Kuzum sen bunu covıd aşısı için yazmıştın dimi. Yaptırdın mı?Kızlar doktoruma sordum bakanlık öneriyor demiş. Yarın gidip yaptirabilirim ben. Ins bir sıkıntı olmaz. Yan etki yaşamam hakkımızda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sen bunu covıd aşısı için yazmıştın dimi. Yaptırdın mı?Kızlar doktoruma sordum bakanlık öneriyor demiş. Yarın gidip yaptirabilirim ben. Ins bir sıkıntı olmaz. Yan etki yaşamam hakkımızda hayırlısı olsun
Ya bizde bugün kızımla çok üşüdük araba olmasına rağmen bere ile oturduk arabın içinde :) Ben birde ayaklarımı üşüttüm yağmurda o yüzden olmuştur diye düşünüyorum.Olabilir canim sogudu artik hava epeyce.bugun iyi hissetmiyorum kendimi hic ensemde agriyor tansiyon düşmüş öyle keyifsizim bugun
Bilmiyorum ki doktor rakam olarak söylemiyor hiç benimde sormak aklıma gelmiyor ama serviks için 27 mm dedi onun ölçüsünü biliyorum sadeceBen nst'de böyle yüksek bir sanci görmedim hiç. Zaten o yüzden ilk gittiğimde doktorum anlayamadı.
Ertesi gün gidince baktı ki rahim ağzım iyice kısalmış o zaman durumu anladık.
Senin sancılar kaç çıkıyor mesela nst'de
Benim 4,5 yaşında kızım var, onda çatım müsait değildi, sezaryen olmuştum. Şimdi oğlum olacak, o daha iri olacak belli ki yine sezaryenBende 32+6, doktor bugün henüz bebek dönmemiş 36. haftaya kadar dönme ihtimali var dedi . Normal olursa 9 Şubat gibi görünüyor , sezeryan olursa 2 Şubat dedi
Umarım normal olur
Canim dedigin yere girdim baktim cok uygun fiyatı. Ordan yaptıran bir yakinin varmi??Canım ınsta da alomagnet diye bşr sayfa buldun ben ordan yaptırmayı düşünüyorum kart üzerinde kahve çikolata açacak ve magnet şeklinde düzenliyorlar. Çikolata melodininmiş. resimli 10 gün önce sipariş vermeniz yeterli denmişti. Baya da takipçisi var bakalım iyi çıkar inşallah
Ne kadar cnm doğum ucretin? Benim doktorum disardan gelicek en uygun hastane hayat, ona bile 8 bucuk istiyor yaYok kuzum Bursa Medicana’da yapacağım kısmetse.![]()
Yok canım maalesef bana da uygun geldi ama hemen dönüş yaptılar birde takipçi sayısı fazlaydı ona istinaden yaptırcamCanim dedigin yere girdim baktim cok uygun fiyatı. Ordan yaptıran bir yakinin varmi??
Panocer var elimde Vermiştiniz dedim onu kullan dedi cnm, benimde berbat ya migdem, tahin helvası biraz rahatlatıyor dene istersen cnmHayirli olsun canimMide ilaci ne verdi sana acaba. Ben rennie iciyorum ama anlik fayda ediyor bana ya reflüm cok kötü
![]()
Kuzum valla yeni yıldan sonra 16-18 binleri bulmuş medicana da doğum ama ben Acıbadem sigortalıyım bu ay devreye girdi sigortam doğuma ücret ödemeyeceğim çok şükürNe kadar cnm doğum ucretin? Benim doktorum disardan gelicek en uygun hastane hayat, ona bile 8 bucuk istiyor ya
Canım ben haftaya olucam yan etki falan yapar diye cumartesi sinavimi atlatayim hayırlısıyla haftaya pazar aksam ya da pazartesi olcam ins.Kuzum sen bunu covıd aşısı için yazmıştın dimi. Yaptırdın mı?
Olabilir canim ev aslinda soguk degil ama ben nedense üşüyorum sırtım falan anlamadim hirka giydim ustume yelek bana misin demedi valla hani biz yanacaktikYa bizde bugün kızımla çok üşüdük araba olmasına rağmen bere ile oturduk arabın içinde :) Ben birde ayaklarımı üşüttüm yağmurda o yüzden olmuştur diye düşünüyorum.
Benim kv öyle bişey diyemez anneanne bakmış hep ondanBence ne kadar çabuk kendimiz bir şeyleri yapmaya alışırsak ve muhtaç olmazsak o kadar iyi. Açıkçası ben kayinvalidemi evde gece bir yarısı görmek istememyapamasamda ona çaktırmamaya çalışıcam Allah'ım güç kuvvet versin. Çünkü kendi normal doğurmuş ertesi gün kendi bakmış kimseye muhtaç değilmiş vs bunu anlatıp duruyor. Yıllar sonra gelinim doğum yaptı 20 gün onlara ben baktım dedirtmek istemiyorum. Evimizde olan biten her şeyi gidip anlatacak orada burada. En güzeli gece kimse kalmasın bence
Canım ben haftaya olucam yan etki falan yapar diye cumartesi sinavimi atlatayim hayırlısıyla haftaya pazar aksam ya da pazartesi olcam ins.
Bende bu akşam eşimle gitcem olmaya inşallah bir şey olmaz çok tedirginim. Valla bende bu aralar üşüyorum evde kalın sabahlıkla geziyorumOlabilir canim ev aslinda soguk degil ama ben nedense üşüyorum sırtım falan anlamadim hirka giydim ustume yelek bana misin demedi valla hani biz yanacaktiksabahlari geceden koydugum cevizi yedigimden beri yanmıyorum çok şükür
![]()
Amaan güle güle kullan canım sefan olsun :) eşler zaten her şeyden illallah ediyorKizlar ben yine duramadim aklimda olan suwenin pijamasini aldim birde bi arkadas atmisti galiba emzirme önlüğü onu da aldim eşim duymasin illallah etti benim pijama olayından6.yi mi ne aldim
aman napayim hic icime sinmemisti en son suwenden aldigim cok iyiydi kapali olunca uzun kollu pijamam yoktu ikinciylide ayni malindan aldim
evde giydigim pijama takimlari ya kısa kollu ya olmuyor ya sortlu falan yani hastanede onlari giyecek halim yok haha
![]()
Doktora mide yanmalarımdan bahsettim bugün, bana gaviscon önerdiHayirli olsun canimMide ilaci ne verdi sana acaba. Ben rennie iciyorum ama anlik fayda ediyor bana ya reflüm cok kötü
![]()
Bana doktorum 3.dozu olma dedi bugün. Şaşırdım ben de ama olma dediyse bir bildiği vardır diye düşündüm ☺Canım ben haftaya olucam yan etki falan yapar diye cumartesi sinavimi atlatayim hayırlısıyla haftaya pazar aksam ya da pazartesi olcam ins.
Valla canim olmak lazim oncesinde olayim dedim cuma istanbula gececem 2 saat yol ustune ctsi tum gun sinav gitmisken de pazar aksami doncez gezelim dedik o yuzden rezil olmayayim die olmadim ins virus falan kapmadan atlatirim.ins olmaz canim bilgilendir bizideBende bu akşam eşimle gitcem olmaya inşallah bir şey olmaz çok tedirginim. Valla bende bu aralar üşüyorum evde kalın sabahlıkla geziyorum![]()
Seninki kaç kg olmuş canım ?Benimde bugün kontrolüm vardı, bir sonraki randevum 4 Ocakkaçıncı haftadasın