- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya senin kaç günün kaldığını görünce aşırı heyecanlanıyorumAğlayarak kalktım az önce gerçekten çok kötüydü işin kötüsü eşime de kusmustum gittim adama ağladım mecbur barıştım![]()
canım sen bir de bunları düşünme. yeter ki ikinizin saglıgı yerinde olsun onu parayla alamıyorsun işte. siz iyiyseniz allah saglık verdilçe bir şekilde borçlar ödenir. hepimiz gerçekten zorlanıyoruz herşeyeye zam geldi. geçecek bu günler.Karnimda fink atiyor resmen. Disardan okadar belli oluyorki. Sizlerinde aynimi. Uyuyamadim. Acaba yarin ne diyecek. Bu arada iki gundur tansiyon cok dusuk cikiyor yine. İnsaAllah hastanede normal cikarda doktor bisey cikarmaz yine. Sindi yine tahlil falan alirmiyki ya nstyemi baglar sade. Her ay 750yle cikiyoz hastaneden. Keske iyi kotu birini bulup devlete gitseymisim. Eşimi bukadar zorlamazdim. Doguma ne gidecek belli degil. Bu seneye kadar hic bukadar darlanmamistik. İnsaAllah bereketiyle gelir yavrum Allah buyuktur hepimizin yardimcisi olsun. Gercekten ülke olarak zor zamanlardan geciyoruz
benim kız da aynı pozisyonda. sürekli annecim napıyorsun diyorumBizim kızda surekli geriniyor içerde popo solda ayaklar sagda canımı acıtıyor yatarken![]()
canım sınır 95 dedi bana doktorGünaydın kizlarsonunda açlık şekerinde siniri astım
açlık şekerim 92 çıktı.... Sinir kaçtı
lütfen 90 olmasın 105 olsun gebelikte
Veeeee bugün doktor kontrolümüz var onada soracağım ve inşallah guzel haberler alırım bugün![]()
Eskiden varmış artık yok:) benim Eski telefonda vardı, yeni telefon alınca bulamadım, burda sordum hatta. Kalktı denildi.Bir şey diyeceğim kadınlar kulübünün uygulaması mı var![]()
Var canım androıd de hatta bende yüklü :)Eskiden varmış artık yok:) benim Eski telefonda vardı, yeni telefon alınca bulamadım, burda sordum hatta. Kalktı denildi.
2 gündür bende kabus gibi rüya görüyorum birkac arkadas daha görmüş cok enterasan yaOf ne zamandır görmüyordum öyle kabus gördüm ki ağlayarak uyanmışım karnım semsert olmuş çok kötüydü![]()
Ben sancı çekerken ikinciyi taşıyıcı annelikle mi yapsak diye bile sorgulamistim eşim sus artık saçmalıyorsun diyince ayiktim yine sizin sorgulariniz mantıklı bi yere varıyor of analik çok zor 2![]()
Valla bilmiyorum ben bakmıştım bi defa appstore ‘a yoktu. Varsa bende bilmiyorum boşa cefa çekiyorum demektirBir şey diyeceğim kadınlar kulübünün uygulaması mı var![]()
Yok canim cevizleri icini 1 bardak suya aksamdan koy cevizleri ye sabah ac karnına. Olabilir diye ben yapiyorum canim ise yaradigini düşünüyorum zarari da yok doktora sormustum hamilelikte kolestrol artar normal yapabilirsin demisti. Suyunu icmiyorum yagini oraya saliyor diyeAa gerçekten mi ? Niye oluyor ki hararet kolesterol mü çıkıyor acaba? İki cevizi bir bardak suya islayip suyunu mu içeceğiz?
yazın ayak üstü lcw girip beyaz bi terlik almıştım, rahat olsun dışarda diye
geçen gün güzelce yıkadım , fırçaladım hastaneye onu götüreceğim nasipse
ilk cocukta süslü püslü terlik götürmüştüm bi işe yaramamıştı
![]()
Terlik - LC WAIKIKI - 179,99 TL
Ekru Çift Bantlı Toka Detaylı Kadın Terlik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1JF89Z8-DCSwww.lcwaikiki.com