2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimde abimiz nezle oldu. Hapşırık,öksürük, burun akıntısı...hepsi var.
Cumadan beri böyle daha iyi olamadı. Kardeşini ayrı odada tutuyorum, kendisi görmek istediği zaman maske takıp, bakıp cikiyor . Şimdilik kızımda yada bizde bisey yok. Aklıma covit geliyor ,testte yaptirmadim.insallah atlatıp iyileşir biran önce.
Geçmiş olsun cnm korkma bizim abla da nezle oldu yaklaşmadı pek şimdilik atlattık bu sefer bende alerji başladı burun akıntısı falan rabbim koruyor anne sütü alıyor kuzular bence o bile iyi geliyor bebişlere inşalallah sağlıkla büyütürüz.

Cumadan beri böyle daha iyi olamadı. Kardeşini ayrı odada tutuyorum, kendisi görmek istediği zaman maske takıp, bakıp cikiyor . Şimdilik kızımda yada bizde bisey yok. Aklıma covit geliyor ,testte yaptirmadim.insallah atlatıp iyileşir biran önce.
Geçmiş olsun canım. Tam mevsimiyken C vitaminine yüklemin.

Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de dedi😞 takip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu🙏🏻
İnşallah kapanır kendiliğinden :dua:

Ben emzik oldum , emzik oldum , arkadaşlar ben emzik oldum :confused:

Uyuz reklam yaa :KK57:

Benim kız hep emiklemek istiyor gündüz yahu . Hep ağzında durucakmışım :skandal:
Memelerim harab oldu onun yüzünden . Gece gündüz emiyor 🥲 bir tanesi ilthaplandı diğerini veriyorum sürekli onuda mahvedecek 😶

Ben emzik oldum , emzik oldum , arkadaşlar ben emzik oldum :confused:

Uyuz reklam yaa :KK57:

Benim kız hep emiklemek istiyor gündüz yahu . Hep ağzında durucakmışım :skandal:
bende oyleyim canım, dun dr a gittik, cisli bez sayımız falan çok iyi dedi ama kg alimini beğenmedi,kitaplara gore normal ama pratikte ilerde sorun olabileceğini gösterir dedi günde 2 kez mama ver emzirdikten sonra dedi zaten tok olursa yemez dedi, memede yarim saat tut sonra aglasada al biraz dedi..hep sut olduğu için yeter diyordum ama bi hafta mamayla takip etcez.artık gece kendi uyansın dedi 2 saatte kaldırma ilk haftaları atlatmışsın dedi, birde sut iyice yetsin diye adana yöresinde kaynar adında lohusa şerbeti varmış, günde 1 2 kez iç, 15 dk yuru hergun duş al ve 3 lt su iç dedi

geçmiş olsun canım,bendede öksürük başladı 🙁

bende oyleyim canım, dun dr a gittik, cisli bez sayımız falan çok iyi dedi ama kg alimini beğenmedi,kitaplara gore normal ama pratikte ilerde sorun olabileceğini gösterir dedi günde 2 kez mama ver emzirdikten sonra dedi zaten tok olursa yemez dedi, memede yarim saat tut sonra aglasada al biraz dedi..hep sut olduğu için yeter diyordum ama bi hafta mamayla takip etcez.artık gece kendi uyansın dedi 2 saatte kaldırma ilk haftaları atlatmışsın dedi, birde sut iyice yetsin diye adana yöresinde kaynar adında lohusa şerbeti varmış, günde 1 2 kez iç, 15 dk yuru hergun duş al ve 3 lt su iç dedi
Ne kadardı ne kadar olmuş kilosu canım. Bazı doktorlar kilo takıntılı gibi bazıları çok önemsemiyor. Biz de sarılık olmuştuk mesela ilk hafta oylelikle yüzde on kilo bile kaybetmedi ama o kadar olumsuz konusmustu ki.

