• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eyvah o zaman, sıradan bi bulantı da değil bütün hayatımı etkiledi hiçbişey yapamıyorum bütün gün duruyorum öyle, bidaha dışarı çıkamıcam gibi falan geliyo, midemin içinde bide gaz birikiyo durduğum yerde duramıyorum, şikayetler devam etsede normal hayata geri dönüyoruzdur heralde ya, alışıyomuyuz, çok paniğim şuan acemi hamile olarak 😵

Nasıl yemek yiyorsunuz ilerledikçe iştah geri geliyomu ? bnm mide hazmetmiyo şuan resmen, bütün gün iki tas çorba içebiliyorum nerdeyse
Yok geçti zaman zaman tekrarlıyor. Ama eğer bulantı harici bi durum varsa doktor koruyucu önerebilir. Sürekli öyle sorunum olmadı midemle.

emilyinpariss emilyinpariss canım aile hekimime sordum önce hayır yapmıyoruz dedi şeker yükleme için. biraz ısrar ettim kızımı bırakacak yer yok son haftam yaptırmak için diye. pazartesi 8de gel ölçelim açlıgı sonra sıvıyı iç tekrar iki saat sonra ver dedi. ordan eczaneye ugradım glikoz var mı diye 40lık ve 60lık var dedi kafam karıştı. kaçlık içeceksin sen 50lik degil miydi o eczacı mı yanlış hatırladı acaba
Bana doktorum 50 lik içti dedi canım, eczanede de vardı hemen aldım. Eğer orada yoksa getiriyorlar da söyle istersen 50 lik getirsinler hergün depodan araç geliyor eczanelere

Haklısın canım fiziki kafama takmıyorumda benm boyum kısa nefes darlıgından normal doğuma kadar etkilenicem o moralimi bozuyor. Bu mide yanmalarım şikayetlerimde kilodan kesinlikle. Bi aralar şişmanken de bu şkayetlerim vardı. Doğumdan sonra da vereceğimi hiiiç sanmıyorum hantalın tekiyim ben😂 neyse bebişler sağlıklı olsunda
Ben kızımda 85 kilo ile doğuma girdim gayet rahat doğurdum hatta bi akrabam 100 kilonun üstünde oda normal doğum yaptı sende yaparsın Böyle şeyleri takma kafana bence ☺️

Ay kızlar bugün yakın arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye çıktık, valla çocuksuz deli danalar gibi gezdim diyebilirim şimdi girdim eve 😂
Yalnız ben bi halt yedim 🥺😂
Çocuğumun eksiklerini alacağım dedim evden çıkarken eşime, iki tane salonuma halı alıp 3 bin TL ödeyip tıpış tıpış elimi koluma sallaya sallaya eve döndüm. Eşim soruyor nerede çocuğun eşyaları diye halı aldım dedim sandı ki çocuğun odasına aldım. Salona aldım deyince edebileceği tüm dırdırları edip kahveye kaçtı. Küsüz baya sanırım. Nasıl gönlünü alabilirim acil fikirleri alayım 😂
O halıcının önünden geçmeyecektim 😒

Kizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Bizde aksam olunca daha aktif oluyoruz cnm😊digduktan sonra nasil olurlar bakalim göreceğiz 😅

Kizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Benimkide gece deliriyor💙diyorum doğunca da böyle olursa yandık 😀

Benm ki kafasına göre takılıyor. Canı ne zaman nasıl isterse😂 bugun coşmuş durumda mesela akşam yemeğinden sonra basladı hala daha yorulmadı🥰

Kızlar bebişin ayakları sol yanıma dayıyor. Yanmı duruyor anlamadım. Sol yanıma yatınca ayaklarıyla debeliyor yatağı resmen😂 elimi koyduğumda ayaklarını hissediyorum yaa çok değişik bişey ilk defa bu kadar elime geldi ayakları 😍
benim de öyle. sola yatınca soldan itekliyo ayaklarıyla sagdan da elleriyle. 😁 seviyorum ben de elini ayagını yidiğimi🥰

Ay kızlar bugün yakın arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye çıktık, valla çocuksuz deli danalar gibi gezdim diyebilirim şimdi girdim eve 😂
Yalnız ben bi halt yedim 🥺😂
Çocuğumun eksiklerini alacağım dedim evden çıkarken eşime, iki tane salonuma halı alıp 3 bin TL ödeyip tıpış tıpış elimi koluma sallaya sallaya eve döndüm. Eşim soruyor nerede çocuğun eşyaları diye halı aldım dedim sandı ki çocuğun odasına aldım. Salona aldım deyince edebileceği tüm dırdırları edip kahveye kaçtı. Küsüz baya sanırım. Nasıl gönlünü alabilirim acil fikirleri alayım 😂
O halıcının önünden geçmeyecektim 😒
ihtiyacın varmışsa demek ki 🤪

Kızlar bebişin ayakları sol yanıma dayıyor. Yanmı duruyor anlamadım. Sol yanıma yatınca ayaklarıyla debeliyor yatağı resmen😂 elimi koyduğumda ayaklarını hissediyorum yaa çok değişik bişey ilk defa bu kadar elime geldi ayakları 😍
Benimki de öyle canım, geceleri coşuyor genelde ve yan yatınca tekmelerini yatakta hissediyorum 😃☺️ Çok kuvvetlendi artık benim oğlan, kızım ne kadar usluymuş meğer 😄🤗

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcam😣 tsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce her şey yine düzelir yoluna girer, korkma çoğu kişi kullandı burda bu ilaçları, Allah'ın izniyle sen de iyileşirsin çabucak 🥰
Hayırlı olsun canım demek ki sen alana kadar stok bitmis sınırlı stokta 182 tl idi. Sevindim beğenmene bana nasip olmadı bari size olsun demistim😅 rica ederim canim gule gule kullansın bebiş 🤗
Ben de senin indirim haberinle almıştım küvet setini canım, dün geldi baya beğendim beklediğimden kaliteliydi, teşekkürler tekrar 🤗 hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce her şey yine düzelir yoluna girer, korkma çoğu kişi kullandı burda bu ilaçları, Allah'ın izniyle sen de iyileşirsin çabucak 🥰

Ben de senin indirim haberinle almıştım küvet setini canım, dün geldi baya beğendim beklediğimden kaliteliydi, teşekkürler tekrar 🤗 hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🙏
Hayırlı olsun canım amin ins🙏🤗

Back
X