşn camları banyo dolapları elden geçirir bi daha yapmam artık . Evde iki tane de ergen kız olunca o banyo dolapları çarşamba pazarına dönüyor her yer de saç var , her yerde saçlarrr kiminnn bu saçlaaaar diye diye kızlara çemkirşiyorum, zorlara olsa onlardan yaptırıyorum biri 14 e girdi biri 12 ye 😬

Annelerin kıymetini her yönden bildiğimiz zamanlar gerçekten. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebişleri görünce unutacaklar yorgunlukları 😅
Bu defa da onların gidesi gelmez belki :KK70:
Ayyy huysuz ağlak bebiş olursa kaçmasınlar da hahah😂🤣 Allah basımızdan eksik etmesin annem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Çok şükür. Bazen anlasamasakta idare etmeye çalışıyorum

Hayırlı cumalar. Mutlu seneler hepinize kızlar. Hastaliklar aldı başını gidiyor hala toparlayamadim domuz gribi gecirdim büyük ihtimalle. Cok sevdiğim bir yakınım covid oldu yogun bakima aldilar. Bu mübarek cuma gününde hamiş anneler duanızda onada yer verir misiniz. Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşaallah.
Offf gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize , akrabanıza da Allah acil şifalar versin sağlıkla evcağzına ailesine dönsün inşallah 🤲🏻

Nasıl 7 tane kız? Neden o kadar çok serum🤔 hepsinin içinde ağrı kesicimi vardı içeriği neydi
Valla hiç bilmiyorum sancılar dursun diye veriliyordu herhalde. 2 ay önce yattığımda da ağrılarım oldugunda acilde de verilmişti ondan.

Bazen beni bu kadar ilaç öldürecek diye düşünmüyor değilim.
8 tane nidicard dedi doktor.
Nabzim yükseliyor bu aralar. Geçen bir şeye sinirlendim bir anda 143 gördü. Dün de 133 gorunce eşim de annem de 6 tane al dedi. Azalttım napim iyi gelmiyor.

Ayyy huysuz ağlak bebiş olursa kaçmasınlar da hahah😂🤣 Allah basımızdan eksik etmesin annem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Çok şükür. Bazen anlasamasakta idare etmeye çalışıyorum
O anlasamama fıttırma hali hepimize geliyordur emin ol :D
Bak onu düşünmemiştim evet kaçabilirler :D

Canımm bilgiler için çok sağoll😍 evet sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emzirmek gerekiyormus . Süt sağma pompası aldım elektrkli kiwi marka. Ne olur ne olmaz işime yarar diye almıstım🥰
Göğüs kalkanı olarakta avent tarzı aldım ama markası mycey marka. Çok kaliteliymiş valla hemde pahalı değil baya uygun. Öneririrm hava alma yeri de var slikonuda var 😊 kremlemeye basladım daha iyi gibi şimdi. Kalkanı şimdiden kullanan varmıs eğer devam ederse onları kullanmaya baslıcam .
Kalkani kullaniyorum cok iyi geldi sende kullan bence.

Back
X