• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim 2 doz biontech üzerinden daha bugün tam 2 ay geçti. Sanırım 3 ay gerekiyor 3. Doz için. 1 ay sonra da 37. Hafta da falan oluyorum. Zaten sezeryan olucam muhtemelen o aralarda alır bebeği. Doğumdan hemen sonra olayım diyorum? Beni 2. Doz patates etmişti ateş, halsizlik, vücut ve baş ağrısı vbvb. 37. Haftada tam doğum ağzı gözüm yemiyor... ne dersiniz?
Bende bu defa biontech olacağım o yüzden doğumdan sonrasını beklemek istiyorum zaten 1 ay kaldı 40 in içinde eğer sorun yok derlerse hemen olmak istiyorum bebeği kontrole çıkardığım bi zamanda inşallah

Kardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Cok sevindim canım ya bebeğin haftası neden geride gozukmus çok üzüldüm ona cihazdan kaynaklı gereksiz korkutmuş senide inşallah gelende su değildir canim bi okunsan veya kendin okusan sürekli nazar duaları cok hastalıkla ugrastiniz baştan beri rabbim rahata erdirsin inşallah artık

yok canım rahatsız olmaz. sıcağa ihtiyacı var ilk doğdugında vucut ısısısını ayarlayamaz çünkü.
Ben yanıma pantolon falan almıştım ama keseye koymamistim koyayım bi çift daha bari ustunun içine ne giydirilir ki iki hastane çıkışı üstü mü olacak

Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza 🙏🙏

Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)

Doktorum eğer zamanın geldiyse mutlaka doğumdan önce 3. yü yaptır dedi .

Benim 2 doz biontech üzerinden daha bugün tam 2 ay geçti. Sanırım 3 ay gerekiyor 3. Doz için. 1 ay sonra da 37. Hafta da falan oluyorum. Zaten sezeryan olucam muhtemelen o aralarda alır bebeği. Doğumdan hemen sonra olayım diyorum? Beni 2. Doz patates etmişti ateş, halsizlik, vücut ve baş ağrısı vbvb. 37. Haftada tam doğum ağzı gözüm yemiyor... ne dersiniz?
Benim de aynı şekilde 37 de 3. Doz görünüyor. Bana 2. Doz dokunmadı ama yine de doğum yakın olmayı pek düşünmüyorum. Doktorlarimiz ne diyecek bakalım haberleselim inşallah🌹

M Maviayyy cnm cok sveindim negatif çıkmasına, Ballikko Ballikko ne durumdasın geçti mi biraz ishalin
Canım benim geçti elhamdulillah. Gaz problemi kaldı onu da idare ediyorum. Hep yatıyorum zaten . Böyle böyle geçiyor günler 34 e girdim bugun şükürler olsun

Canım benim geçti elhamdulillah. Gaz problemi kaldı onu da idare ediyorum. Hep yatıyorum zaten . Böyle böyle geçiyor günler 34 e girdim bugun şükürler olsun
Maşallah cnm büyümüş bebeğin ya, dayanicak daha bebeğin merak etme💞 zaten ciğer gelişimi 35 haftada tamamlaniyomus yanlış okumadıysam

burda girmişiz 34cü haftaya , arkadaşlarım haber yollamış doğum olmadan sana gelmek istiyoruz diye
5 kişi 10 cocuk, bana iş yaptırmazlar onda sıkıntı yok ama doğum öncesi artık risk alasım yok
kem küm ettim, mırın kırın derken haftaya 1 ocak yılbaşı sabahı öğlen yemeğine gelmeye karar verdiler :ıslık:

burda girmişiz 34cü haftaya , arkadaşlarım haber yollamış doğum olmadan sana gelmek istiyoruz diye
5 kişi 10 cocuk, bana iş yaptırmazlar onda sıkıntı yok ama doğum öncesi artık risk alasım yok
kem küm ettim, mırın kırın derken haftaya 1 ocak yılbaşı sabahı öğlen yemeğine gelmeye karar verdiler :ıslık:
Ben olsam asla kabul etmem o kadar insan, sonuçta is yapmasan da uzanamicaksin ki onların yanında yatamicaksin, doğumdan sonra gelsinler biraz bebeğin büyüyünce

Ben olsam asla kabul etmem o kadar insan, sonuçta is yapmasan da uzanamicaksin ki onların yanında yatamicaksin, doğumdan sonra gelsinler biraz bebeğin büyüyünce

şimdi de uzanamıyorum bilgisayar başında sabah 8 - akşam 5 çalışıyorum
ben sadece kovitten korkuyorum , ya da grip olmaktan.

önce mesajı görmezden geldim sonra bi daha etiketleyip yazınca
işte bu hafta gelin bu hafta iyiyim dedim, haftaya 35 haftalığım artık zorlanıyorum olmadı doğumdan sonra gelirsiniz dedim
seni yormayız biz yemekleri yapar geliriz sen sadece çay koy dediler.
ben de şu tatil günlerinde, haftanın birinci gününde ne gezmeye gitmeyi ne de gezmeye gelenleri severim :D

Luzumsuzlar ya geçen akşam 6 da eşimin kuzeni aramış size geleceğiz diye bende hayır diyemedim sinir oldum sonra kendime kayinpederim bile kızmış dusuncesizler niye gelmişler zaten iyi değil cocuk sürekli rahatsız diye saçma sapan şeyler zaten kimseyle görüşmek istemiyorum kendisi de hamile çıktılar geldiler şaka gibiydi ya hazır ikram al canım ben ikram falan da yapamam dedim açık açık

Luzumsuzlar ya geçen akşam 6 da eşimin kuzeni aramış size geleceğiz diye bende hayır diyemedim sinir oldum sonra kendime kayinpederim bile kızmış dusuncesizler niye gelmişler zaten iyi değil cocuk sürekli rahatsız diye saçma sapan şeyler zaten kimseyle görüşmek istemiyorum kendisi de hamile çıktılar geldiler şaka gibiydi ya hazır ikram al canım ben ikram falan da yapamam dedim açık açık

yok görev dağılımı bile yaptılar bana sadece çay kaldı,
ben sadece kalabalık ortamdan çekindim, artık kabul ettim
bol bol kolonya, el yıkma uzak mesafe idare edeceğim.

Ah be canım keşke doğurana kadar bekleseydin tam da doğum ağzı :(

Biontech 3. doz için 6 ay geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum ama...
Ay pes. Tamam herseyi onlar yapacak ama ev senin ister istemez ayakta kalırsın. İlla bi temizlik gerekir gidince de gerekir e bide malum covit var😒

Maşallah cnm büyümüş bebeğin ya, dayanicak daha bebeğin merak etme💞 zaten ciğer gelişimi 35 haftada tamamlaniyomus yanlış okumadıysam
İnsallah canım evet öyleymiş sanırım iğnelerde işe yaramıştır insallah . Rabbim sağ salim kucaklarımıza almamıızı nasip etsin bebişlerimizi 🤲🏻

Ne düşüncesizler yaa.. artık ağırlastık bunu göremiyorlarmı? Son haftalara girdik ayrıca senin ekstra çocugunda var. Hiiç kabul etmezdim. Arayan arkadaslarım imada bulunuyor bazen doğumundan haberdar olalım bari diye. 40 ı çıkmadan kimseyi kabul etmicez zaten illa haberiniz olur diyorum

Back
X