Hasta olan kuzulara rabbim şifalar versin inşallah kızlar, benim paşa da cok fena ya sürekli uyanıyor emmek icin, annem de tutturdu yine sütün yetmiyor mama ver diye, cuma aylık kontrolümüz var sorucam bakalim doktora ver derse vericem

Canım kaynar çok iyidir evet bizim yöremizde ama şöyle bir şeyi var ben içtiğim gün oğlum gazlandı içinde tane karabiber var başka bahartlarsa var içtiğinde muhakkak üstüne kimyon da iç bebek bu sefer gazlanmasın dolabımda var şimdi korkudan içemiyorum 🙄🙄

Hasta olan kuzulara rabbim şifalar versin inşallah kızlar, benim paşa da cok fena ya sürekli uyanıyor emmek icin, annem de tutturdu yine sütün yetmiyor mama ver diye, cuma aylık kontrolümüz var sorucam bakalim doktora ver derse vericem
Annene kulağını tıka, doktoru dinle. Annelere göre sütümüz hiçbir koşulda yetmiyor. Duvarlara fışkırması lazım

Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de dedi😞 takip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu🙏🏻
İnşallah düzelir canım inşallah🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Evde tartın varsa kilosuna bak cnm en azından fikrin olur. Ben gece mama veriyorum biraz uzun uyur diye o arada dinlenirim diye düşünüyorum bazen işe yaramıyor ama genelde iyi oluyor. Az bir miktar dinlenme adına gündüz deneyebilirsin mama verdim diye vicdan azabı da çekme kızımda vermedim ilk 1 ay hiç uyumadı az miktar verdim bir ayın sonunda 5 saat deliksiz uyumuştu kendime çok kızmıştım sonra şöyle düşün sütün yetmediği için değil tok kalıp uyusun dinleneyim diye verdiğini düşün

Annemde kucağına alıştirdi diyip duruyor😭

Annene kulağını tıka, doktoru dinle. Annelere göre sütümüz hiçbir koşulda yetmiyor. Duvarlara fışkırması lazım
Ay sorma cnm geçen gün dedim bak depresyona sokcan beni diye, bu sabah da gelmiş aygazim kirliymis, dedim onu mu düşünüyorum ben, çocuk uyurken yap nolcak diyo

Evde tartın varsa kilosuna bak cnm en azından fikrin olur. Ben gece mama veriyorum biraz uzun uyur diye o arada dinlenirim diye düşünüyorum bazen işe yaramıyor ama genelde iyi oluyor. Az bir miktar dinlenme adına gündüz deneyebilirsin mama verdim diye vicdan azabı da çekme kızımda vermedim ilk 1 ay hiç uyumadı az miktar verdim bir ayın sonunda 5 saat deliksiz uyumuştu kendime çok kızmıştım sonra şöyle düşün sütün yetmediği için değil tok kalıp uyusun dinleneyim diye verdiğini düşün
Annem de oyle diyor uyursun hem dinlenirsin diyor ama ne bileyim.. Tarttim cnm 15 güne kadar sarılıktan kilo alamadi oğlum şimdi iyi almış gözüküyor

Kızlar özellikle ilk bebeği olanlar anne kayınvalide ne söylerse tamam diyip suyuna gidin malesef yardıma ihtiyacımız var birilerinin destek olması lazım ilk bebeğimde kimseyi etrafında istemedim çok karışıyorlar vs diye ben çektim şimdi kim gelirse yok demiyorum arsız oldum 😂😂 tamam deyip kafaya takmayıp kendi bildiğinizi sessizce yapın geçecek bu günler yine kendi başınıza kalacaksınız o yüzden yardımcınız varsa konuşsalarda lafta söyleseler çok düşünmeyin söylediklerini siz bebeğiniz ve sütünüz önemli şu an.

Ay sorma cnm geçen gün dedim bak depresyona sokcan beni diye, bu sabah da gelmiş aygazim kirliymis, dedim onu mu düşünüyorum ben, çocuk uyurken yap nolcak diyo
Ay sinirden güldüm okurken. Benim de davlumbazın üstü toz olmuş, ona takmış kafayı. Ben olmuşum davlumbaz, dert mi kalmadı ya? Bulduğum ilk boşlukta uyumak istiyorum, çocuk durmuyor diye uyuyamıyoruz bile. Davlumbaz diyor, toz diyor

Back
X