• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla canim olmak lazim oncesinde olayim dedim cuma istanbula gececem 2 saat yol ustune ctsi tum gun sinav gitmisken de pazar aksami doncez gezelim dedik o yuzden rezil olmayayim die olmadim ins virus falan kapmadan atlatirim.ins olmaz canim bilgilendir bizide
Yazarım canım tabi hastanede vazgeçmezsem :) aklımda deli sorular dr um direkt olmanı tavsiye ederim yazmış. Bir sağlık çalışanı 33. haftasında 2. dozunu olmuş bir sorun olmamış bakalım inşallah bizde de bir şey olmaz benim 2. dozda hiç yan etkim olmamıştı

kızlar selam 20 gündür raporluydum.telefondan takip edemediğim için giremiyordum.İşe geldik kızımla bu hafta son haftamız inşallah.doğum iznine ayrılacağım.Ama gel görki devlette kadın doğuma randevu asla bulamıyorum.Özele de bi rapor için ödeme yapmak istemiyorum.gittiğim hastane muayane ücretini 180 tlden 300 tlye çıkarmış.insafınız kurusun dedim...

Bana doktorum 3.dozu olma dedi bugün. Şaşırdım ben de ama olma dediyse bir bildiği vardır diye düşündüm ☺
Herkes kafasina göre bisey diyor.valla bir yönden olmak lazim diye düşünüyorum çünkü bebisde bagisiklik kazanir diye umuyorum.bilmiyorum benim doktorumda cok politik cevap verdi yani olma desem bakanlik oneriyor bir sıkıntı olur sinavinda demek istedi ol desem ben olsam olmam der gibi cevap verdi yani herkes kafasina göre 🤣ben olcam canim sadece sınavın gecmesini bekliyorum yan etki surer ders calisamam die😅

kızlar selam 20 gündür raporluydum.telefondan takip edemediğim için giremiyordum.İşe geldik kızımla bu hafta son haftamız inşallah.doğum iznine ayrılacağım.Ama gel görki devlette kadın doğuma randevu asla bulamıyorum.Özele de bi rapor için ödeme yapmak istemiyorum.gittiğim hastane muayane ücretini 180 tlden 300 tlye çıkarmış.insafınız kurusun dedim...
Benim gittiğim hastanede de 15 gün ara ile 60 tl muayene ücreti artmış yılbaşını düşünemiyorum artık

Yazarım canım tabi hastanede vazgeçmezsem :) aklımda deli sorular dr um direkt olmanı tavsiye ederim yazmış. Bir sağlık çalışanı 33. haftasında 2. dozunu olmuş bir sorun olmamış bakalım inşallah bizde de bir şey olmaz benim 2. dozda hiç yan etkim olmamıştı
Yani oncesinde olmak sıkıntı diyorlardi sonucta bebisin artik cok sukur hayatî organlari gelisti o yuzden bir sıkıntı olmaz die düşünüyorum. Tabi Allah bilir. Ben iki dozdada sıkıntı yasamadim benim iki arkadasim da oldu hamile degiller kol agrisi halsizlik ve bas agrisi yapmis suan isteyecegim en son sey bunlar sinavdan sonra yaptirayim bari dedim ne olur ne olmaz

Yani oncesinde olmak sıkıntı diyorlardi sonucta bebisin artik cok sukur hayatî organlari gelisti o yuzden bir sıkıntı olmaz die düşünüyorum. Tabi Allah bilir. Ben iki dozdada sıkıntı yasamadim benim iki arkadasim da oldu hamile degiller kol agrisi halsizlik ve bas agrisi yapmis suan isteyecegim en son sey bunlar sinavdan sonra yaptirayim bari dedim ne olur ne olmaz
Sana nasıl uygun olacaksa öyle yap canım. Benim eşimde aşırı halsizlik ve ateş yapmıştı bende de 2 dozda sorun olmadı hatta boğaz ağrım vardı o bile geçmişti. Rabbim hem bizi hem evlatlarımızı korusun ona sığınıp gitcem bugün

Sana nasıl uygun olacaksa öyle yap canım. Benim eşimde aşırı halsizlik ve ateş yapmıştı bende de 2 dozda sorun olmadı hatta boğaz ağrım vardı o bile geçmişti. Rabbim hem bizi hem evlatlarımızı korusun ona sığınıp gitcem bugün
Amin canım ins sıkıntısız saglikla atlatalim bugunleri🙏🤗

Başkasıyla karıştırdım galiba bişi sorcaktımda kuzucum 🤲 Ayy Allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin geçen haftalarda çok merak ettik seni valla çok şükür iyisin 🥰🧿🤲
Sağolun canım eksik olmayın benimde hep dualarımdasınız Allah bi daha yaşatmasın aynı korkuları ne bana ne bi başkasına.. Hala tam olarak rahatlayamadım ama en azından üzerinden yaklaşık 3 hafta geçti bi 3 hafta daha geçse derin bi oh çekeriz hepimiz inşallah 🙏

Merhaba hanımlar :KK25:

Kızımızı görmeye gittik . 42 cm , 1850 gr olmuş kendileri . Şuan bir sıkıntı yok gayet iyi . Saçları bile vardı :rolleyes:
Oh maşallah.
Benim bebisde saçlı her gittiğimde doktor saçların da maşallahı var diyor 🤭 ilk oglumda saçlı doğdu simdide uzun saçları var herkes cok beğenir abisine benzicek sanırım kuzucuk 👶

Merhaba hanımlar :KK25:

Kızımızı görmeye gittik . 42 cm , 1850 gr olmuş kendileri . Şuan bir sıkıntı yok gayet iyi . Saçları bile vardı :rolleyes:
maşallah canım.bende cumartesi gittim 42 cm 2200 gr dedi. değerleri normal dedi.sabah erken aç gitmiştim nst ye bağladılar.hanımefendi uyanmadı hiç. meyve suyu çikolata falan aldırdılar yine uyudu.Doktorum bundan sonraki kontrollere aç gelme dedi.sonra uyanmıyor hanım kızımız..

Kızlar bugün randevum vardı sabahtan, oğlum 2.100 gr olmuş, boyu da 41 cm 🧿😍🤗 herşey yolunda gözüküyor 🙏 nst’ye de girdim sancım çıkmadı, bundan sonraki randevumuz da 4 ocak 🙃 annelik izin raporumu da aldım neyseki o da aradan çıktı iyi oldu 👍🏻😉 @dolunay789
Canım sen calisiyormuydun bilmiyordum bol bol dinlen bundan sonra aynı gün kontrollerimiz benimde 4 ocak ogluslarin kiloları da çok yakın hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız ikimizde ocakta 😊🥰

Back
X