- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
Canım gebelik zehirlenmesi tansiyonla beraber idrarda protein kaçağı olması durumu. Tansiyon normal ise böyle bisegi hiç hiç düşünmene gerek yok.Merhaba kizlar ben de dün gece tam happy momda preeklampsi yazısını gördüm uyuymadim düşünmekten acaba acaba diye. Siz de bu konuları konusmussunuz galiba. Benim de ilk gebeligim ve tüp bebek. su an siskinlikten başka bir sıkıntım yok. 26. Haftadayim. Tecrübeli anneler böyle erken dogumdur preeklampsidir nasıl anlayacagiz biz ki doktora başvuralım. Önerileriniz var mı. Herkese sağlıklı günler![]()
Benimde tüp bebek,ikinci bebeğim. İlki de tüp bebekti. Baştan beri erken dogacagini biliyorduk hep sıkıntı yaşıyordum. 35+1 günlük doğdu,gayet iyi bir haftaydı. Çok fazla üzülüp stres yapıyordum boşunaymış. Sende hiç böyle şeyleri düşünüp stres yapma kendine.
Cnm bende son 3 ayda 7 kilo aldım ama şeker cikmadi. Aldığımız kilolar gayet normal.Günaydın kızlar. Kaç gündür ödemliyim şişim. Bu sabah tartıda +8 kiloyu gördüm. Bu ne şimdi moralman sıfırım. Açlık tokluk şekeri verdim. Büyük ihitmal yüksek çıkacak ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Ben simdiden diyete basladım ama27. Haftada +8 kilo ne demek ya
![]()